Istanbul Recep Tayyip Erdogan Oy Orani Haberleri

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 2024-05-13 08:04:23

AK Parti'de 'değişim' için kritik gün! 31 Mart sonrası görevden mi alınacak? O isimler masada olacak

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği kritik toplantıda, bazı isimlerin görevden alınabileceği konuşuluyor. Aylardır konuşulan değişimin teşkilatlardan başlayacağı belirtilirken, en çok oy kaybının yaşandığı il ve ilçeler için önemli kararların alınabileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-30 08:41:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığı'nda DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne değinen Erdoğan, "İstanbul'da 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-29 15:30:06

İstanbul'da 'fotoğraf' polemiği! CHP'liler 'İmamoğlu' için önerge verdi: AK Partili Başkan 'Erdoğan'lı yanıt verdi

31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alan belediye başkanları meclis toplantılarına başladı. İstanbul Pendik'te Meclis toplantısına 'fotoğraf' polemiği damga vurdu. CHP'liler Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının belediyeye asılmasını isterken AK Partili Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek gösterek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-16 15:59:44

İmamoğlu Her şey onun elinde dedi, Erdoğan'a seslendi: Siyasi geleceği için endişelenmeli!

31 Mart'ta yapılan seçimlerde en yakın rakibine yüzde 10 gibi bir fark atarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İngiliz medyasına konuştu. Geride bıraktığımız seçimin asla sadece İstanbul seçimi olmadığının altını çizen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. İmamoğlu, "Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" dedi.

Haber 08-04-24 07:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamındaki çalışmalarını İstanbul Güngören'de tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ardından Fatih'e geçti. Erdoğan akşam namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı.

Haber 30-03-24 21:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık mesajı: İstanbul, pazartesi günü bir başka güne uyanacak

Seçimlere artık sadece 1 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son gün çalışmalarını İstanbul'a ayırdı. İki programı olan Erdoğan ilk konuşmasını Arnavutköy'de gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada yarın için sandık mesajı verdi ve, "Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul başka bir güne uyanacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ikinci adresi olan Güngören'e geçti.

Haber 30-03-24 14:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı! 'İstanbul ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir oyun oynanıyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pazar günü sandıklara sahip çıkmalıyız. Şu anda öyle kirli pazarlıklar var ki... Kimi partiler vatandaşların oylarını işportaya çıkardı" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan, "Bu seçimde bilhassa İstanbul'da şehrin geleceğiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir oyun oynanıyor" diye konuştu.

Haber 29-03-24 20:30

Suat Pamukçu'ya AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen İstanbul mitinginde YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takmıştı. Pamukçu'nun AK Parti'ye geçmesi gündem olurken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 24-03-24 19:03

SON DAKİKA | Önce Kurum, sonra Erdoğan! AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitinginde İmamoğlu'nu hedef aldı: İstanbul'daki metroların hepsi bize ait

Son dakika haberi: AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi sona erdi. Mitingde sahneye önce İBB başkan adayı Murat Kurum çıktı. Kurum, vatandaşlara "Biz İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür! Bu söz liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alırken "Nerede akıllı belediyecilik? Akılsız belediyecilik!" ifadelerini kullandı.

Finans 24-03-24 16:01

İstanbullular dikkat! AK Parti mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Haber 24-03-24 12:30

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 15-03-24 23:55

İmamoğlu Erdoğan'ın bana köfte borcu var diyerek yıllar önceki o anısını ilk kez anlatmıştı... O dükkanın fotoğrafı ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir anısını anlatmıştı. Yıllar önce Erdoğan'ın lokantalarına gelerek köfte yediğini söyleyen İmamoğlu "Benim lokantamda köfte yedi parasını da almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" demişti. Kamuoyunda merak uyandıran köfteci dükkanının fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber 14-03-24 07:50

Rekor İstanbul'da! Oy pusulası yeniden dizayn edildi, o detay dikkat çekti

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken kullanılacak oy pusulası da kamuoyuyla paylaşıldı. En uzun oy pusulasının 97 santimetre ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için basılan pusula olduğu aktarıldı. AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'da kullanılacak oy pusulasının yeniden dizayn edildiğini belirterek yenilikleri açıkladı.

