Isabel Nicholls Nall Haberleri

Sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall'dan olay yaratan poz! Kalçasını ön plana çıkarttı... Lezzetli derecede şişman

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde 400 bine yaklaşan bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen Isabel Nicholls Nall hayranlarının beğenisini kazanan bir pozla daha karşılarına çıktı. Fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kahverengi iç çamaşırı takımıyla ayna karşısında poz vererek hayranlarını selamladı.

Trend 13-12-2023 13:54

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırı pozuyla 'dünyanın en seksi kadını' seçildi! Beğeni yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine eken büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı pozlarını paylaşarak beğeni topladı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede beğeni toplarken, 'dünyanın en seksi kadını' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 23-11-2023 11:46

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholl’dan fazla kilolarını eleştirenlere “İstediğimi giyerim” meydan okuması geldi

Sosyal medyadan vücut pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Isabel Nicholl fazla kilolarını eleştirenlere siyah bikinili paylaşımıyla meydan okudu. Büyük beden kadınların vücut hatlarını saklamak zorunda olmadığını belirten fenomen isim “İstediğimi giyerim” diyerek yaz tatilinde çekilen bir pozunu paylaştı.

Trend 28-07-2023 13:25

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, beden motivasyonunun dozunu kaçırdı! Çırılçıplak yere uzanarak poz verdi

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamasına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine oluşan büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, yine limitleri zorladığı bir paylaşımıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması için paylaşımlar yaptığını dile getiren Nall, kıyafetlerini tamamen çıkartarak yere serdiği havlunun üzerine uzandığı bir pozunu paylaştı.

Trend 14-01-2023 14:45

Vücut kabulü paylaşımı olay oldu! Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall bikinisiyle nefesleri kesti

Vücut pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, Instagram’da yine nefes kesen bir paylaşıma imza attı. Pembe bikini takımıyla poz veren Nall, kadınların her bedende güzel olduğunu savundu.

Trend 28-12-2022 13:20

Büyük beden Isabel Nicholls Nall’u kimse durduramıyor! Bikinisiyle poz verdi... “Belden büyük ve yüzden sevimli”

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamasına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan büyük beden fenomen Isabel Nicholls Nall bir kez daha bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Vücut ölçüleriyle barış olduğunu her fırsatta dile getiren Nall yeniden sosyal medyada günde olmayı başardı.

Trend 23-12-2022 10:13

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, güzellik tabularını alt üst etti! İç çamaşırıyla resmen meydan okudu

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede Instagram’da binlerce takipçiye ulaşan Nall, kadınların bedenleriyle mutlu olması için gönderiler yayınlıyor. Büyük beden sosyal medya fenomeni son olarak kırmızı iç çamaşırı takımıyla yaptığı paylaşımda her kadının kendi bedeninde güzel olduğunu anlattı.

Trend 19-12-2022 13:54

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, Instagram’ı salladı! Pantolonunun düğmelerini açıp dantelli korsesini gösterdi

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, kadınların kendi vücut ölçülerinde mutlu hissetmesi için beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Nall, güzellik kalıplarını yıkmak için yine cesur bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim aynanın karşısına geçerek pantolonunun düğmelerini açtı ve dantelli korsesini gösterdi.

Trend 09-12-2022 09:45

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, yılbaşı heyecanına erken yaşattı! Noel Baba kostümü nefesleri kesti

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarka yaptığı paylaşımlar sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan büyük beden fenomen Isabel Nicholls Nall, yılbaşı coşkusunu erken başlattı. Cesur bir Noel Baba kostümü giyen Nall, hayranlarının hayal gücüne az şey bıraktı ve kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 28-11-2022 11:30

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı pozlarıyla hayranlarını büyüledi! Zümrüt yeşili...

