Hostes Haberleri

Uçuş görevlisi uçakta asla çay ve kahve içmediğini söyledi! Nedeni sosyal medyada gündem yarattı: Hiç temizlenmiyor

Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan Cierra Mistt isimli bir kadın YouTube'dan yaptığı paylaşımında uçakta asla kahve ve çay içmediğini söyledi. Kendisinin ve meslektaşlarının, çok çaresiz olmadıkları sürece uçaktaki sıcak içeceklere dokunmayacağını açıklayan Mistt'in paylaşımı gündem oldu.

Trend 16-03-2024 15:31

Uçakta mide bulandıran sapıklık! Hostesin eteğinin altını video çekerken yakalandı... O anlar saniye saniye kaydedildi

İsmi açıklanmayan bir yolcunun hostesin yemek servisi yaptığı sırada elindeki cep telefonuyla personelin eteğinin altında video çekmeye çalıştığı anlar sosyal medyada ifşa edildi. Diğer personelin ve yolcuların tacizi fark etmesi üzerine suçüstü yakalanan yolcu tutuklandı.

Trend 19-01-2024 15:19

Hostesin hareketi sosyal medyada gündem oldu! Bagaj kapaklarını bacaklarıyla kapattı... O anlara yorum yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir hostesin görüntüsü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde hostesin kabin bagajlarının bulunduğu bölmelerin kapaklarını bacaklarıyla kapattığı görüldü. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 16-01-2024 07:39

Üniformalarının kendilerini hasta ettiğini söylediler! Uçuş görevlilerine 1 milyon dolar tazminat ödendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki uçuş görevlileri ve havayolu şirketi arasındaki dava ilginç anlara sahne oldu. Üniformalarının kendilerini baş ağrısı, bronşit, şişmiş gözler, deri döküntüleri ve diğer rahatsızlıklarla hasta ettiğini iddia eden American Airlines'ın dört uçuş görevlisine 1 milyon dolar (yaklaşık 28 milyon 397 bin TL) tazminat ödemek zorunda kaldı.

Trend 04-11-2023 15:50

Hostes nasıl olunur? Hosteslik şartları nelerdir?

Kariyer planlarken seçilen mesleği çok iyi belirlemek gerekir. Kişilerin yetenekleri, ilgi alanları, alacakları eğitimin süresi ya da içeriği gibi birçok belirleyici unsur kariyerin şekillenmesinde önemli noktalardır. Hostes olmak da belli şartları olan, alınması gereken bazı eğitimler bulunan ve kişilerin bazı özelliklerine ya da yeteneklerine bağlı olarak seçilmesi gereken meslekler arasında yer alır.

Haber 21-08-2023 20:19

Havayolu şirketinde fuhuş skandalı! Hostes ekibi seks çetesi çıktı... Akılalmaz detaylar!

Vietnam Havayolları'nda görev yapan kabin ekibinin aynı zamanda seks çetesi oldukları öğrenildi. Hosteslerin para karşılığında zengin müşterilerle birlikte oldukları, Ho Chi Minh şehrindeki lüks bir otele yapılan baskın sonucu ortaya çıktı.

Haber 11-08-2023 14:31

Her gün uçuştan önce aynı hazırlığı yapıyor! “Bir kabin memuru olarak saçımı nasıl topluyorum?”

Dubai’de yaşayan bir kabin memuru uçuşun öncesinde yaptığı hazırlıkları gösteren bir video paylaştı. Uçuşların öncesinde hummalı bir hazırlık yapan Vendala’nın paylaşımı kısa sürede popüler olmayı başardı.

Trend 31-01-2023 16:02

Havada tedirgin eden anlar! Uçuş görevlisi yolcuyla kavga tutuştu... “Ben sizin hizmetkarınız değilim”

Hindistan’a ait bir havayolu şirketinin İstanbul-Delhi arasındaki uçuşu sırasında ilginç anlar yaşandı. Yolcunun istekleri karşısında çılgına dönen uçuş görevlisi bir anda bağırmaya başladı. İkili arasındaki gerilim yükselirken bir başka yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydettiği anlarda uçuş görevlisinin yolcuya “Ben sizin hizmetkarınız değilim” diyerek bağırdığı duyuldu.