Haber 07-03-24 17:45

Sirkeci-Kazlıçeşme hattının açılışında ilk seferi Erdoğan yaptı! İmamoğlu'nu hedef aldı: Nasıl olduysa, bir yanlışlık oldu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nda banliyö treninin ilk seferini yaptı. Erdoğan'ın açılışına katıldığı metro hattı günlük 83 sefer gerçekleştirilecek, seferler 20 dakika sürecek. Hat 15 günlüğüne ücretsiz kullanılabilecek. Erdoğan açılış törenindeki konuşmasında ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek "bu şahıs, nasıl olduysa bir yanlışlık oldu, bu görevi devraldı. İstanbul yeniden çöp, çukur, çamur oldu" dedi.

Haber 26-02-24 13:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü için mesaj yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Rekor oy oranlarıyla bizlerden desteklerini esirgemeyen, başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı yerlerinde yaşayan Bayburtlu kardeşlerimize ahde vefaları için teşekkür ediyorum. Ülkemizi nice zorlukları ve engelleri aşarak nasıl bugünlere el birliği içinde getirdiysek, inşallah Türkiye yüzyılını da hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Haber 25-02-24 20:41

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 2019 göndermesi! 'Tercihi Sisi'den yana oldu' dedi, Murat Kurum'a Erzincan'daki madenle ilgili 'ÇED' yanıtı dikkat çekti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır ziyaretiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yılındaki İstanbul seçimlerinde kullandığı ifadeleri hatırlatan İmamoğlu, "Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu" dedi. Murat Kurum'a da Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili yanıt veren İmamoğlu, "ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verir" diye konuştu.

Haber 15-02-24 12:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Baltacı'nın cenazesine katıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın cenaze törenine katıldı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Biz biliyoruz ki ölüm, hayat, hepsi bizim için birer imtihan. Yine burada da böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz" dedi.

Haber 11-02-24 17:31

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti!

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen kazanın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Baltacı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber 11-02-24 11:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'ya seslendi: Siz ne güzel insanlarsınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da iki programa katıldıktan sonra Kahta'ya geçti. "Geçen sene Kahtalı kardeşlerime söz vermiştim. İlk fırsatta Kahta'nın misafiri olacağız demiştim." diyen Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Seçimlerin ilk turunda yüzde 79 ile bu kardeşine sahip çıkan Kahta, 2. turda yüzde 81.5 ile rekor bir oy oranı ile bizleri bağrına bastı. Siz ne güzel insanlarsınız." dedi.

Haber 08-02-24 17:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlham Aliyev'e seçim tebriği

Yeni Azerbaycan Partisi’nin adayı mevcut Cumhurbaşkanı İlham Aliyev 2 milyon 497 bin 542 oy alarak seçimi yüzde 92,10’la kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i seçimde kazandığı başarıdan dolayı kutladı.

Haber 07-02-24 21:11

Siyasette 'Hatay' polemiği: Erdoğan'ın gündem yaratan çıkışına Özgür Özel'den yanıt gecikmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Hatay hakkında sarf ettiği sözlere CHP lideri Özgür Özel sert yüklendi. Erdoğan'ı "siyasi şantaj yaparak oy istemekle" suçlayan Özel, "Depremzedeye tehdit olur mu! Recep Tayyip Erdoğan'ın kalbinin yerinde taş olsa böyle laf edilmez" dedi.

Haber 04-02-24 16:54

Başak Demirtaş'ın 'İstanbul' çıkışı gündem olmuştu! CHP lideri Özgür Özel'den ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul adaylığı çıkışı ile ilgili olarak "Başak Demirtaş’ın yaptığı açıklamaların tamamı, aslında Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar söylediği tüm sözleri yalanlar nitelikte" dedi.

Haber 22-01-24 19:00

Emekli maaşının neden 10 bin lira olduğunu anlatıp canlı yayında oy hesabı yaptı: 'Bu bir seçim mühendisliği'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. En düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına ilişkin olarak, "Bu bir seçim mühendisliği" yorumunu yaptı.

Finans 17-01-24 17:01

Erdoğan imzaladı, İmamoğlu tepki gösterdi: Milletimize şikayet edeceğim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yatırım Programı'na tepki gösterdi. İBB’nin Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı ve Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı projelerinin listede yer almamasını eleştiren İmamoğlu, "Milletimize şikayet edeceğim" dedi.

Haber 16-01-24 15:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda, yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 12-01-24 17:17

SON DAKİKA | Murat Kurum resmen AK Parti'nin İstanbul adayı! 'Hazırız kararlıyız' sloganı dikkat çekti, Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüden böyle duyurdu: İstanbul muradına kavuşacak!