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yaparak geniş bir takipçisi kitlesine ulaşmayı başaran fenomen isim Isabel Nicholls Nall yine standart güzellik kalıplarını yıkmayı başardı. Sosyal medyada oluşan sıfır beden güzellik anlayışını reddederek kadınların belirli bir bedene sıkıştırılmaması gerektiğini savunan Nall, zümrüt yeşili iç çamaşırı takımıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Trend 17-11-2022 07:50

Hep aynısını yapıyor! Büyük beden model Isabel Nicholls Nall yatağına oturup iç çamaşırıyla poz vermeye doyamadı

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan genellikle beden pozitifliğine yönelik olumlu mesajlar veriyor. Kadınların kendi bedenlerinde güzel olduğunu ve beden ölçülerinin sadece bir sayıdan ibaret olduğunu belirten Nall, sık sık vücudunu gösteren cesur paylaşımlar yapıyor. Son olarak dantelli beyaz bir iç çamaşırıyla verdiği pozu paylaşan Nall hayranlarında tam not aldı.

Trend 24-10-2022 14:24

Büyük beden sosyal medya fenomeni iç çamaşırlı pozuyla özgüven aşıladı! “Daha tombul ve kendinden emin”

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan sıklıkla beden pozitifliğine yönelik olumlu paylaşımlarıyla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Kadınların tamamen doğal olduklarında daha güzel olduğunu savunan Nall son olarak iç çamaşırı takımıyla en doğal halini gösterdi. Kadınların güzellik standartlarında sıkışmaması gerektiğini ifade eden Nall, kilo aldığınızda utanmanıza gerek olmadığını gösterdi.

Trend 17-10-2022 11:54

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı pozuyla gündem oldu! “Gerçekten süründürüyorum

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall Instagram hesabındaki seksi paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Beden pozitifliği ve vücut olumlamasına ilişkin yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Nall, büyük beden kadınların belirli kalıplarda sıkıştırılmasını reddederek iç çamaşırı takımıyla takipçilerinin karşısına çıktı. Nall’in takipçileri iç çamaşırlı pozunu beğeni ve yorum yağmuruna tutmayı ihmal etme

Trend 12-10-2022 10:03

Sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall iç çamaşırlı paylaşımıyla nasihat verdi! “Nazik davranın”

Sosyal medyada büyük beden kadınların temsilcisi konumunda kabul edilen fenomen isim Isabel Nicholls Nall cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek beden pozitifliğini savundu. Sosyal medyadaki standart güzellik algısını reddederek kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunan Nall’in paylaşımı sosyal medyada dikkatleri çekti. Nall’in takipçileri iç çamaşırlı pozunu beğeni yağmuruna tutmayı ihmal etmedi.

Trend 07-10-2022 14:59

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırıyla yataktan paylaştı! Sosyal medyada beğeni butonu çöktü

Büyük beden Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlaması paylaşımları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Büyük bedne kadınlara özgüven alışmak istediğini dile getiren ve güzellik standartlarını reddeden Nall, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim son olarak yatağının üzerine oturarak mor iç çamaşırı takımıyla verdiği pozla hayranlarını selamladı.

Trend 05-10-2022 13:18

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, derin yırtmaçlı kıyafetiyle takipçilerinden tam not aldı

Sosyal medyadan beden olumlaması ve vücut pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden model Isabel Nicholls Nall, yeşil derin yırtmaçlı elbisesiyle bir kez daha kendisine hayran bırakmayı başardı.

Trend 17-09-2022 15:45

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, duştan çıkar çıkmaz yaptığı paylaşımla sosyal medyada olay oldu

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan yaptığı beden olumlama ve vücut pozitifliği paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomen bir isme dönüştü. Büyük beden kadınlara özgüven aşılamayı misyon edinen Nall, Instagram hesabından sıklıkla cesur paylaşımlar yapıyor. Son olarak Nall 257 bin takipçisiyle duştan çıkar çıkmaz bornozlu bir şekilde bir pozunu paylaştı.