Trend 23-12-2022 09:55

20 yıllık uçuş görevlisinden şaşırtan itiraf! “Bizden asla kahve istememelisiniz”

20 yıllık deneyimli bir uçuş görevlisi olan Madeleine Doyle, uçakta yolcuların kahve servisi istemesinden hosteslerin hoşlanmadığını dile getirdi. Özellikle kahve hazırlamak için fazladan zaman harcadıklarını belirten Doyle, yolcuları uçuş sırasında kahve istememeleri konusunda uyardı. Tabii Doyle’un ifadelerinde hostesleri sinirlendirmekten çok seyahat ipuçları yer aldı.

Trend 02-12-2022 15:33

Fenomen hostes merak edilen soruya cevap verdi! “Uçuş sırasında bir kişi ölürse ne olur?”

TikTok üzerinden paylaşım yapan Emirates havayolu şirketinde görevli İngiliz hostes, bir yolcunun uçuşun ortasında beklenmedik bir şekilde ölmesi durumunda neler olduğuna dair gerçeği anlattı. Sosyal medyadan merak edilen soruları cevaplayan hostes 30.000 fit yükseklikteki bir uçuşta birinin doğal sebeplerden ölmesi ihtimaline karşı, uçakların ceset torbalarıyla donatıldığını söyledi.

Trend 24-10-2022 17:38

Hostesler kaç yaşında emekli olur? Hosteslerin emeklilik yaşı nedir?

Bazı meslekler için emeklilik koşulları diğerlerinden farklı olabilir. Hosteslik de emeklilik yaşı belli kriterlere bağlı olan mesleklerden biridir. Kişiler emekli olmak istedikleri zaman bu şartları yerine getirmelidirler. Hostesler için belirlenmiş emeklilik yaşı değişiklik gösterebilir. Emeklilik yaşı bir hostes için birkaç kriter göz önünde bulundurularak hesaplanır.

Haber 19-10-2022 20:59

Hostesin korku dolu günleri: Saplantılı eski sevgili satırla kapısına dayandı! Evine kamera yerleştirince şoke oldu

Hostes B. S. T. (42), İstanbul'un Tuzla ilçesinde aynı sitede oturduğu Altan A. (47) ile tanışıp 2-3 hafta flört etti. Ancak Altan A.'nın bir komşularına satırla saldırdığını görünce B. S. T. ayrıldı. Bundan sonra B. S. T.'nin hayatı kâbusa dönmeye başladı. Saplantılı Altan A., B.S.T.'yle görüşen herkese tüyler ürperten tehditler yağdırmaya, hatta evlerine satırla girerek dehşeti yaşatmaya başladı. Evine güvenlik kamerası yerleştirse B. S. T. gördükleri karşısında uykusuz geceler geçiriyor...

Haber 23-08-2022 10:02

Polis, kurban satıcılarını dolandırıcılara karşı bilgilendirdi

Kırıkkale'de polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarını gezerek satıcıları sahte para ve dolandırıcılık yöntemlerine karşı bilgilendirdi.

Trend 06-07-2022 17:23

Tespit etmesi yıllar sürdü! Bu bile etkiliyor: Çok sık uçuyorsanız...

Türk doktorlar uzun yıllar süren uçuşların kadınlarda kısırlığa etkisini araştırdı. Kadın kısırlığı ile ilgili yapılan çalışmada 66 pilot ve kabin görevlisi ile 68 kontrol grubunda yer alan kadınlar katıldı. Bir yıl süren çalışma sonuçlarına göre, uzun yıllar uçmak kısırlık için risk faktörü olduğu olabileceği belirtildi. Prof. Dr. Ercan Baştu, "Uzun uçuşlarda fazla vakit geçiren kadınların genç yaşta bazı önlemleri alması gerekebilir" dedi.