Son dakika haberine göre Cumhur İttifakı'nın ve AK Parti'nin yerel seçim için İstanbul adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan, İstanbul adaylarının Murat Kurum olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Murat Kurum dün adaylığının tebliğ edilmesinin ardından ilk açıklamayı yapmıştı. Kurum "İstanbul'un karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 07-01-24 15:28

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

Son dakika | İstanbul'da Murat Kurum, Eskişehir'de Nebi Hatipoğlu... Erdoğan hepsinin elini havaya kaldırdı, seçim yarışını böyle başlattı! AK Parti'nin 26 ildeki merakla beklenen belediye başkan adayları

Son dakika haberi: AK Parti'de İstanbul dahil 11 büyükşehir ve 15 ilin belediye başkan adayı isim isim belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Hazırız Kararlıyız" sloganıyla yapılan törende AK Parti'nin 26 ildeki belediye başkan adayları belli oldu. İşte AK Parti'nin İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Muğla, Aydın, Bursa, Balıkesir, Samsun, Erzurum, Denizli, Ordu adayları ve il il diğer illerdeki belediye başkan adayları...

Haber 07-01-24 14:05

Murat Kurum'un ilk ve en önemli seçim vaadi! Ekrem İmamoğlu'na rakip oldu... Yerel seçim için AK Parti'de İstanbul hazırlığı

Murat Kurum, AK Parti'nin İstanbul adayı oldu. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Kurum'un İstanbul adaylığı saatler öncesinde kulislere sızmıştı. Adaylığının kendisine tebliğ edilmesinden sonra eski Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan ilk açıklama geldi. İBB Başkanlığı için yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nun rakibi olan Kurum'un İstanbul için ilk seçim vaadi de ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Finans 07-01-24 10:03

AK Parti'nin 3 ilde daha adayları belli oldu! İşte Gaziantep, Konya ve Muğla'da aday gösterilecek isimler...

AK Parti'nin adayları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın İstanbul dahil 28 kentin adaylarını açıklayacak. İstanbul'da Murat Kurum'un aday gösterileceği öğrenilirken gelen son bilgilere göre 3 ilde daha adaylar kesinleşti. Adayları belli olan iller ise Gaziantep, Konya ve Muğla oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 06-01-24 22:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da kimi aday gösterecek? Kulisler bu iddiayı konuşuyor: O isim ağırlık kazandı

31 Mart'ta yapılacak seçimlere gidilirken parti ve ittifakların çıkaracağı adaylar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da çıkaracağı adaylar halen soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Adaylar için temayül yoklamaları yapılırken, adayların 15 Ocak'a kadar belli olması bekleniyor. İstanbul için adaylar arasından bir ismin ise ağırlık kazandığı gelen bilgiler arasında...

Haber 01-01-24 20:55

Ekrem İmamoğlu'nun Erdoğan taklidine, Muhammed Nur Nahya'dan gülümseten yorum! 'Teknik iyi ama...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Muhammed Nur Nahya'dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dün akşam katıldığı bir canlı yayında Erdoğan’ın sesini taklit etmesi ile ilgili yorum yapan Nahya, tepkisi ile yine güldürdü.

Haber 29-12-23 13:59

AK Parti ve MHP, İstanbul'da kimi aday gösterecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Aralık' sonunu işaret etmişti, o tarih netleşti

Cumhur İttifakı seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti'de temayül yoklamaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ve Ankara adayları için aralık ayı sonunu işaret etmişti. Gelen son bilgilere göre adayların açıklanacağı tarih kulislerde netleşti.

Haber 21-12-23 09:10

AK Parti'nin Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir adayları için dikkat çeken açıklama! Erdoğan, tek tek sayarak duyurdu: Yarından itibaren devam edeceğiz

Macaristan ziyareti dönüşü gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler ve Türkiye'nin AB üyeliği süreciyle ilgili önemli ifadeler kullandı. Seçimler için Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir gibi illerde temayül yoklamalarına dikkat çeken Erdoğan, aday olacak isimleri ay sonuna kadar yavaş yavaş açıklayabileceklerini belirtti. Türkiye'nin AB üyeliği sürecinde de yeni bir adım atma durumunun gündeme gelebileceğini sözlerine ekledi.

Haber 19-12-23 13:58

AK Parti'de 'İstanbul' hareketliliği! Temayül yoklaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında dikkat çeken toplantı

Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçim adayını belirlemek için yapılan temayül yoklaması sonrası son durumu değerlendireceği öğrenildi.