Trend 02-09-2022 14:14

Büyük beden model Isabell Nicholls Nall, özgüvenini göstermek için yatağa uzanarak poz verdi

Sosyal medyadan vücut pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden model Isabel Nicholls Nall, kendini sevme ve vücut kabulünü teşvik etmek için yeni bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik algısını reddeden Nall, yatağına uzandığı bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

Trend 29-08-2022 16:30

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu! Eleştirilere meydan okudu

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medya hesabından yaptığı beden pozitfliği ve olumluma paylaşımları sayesinde fenomen olmayı başardı. Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik algısını reddeden Nall, herkesin aynı beden ölçülerine sahip olması gerekmediğini savunuyor. Hayranlarına “Vücudunuzla barışın” çağrısında bulunan Nall, son olarak pembe iç çamaşırlarıyla çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Trend 12-08-2022 16:47

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, Rihanna’nın koleksiyonunu denedi! “Ortalamadan daha kalınım”

Sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, beden pozifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Geniş bir hayran kitlesine ulaşan büyük beden model, Rihanna’nın Savage koleksiyonundan bir iç çamaşırı takımını denedi. Nall’in paylaşımı kısa sürede takipçilerinin dikkatini çekti.

Trend 03-08-2022 11:30

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, bikini üstünü çıkarttı! Güzellik kalıplarına meydan okudu

Sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla kısa sürede popüler olmayı başardı. Büyük beden model Nall, kadınların beden ölçüleri üzerinden standart hale getirilmemesi gerektiğini savunarak sosyal medyada güzellik kalıplarına meydan okudu.

Trend 01-08-2022 14:28

Bunu hep yapıyor! Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, güneşlenirken bikini üstünü çıkarttı

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, tüm hızıyla Kıbrıs’taki tatiline devam ederken cesur paylaşımları da peşi sıra gelmeye başladı. Büyük beden model olarak kadınların beden ölçüleri nedeniyle eleştirilmemesi ve güzelliğin belirli kalıplarla ifade edilmemesi gerektiğini savunan Nall, yaz tatilinden üzeri çıplak bir videosunu yayınladı.

Trend 01-07-2022 17:17

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, bikini üstünü çıkarttı, dergiyle göğüslerini örttü

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, Kıbrıs’taki tatilinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Beden pozitifliği paylaşımlarıyla kadınların bedenleriyle barışık olmasını misyon edindiğini dile getiren Nall, yaz tatilinden üzeri çıplak bir fotoğrafını yayınladı.

Trend 29-06-2022 14:36

Sezonu açtı! Büyük beden sosyal medya fenomeni bikinili pozlarıyla kendisini eleştirenlere meydan okudu

Sosyal medyadan beden pozitifliği paylaşımları yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Isabel Nicholls Nall, yaz sezonunu hızlı bir şekilde açtı. Güzel havanın tadını çıkarttığı anları sosyal medyadan çekilen bir bikinili karesiyle kutlayan Nall, beden ölçüleri nedeniyle kendisini eleştirenlere sert cevap verdi.

Trend 03-06-2022 16:00

Beden olumlamadan sonra yeni moda: 'Göbek pozitifliği' diyerek duştan paylaştı

Son yılların popüler hareketi beden olumlama ya da beden pozitifliği (Body positivity) dünya çapında büyük yankı uyandırarak büyük beden kadın güzelliğinin ön plana çıkmasını sağladı. Sağlık uzmanlarının bir kısmı bu hareketi uygun bulmasa da dünya çapında birçok kadın bu hareket sayesinde adını duyurmayı başardı. Bunlardan biri de Isabel Nicholls Nall...

Kadin 19-03-2022 14:19

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, yine aynı şeyi yaptı! İç çamaşırlı pozunu yayınladı

Büyük beden model olan Isabel Nicholls Nall, hayranlarının kendilerini sevmelerine yardımcı olmak için sıklıkla beden pozitifliği paylaşımları yapıyor. Herkesin kendi bedeninde mutlu olması ve iyi hissetmesinin önemli olduğundan söz eden Nall, fazla kilo tartışmalarına kulak asmadan sosyal medya hesabından iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı.

Trend 11-01-2022 10:17

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medya paylaşımıyla beğeni topladı

Beden pozitifliği savunucusu olan büyük beden model Isabel Nicholls Nall, tarzın boyutu olmadığını göstermek için sosyal medyadan bikinili bir fotoğrafını paylaştı. Güzellik algısının sıfır beden ve kıvrımlı vücut hatları üzerine yoğunlaştırılmasından şikayet eden Nall, sosyal medya paylaşımıyla büyük beğeni topladı.

Trend 03-01-2022 14:46