Haber 29-06-2022 11:40

Eski hostes anlattı! ''Battaniyenin altında mastürbasyon yapanlardan tuvalette cinsel ilişkiye girenlere kadar''

Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan ilişki realitesi The Bachelor programının Almanya versiyonunda yer aldıktan sonra bir anda sosyal medyada ünlenen Eva Benetatou eski bir kabin memuru olduğunu söyledi. Kabin memuru olarak çalıştığı süre boyunca uçaklarda oldukça ilginç anlara tanıklık ettiğini ifade eden Benetatou, sosyal medyada kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Trend 10-06-2022 15:29

Kabin memuru çiftten havada anlamlı mesaj

Yaklaşık 23 yıldır kabin memurluğu yapan Burçin Işıksaçan ve eşi Cem Işıksaçan, uçuşta paylaştıkları mesajla meslektaşlarının ve birbirlerinin "Dünya Kabin Memurları Günü"nü kutladı - Burçin Işıksaçan: - "Biz uçuş personeli düzensiz saatlerde düzen kurabilmeyi çok iyi başarabiliyoruz. Fakat uçuş kısıtlarıyla birlikte (pandemi) eşim ve ben normal düzene alışmakta zorlandık"

Yurthaber 30-05-2022 11:03

Eski hostes anlattı: ''Havada aşırı dozdan ölenlerden seks işçisi tutanlara...''

ABD'den eski bir uçuş görevlisi olan Ann Hood, görevini yaptığı dönemde şahit olduğu şaşırtıcı olayları anlattı. 1979'dan 1986'ya kadar gökyüzünde çalışan Hood, yüksek doz uyuşturucu alıp hayatını kaybeden yolculardan uçakta kendilerine eşlik edecek seks işçisi tutan zenginlere kadar şahit olduğu birçok garip anıyı paylaştı.

Trend 25-05-2022 15:46

Son dakika: Uçaktaki taciz skandalında yeni gelişme! Hostesin etek altı fotoğrafını çekerken yakalanmıştı

Son dakika haberi: İsviçre'den Türkiye aktarmalı olarak İsrail'e giden yolcu uçağındaki taciz gündem yaratmıştı. Uçakta hostes Yelda Y.'nin etek altı fotoğrafını çektiği iddiasıyla hakkında çıkan haberlerin kaldırılması için harekete geçen Claude T., mahkemeye başvurdu. Bankacı Claude T., "İsviçre'de yaşayan Türk çok, hedef gösterildim ve tanınırsam beni linç ederler" diye mahkemeden erişim talebinde bulunsa da isteği reddedildi.

Haber 08-03-2022 09:45

Son dakika: Hostese uçakta taciz! Etek altı fotoğrafını çekmeye çalıştı

Son dakika haberi: Hostese yönelik iğrenç taciz İsviçre'den İsrail'e giden uçakta yaşandı. Türkiye aktarmalı uçakta hostes Yelda Y., 64 yaşındaki Claude T.'nin tacizine uğradı. Claude T.'yi etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken yakalayan hostes, soluğu savcılıkta aldı.

Haber 01-03-2022 06:43

THY kabin memuru hostes alımı ne zaman ve nasıl yapılacak? THY kabin memuru hostes alımı şartları neler?

Türk Hava Yolları'nın (THY) bünyesine bin kabin memuru hostes katacağı açıklandı. Bunun ardından THY kabin memuru hostes alım şartları ve başvurulara ilişkin araştırmalar, adaylar tarafından hız kazandı. Bilindiği üzere kabin memuru hostes olmak için boy sınırlaması bulunuyor. Ayrıca adayların vücudunda yanık, yara izinin olmaması gerekiyor. İşte THY kabin memuru başvuru şartları...

Haber 04-02-2022 23:31

Eski hostes, polislere zor anlar yaşattı! 3 saat sonra ikna edilebildi

Antalya’da bunalıma giren eski hostes kadın, 2 ay içerisinde ikinci kez intihara kalkıştı. Çıktığı otelin ikinci katının penceresinden ayaklarını sarkıtan kadın, kapıyı da içeriden kilitledi. 3 saatte ikna edilen kadın, polis ekiplerine adeta ecel teri döktürdü.

Haber 25-11-2021 16:15

ABD'de uçakta panik anları! Acil iniş yaptı

New York'tan California'ya yapılan uçuşta, erkek yolcunun kadın uçuş görevlisine saldırması nedeniyle rota değiştiren uçak yönünü Colorado eyaletine çevirdi.