Haber 17-12-23 14:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul adayı için tarih vermişti! Fatih Portakal canlı yayında 'Son adres' diyerek o ismi açıkladı

Yerel seçimlere adım adım gidilirken parti ve siyasilerden gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının açıklanmasıyla ilgili olarak tarih vererek aralık ayı sonunu işaret etti. Gazeteci Fatih Portakal, Erdoğan'ın İstanbul için hala kararsız olduğunu ifade ederek son adres olarak aday gösterilebilecek ismi açıkladı.

Haber 16-12-23 08:58

11 ilde orman sınırları değişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Antalya, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Mersin, Sivas, Trabzon ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 13-12-23 08:44

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı! 'Bir an önce açıkla'

Siyasetin gündeminde 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yer alıyor. Seçim yaklaşırken Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayının kim olacağı merak ediliyor. Farklı farklı isimler konuşulurken CHP'nin İstanbul adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak "Cumhurbaşkanı, bir an önce adayını açıklasın" dedi.

Haber 05-12-23 08:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı: Selman Öğüt rektör olarak atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 üniversitenin rektörü belirlenirken İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Selman Öğüt atandı.

Haber 01-12-23 07:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimin 'parolasını' açıkladı: 'Yeni isimlerle çıtayı yükselteceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır" derken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı. Yerel seçim mesajı veren Erdoğan konuşmasının devamında ise "Yeni isimlerle çıtayı yükselteceğiz" dedi.

Haber 30-11-23 14:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni başlık attı, AK Partili isimden videolu paylaşım geldi! İBB adaylığı için adı en çok konuşulanlardan biri...

Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti'nin en çok merak edilen adaylarından biri de İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na rakip olacak isim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü konuşmasında "Bugün yeni bir başlık atıyorum" diyerek İstanbul ile ilgili verdiği mesajla dikkat çekmişti. Olası adaylar arasında adı en çok geçen AK Partili isimlerden birinden Erdoğan'ın o sözlerinin ardından paylaşım gecikmedi.

Haber 29-11-23 17:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması: 'En küçük olumsuz bir etkisi olmamıştır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin kadınların hakları ve şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz bir etkisi olmamıştır. Mücadelenin asıl somut araçları 6284 sayılı kanun başta olmak üzere mevzuat ile zihinlerde gerçekleştirdiğimiz dönüşümdür" dedi. Pervin Chakar'ın elini öpen CHP lideri Özgür Özel'e de göndermede bulunan Erdoğan, "Bu ülkede eli öpülecek kadın aranıyorsa onlar şehitlerimizin anneleri ve eşleridir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-23 14:57

AK Parti'nin İBB adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soruldu: En uygun olanı göreceksiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayına ilişkin sorulan soruya yanıt verdi. "AK Parti'nin İBB adayı kim olacak?" sorusuna yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun olanı göreceksiniz." dedi.

Haber 22-11-23 22:49

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Ev ev dolaşarak partimize kazandırın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Daha önce yüksek oy alan illere ziyarette bulunacağını açıklayan Erdoğan Bayburt ve Giresun'un ardından yarın yapılacak toplu açılışlar için Rize'ye gitti. Vatandaşlara yerel seçim mesajı veren Erdoğan, "Başta Rize olmak üzere ev ev dolaşarak tüm ilçeleri partimize kazandırmanızı istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 04-11-23 20:36

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vahdettin Köşkü'nde 100. yıl hitabı! Cumhuriyetimiz, bu topraklarda kurduğumuz ilk değil en son devletimizdir

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları için Ankara'daki törenlere katılıp ardından İstanbul Boğazı'ndaki görkemli gösteriyi izlemek için Vahdettin Köşkü'ne geldi. 100. yıl hitabında bulunan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan hitabında, "Cumhuriyetimizin, bu topraklarda ilk değil son devletimizdir." dedi. Ayrıca Cumhuriyetin darbe anayasasından kurtulması gerektiğini vurguladı.

Haber 29-10-23 19:28

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Cumhur İttifakı ortakları da katılacak

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı parti liderleri de katılacak.

Haber 27-10-23 09:10

Milyonlar Filistin için bir araya geliyor: Tarih belli oldu! 'Büyük Filistin Mitingi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak

Yurdun dört bir yanından milyonlarca vatandaşın katılması beklenen mitingin tarihi belli oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenecek 'Büyük Filistin Mitingi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı liderlerinin de katılması bekleniyor.

Haber 23-10-23 12:52