Haber 28-10-2021 20:07

Havayolu şirketi çalışanlarından maaş eylemi: 19 aydır maaş alamıyorum

İstanbul’da faaliyet gösteren bir havayolu şirketi çalışanları, yaklaşık 20 aydır maaş alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı. Eylemin ardından şirket sahibi ile görüşen çalışanlar, bir aylık mühlet verdi. Eyleme katılan bir kabin görevlisi, "5.5 yıldır çalışıyorum ve 19 aydır maaş alamadım, maaşı alamazsak bile bir açıklamayı hak ediyoruz” dedi.

Haber 30-09-2021 20:34

İstanbul Denizli uçağında hostese sürpriz evlilik teklifi

İstanbul’dan Denizli’ye gitmek üzere havalanan uçağa yolcu olarak binen genç, görevli hostese 30 bin fit yükseklikte yolcuların şaşkın bakışları arasında evlilik teklifi etti.

Haber 05-07-2021 09:04

Kilosu 18 lira! Hostesliği bıraktı bu işe başladı, alan bir daha istiyor

Antalya'da yaşayan ve hava yolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan Cemre Ateş (26), merak üzerine 4 yıl önce şehir şehir gezerek, ata tohumu toplamaya başladı. Giresun'daki bahçede gördüğü domateslerinden birini alan Ateş, çekirdeklerinden ürettiği tohumlarla 4 dönüm domates serası kurdu.

Finans 09-06-2021 10:00

Kabin ekibinin sırları: Asla uçak camına yaslanmayın hatta orada oturmayın!

Uçağın en popüler yeri olan pencere kenarı sizin için de önemliyse dikkat! 24 yıldır hava hostesliği yapan Linda Ferguson, oldukça iğrenç bir nedenden ötürü ''Burayı tercih etmeyin, eğer oturmak istiyorsanız da cama yaslanmayın'' dedi.

Haber 07-04-2021 13:47

Böylesi görülmedi! Emekli hostese 850 bin liralık 'aşk tuzağı'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. 57 yaşındaki emekli hostes Nalan Ülker, ilişkisi olduğu kişinin aşk tuzağına düştü. Emekli hostesin anlattığı olaya göre, kendisinden 'evlenince öderim' diyerek 850 bin lira borç para alan sevgilisi, bu parayı ödemediği gibi başkasıyla evlenerek Ülker'e nikah davetiyesi göndermiş.

Haber 30-03-2021 14:17

Uçuş görevlilerinin uçakta uyması gereken kurallar nelerdir?

Havacılık sektörü tamamen katı kurallar çerçevesinde ilerler. Uçuş görevlilerinin sefer sırasında uyması gereken kuralla büyük bir titizlikle şekillendirilmiştir. Mesai saatleri kesin olarak belirli olmayan bu meslek çoğu kişinin çocukluk hayalidir. Sizler için uçuş görevlilerinin uyması gereken kuralları araştırdık.

Trend 29-03-2021 10:09

Babadan oğula pazar tezgahı: Aylık kazanç dudak uçuklatıyor! Sahipleri arasında iş adamları ve sanatçılar bile var

İstanbul'da yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. Tezgahlar internet üzerinden bile kiralanırken bu durumun fiyatlara da yansıdığı belirtiliyor. Bahçelievler'de 14 tezgahı olduğunu söyleyen bir pazarcı "Bir tahtayı günlük 100 liradan kiralıyorum. Kiraya verdiğimde 4-5 bin lira kazanıyorum." dedi. Öte yandan yapılan açıklamalarda, tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar ve iş adamları olduğu da belirtildi.

Haber 21-02-2021 13:27

Filipinler'de hostes küvette ölü bulunmuştu! 11 kişiye cinsel istismar ve cinayet suçlaması

Filipinler'de bir otel küvetinde uçuş görevlisinin ölü bulunması üzerine, 11 kişi toplu cinsel istismar ve cinayetle suçlandı. Genç kadının bacaklarında morluk ve kesikler olduğu ifade edilirken; otopsi sonucunun beklendiği belirtildi.

Haber 05-01-2021 21:01

Eski hostesin utanç verici geçmişi ortaya çıktı!

Avustralya'da daha önce bir okulda müfettiş olarak çalışan hostesin 15 yaşındaki öğrenciyle cinsel ilişkiye girmesi şok etkisi yarattı. 18 ay hapis cezasına mahkum edilen kadın, 1 hafta tutuklu kaldıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Haber 23-10-2020 11:49

Beylikdüzü'nde koronavirüs tedbiri! Çin'den gelen hostes izole odaya alındı

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne gece saatlerinde gelen bir kadın halsizlik ve ateş şikayetiyle başvurdu. Bir süre hastanede tetkikleri yapılan kadın, bir süre sonra izole müşahade odasına alındı. Hastaneye başvuran kişinin kısa zaman önce Çin'e seyahat eden bir hostes olduğu öğrenildi.

Haber 04-02-2020 13:20

Emirates Türkiye hostes alımı! İşte kabin görevlisi başvuru şartları ve maaşı

Dubai merkezli Emirates Havayolları, 27 Aralık Cuma günü Ankara'da kabin görevlisi alım etkinliği düzenleyecek.İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak.

Finans 02-11-2019 10:44

Kabin görevlisi başvurusuna gelenler modelleri aratmadı

Emirates Havayolları'nın, kabin görevlisi alımı için İstanbul'da düzenlediği etkinliğe katılanlar modelleri aratmadı. Kabin görevlisi olmak için Türkler dışında yabancılar da etkinliğe ilgi gösterdi. İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak ve Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. Emirates, İstanbul dışında 21 Ekim'de Antalya'da da kabin görevlisi alımıyla ilgili etkinlik düzenleyecek.

Trend 17-10-2019 13:52

İşte THY kabin ekiplerinin yeni üniformaları

Türk Hava Yolları (THY) kabin ekipleri, 85. yıl kapsamında İtalyan modacı Ettore Bilotta'ya tasarladığı yeni üniformaları bugünden itibaren giymeye başladı. İlk olarak uzun hatlarda görev yapan kabin ekipleri tarafından giyilen üniformalar, bayrak kırmızısı ve antrasit gri renkleriyle dikkat çekiyor.

Trend 06-08-2019 14:17

Hostesliği bırakıp çiftçi oldu!

İzmir'de uzun yıllar yer hostesliği yapan Nurcan Kaplan, dedesinden görüp çocukluğundan beri ilgi duyduğu hayvancılık mesleğine geçiş yaparak çiftlik kurdu, çizme giyip, traktör sürmeye başladı. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Kaplan, hem çalışanlarına "hanım ağa"lık yapıyor hem de büyükbaş hayvanlarının yanında koyun, eşek, tavuk ve köpeklerine bakıyor.

Finans 27-07-2019 11:58

Hostesliği bırakıp çiftçi oldu

İzmir'de uzun yıllar yer hostesliği yapan Nurcan Kaplan, dedesinden görüp çocukluğundan beri ilgi duyduğu hayvancılık mesleğine geçiş yaparak çiftlik kurdu, çizme giyip, traktör sürmeye başladı - İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Kaplan, hem çalışanlarına "hanım ağa"lık yapıyor hem de büyükbaş hayvanlarının yanında koyun, eşek, tavuk ve köpeklerine bakıyor - Çiftlik sahibi Nurcan Kaplan: - "Kadınların anaçlık duygusu var. Kadın yaptığı zaman daha naif, hassas yapar. Bir buzağı doğduğu zaman hissettiklerimi tarif bile edemem."

Haber 27-07-2019 11:15

Hostesliği bırakıp çiftçi oldu

İzmir'de uzun yıllar yer hostesliği yapan Nurcan Kaplan, dedesinden görüp çocukluğundan beri ilgi duyduğu hayvancılık mesleğine geçiş yaparak çiftlik kurdu, çizme giyip, traktör sürmeye başladı - İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Kaplan, hem çalışanlarına "hanım ağa"lık yapıyor hem de büyükbaş hayvanlarının yanında koyun, eşek, tavuk ve köpeklerine bakıyor - Çiftlik sahibi Nurcan Kaplan: - "Kadınların anaçlık duygusu var. Kadın yaptığı zaman daha naif, hassas yapar. Bir buzağı doğduğu zaman hissettiklerimi tarif bile edemem."

Yurthaber 27-07-2019 11:15

Hostesler derin dekolteli kadını uçaktan attılar

İspanya'da derin dekoltesi nedeniyle hostesler tarafından uyarı alan iki çocuk annesi kadın, uçaktan indirildi.

Trend 01-07-2019 08:29

Bunun da meraklısı var! Hostesler giydikleri külotlu çorapları internette satıyor

İngiliz hostesler son zamanlarda ekstra para kazanmak için ilginç bir yöntem keşfetmiş durumda.

Trend 20-06-2019 16:10

Uçak türbülansa girdi, hostes uçağın tavanına çarptı

Kosova’dan İsviçre’ye uçuşu sırasında İtalya üzerinde seyir halindeyken türbülansa giren uçakta 10 kişi yaralandı. 121 kişinin bulunduğu uçakta yaşanan panik anı ve türbülans sırasında hostesin uçağın üst kısmına çarptığı görüntüler amatör kameralara yansıdı.

Trend 17-06-2019 20:57

Hostes sevgilisini kovdurtmak için uçağa ihbar mektubu bıraktı!

Hindistan'da sevgilisini daha fazla görebilmek için bindiği uçağın tuvaletine "Uçakta 12 korsan ve patlayıcılar var" diye not bırakan bir iş adamı ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 13-06-2019 13:56

Kahraman hostes 1 yaşındaki bebeği hayata döndürdü!

İrlanda'dan İzmir'e giden uçakta yaşanan panik anları sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Yediği cips boğazına takılan bebek, ölmek üzereyken bir hostesin yardımıyla hayatta kaldı. Olaya müdahale eden hostes, sanal alemde kahraman ilan edildi. Panik halindeki anne ise minnettarlığını yaptığı paylaşımla anlattı.

Trend 29-05-2019 09:22

'Her 10 hostesten 4'ü fiziksel şiddete maruz kalıyor'

Yaklaşık her 10 uçuş görevlisinden dördünün, alkol veya madde kullanan yolcular tarafından fiziksel şiddet gördüğü öğrenildi.

Trend 21-05-2019 10:34

Çinli hosteslerden 10 bin metre yükseklikte peçeli Türk dansı

Çin’in önemli havayolu şirketlerinden biri olan Sichuan Havayolları’nın pandaların ana vatanı Çengdu kentinden İstanbul’a başlattığı ilk uçuşta Çinli turist akını dışında eğlenceli saatler de yaşandı. Uçağın Türk hava sahasına girişinde 10 bin metrede Türk ezgileri eşliğinde Çinli hostesler peçe takarak Türk dansından örnekler sergilemeleri yolcular tarafından bol bol alkışlandı.

Trend 30-04-2019 22:08

Annesini bıçakla yaralayan eski hostese gözaltı

İzmir'in Kiraz ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen eski hostes Yeşim B. (38), tartıştığı annesi Emine B.'yi (60) karnından bıçaklayarak, yaraladı.

Trend 12-04-2019 14:20

O havayolu şirketinde hosteslere makyaj yapma zorunluluğunu kalktı

İngiliz havayolu şirketi Virgin Atlantic, hosteslerin makyaj yapma zorunluluğunu kaldırdıklarını açıkladı.

Trend 05-03-2019 09:46

Antalya uçağında korku dolu anlar! Pilot acil iniş yapmak zorunda kaldı!

Rusya'nın St. Petersburg kentinden Antalya'ya uçan bir yolcu uçağı, sarhoş yolcunun hostesi yumruklaması sonrası Soçi'ye acil iniş yaptı.

Trend 30-01-2019 00:17

Bakan Turhan konuşurken salondaki hostes fenalık geçirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki hangar ve bazı tesislerinin açılış töreninde konuştu. Turhan'ın konuşması sırasında salonda bulunan bir hostes fenalık geçirdi. Hostese ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı.

Haber 22-01-2019 12:43