Kıyamet Alametleri Haberleri

Felaketleri önceden haber veren 'kıyamet balığı' olarak biliniyordu! Tayvan depreminden saatler öncesinde yakalandı... Sosyal medyada gündem oldu

Felaket yaklaşırken ortaya çıktığı söylenen bir balık türü yerel halk tarafından "kıyamet balığı" olarak isimlendiriliyor. Tayvan'da yaşanan 7.4 şiddetindeki depremden saatler öncesinde bir kişi tarafından kıyamet balığının yakalanması felaketin habercisi olarak yorumlandı. Sosyal medya kullanıcıları kıyamet balığını konuşmaya başladı.

Trend 05-04-2024 08:47

“Kıyamet alameti” olarak yorumlandı! Kıyıya vuran kürek balığı korku yarattı... Onu görmek için birbirleriyle yarıştılar

Peru’nun Punta Sal şehrindeki Cancas Plajı’nda kıyıya bir kürek balığının vurduğunu fark eden yerel halk o bölgeye yoğunlaştı. “Kıyametin habercisi” olarak isimlendirilen kürek balığının uzunluğu 4 metreydi. Sahildekiler kıyıya vurduktan sonra hala canlı kalmayı başarabilen balığı yeniden denize döndürmek için yoğun çaba sarf etti.

Trend 27-07-2023 15:58

2050 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun sözleri gündem oldu! Kıyamet için tarih verdi

Sosyal medyada son dönemde zaman yolculuğuna ilişkin paylaşımlarında sayısı bir hayli arttı. 2050 yılından geldiğini iddia eden ve insanlığı uyarmak istediğini ifade eden Phil Orin isimli adamın anlattıkları sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıyametin 2050 yılında kopacağını iddia eden Orin dünya basınında geniş yankı uyardı. Matrix film serisinin zannedildiğinden daha gerçek olduğunu ifade eden Orin’in sözleri herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 03-10-2022 11:36

2050 yılından insanları kıyamet hakkında uyarmak için gönderildiğini söyledi! Tarih verdi

Orrin isimli bir adam 2050 yılından Dünya'ya gönderilen bir zaman yolcusu olduğunu iddia ediyor ve aynı zamanda hit film serisi The Matrix'in düşündüğümüzden daha gerçek olduğunu dile getiriyor. İnsanları uyarmak için gelecekten günümüze geldiğini iddia eden Orrin’in kehanetleri herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 19-08-2022 09:41

Kıyamet Alametleri

Kıyamet Alametleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kıyamet Alametleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kıyamet alameti olarak yorumlandı! Maymun yüzlü kedi vücutlu hayvan halka korku saldı

Filipinler’in Baranggay Baliwagan kentinde dünyaya gelen bir yavru kedi halkı adeta harekete geçirdi. Maymun yüzlü ve kedi vücutlu olarak dünyaya gelen hayvan yerli halk tarafından kıyamet alameti şeklinde yorumlandı. Henüz gelişimini tamamlayamayan kedi, bir odaya kapatıldı ve uğursuzluk getireceği düşünülerek kimsenin bakmasına izin verilmedi.

Trend 26-07-2022 14:44

Zaman yolcusunun insanlığı uyardığı paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı! “Bu yaz başlıyor”

Zaman yolcusu olduğunu söyleyen bir kişiden geleceği dair aldığı bilgileri paylaşan Kahwi Leonard isimli bir kullanıcı, bu yaz gerçekleşecek olan korkunç olaylara dikkat çekti. Amerika’da büyük bir depremin yaşanacağını söyleyen Leonard, dünya çapında milyonlarca insanın ortadan kaybolacağı konusunda uyardı.

Trend 10-05-2022 10:01

Kıyamet filmi oyuncuları kimler? Kıyamet filmi konusu nedir?

Televizyonda yayınlanacak olan Kıyamet filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2018 senesinde vizyona giren yapımda insanlık büyük bir tehlike altına girmiştir. Kaos, yıkım ve ölümün hüküm sürdüğü dünyada insanların tek amacı ise hayatta kalmayı başarmaktır. Peki bilim kurgu ve aksiyon türünde vizyona giren Kıyamet filminin konusu nedir? Kıyamet filmi oyuncuları kimler? İşte merak edilenler!

Trend 13-03-2022 01:17

Bilim insanları araştırdı! Dünya’nın sonu için tarih verdiler

BGR Araştırma Enstitüsü'ne bağlı bilim insanları tarafından yapılan araştırma dünya gündemine oturdu. Dünya’nın sonuna ilişkin araştırmalarını yapan bilim insanların, güneşin yaşını incelemeye aldı. Güneş’in yok olması durumunda Dünya’nın ve insanlığın da sonunun geleceğinin altını çizen araştırmacıların verileri tedirginlik yarattı.

Trend 21-01-2022 09:37

Topraktan çıkan kara salyangozlar bilim insanlarını harekete geçirdi! Kıyamet senaryosunu anımsattı: İnsanlık için endişeliyiz

Avustralya Adaları ve Fransız Polinezyası'nda kazı çalışmaları gerçekleştiren bilim insanları topraktan çıkarttıkları kara salyangozları üzerine araştırmalarını genişletti. Salyangozların fosilleştiğini ve kitlesel yok oluşa işaret ettiğini ifade eden bilim insanları insanlığı uyardı. Dünyanın şu anda 6. kitlesel yok oluş içerisinde olduğunu belirten bilim insanları “İnsanlık için endişeliyiz” diyerek araştırmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Trend 18-01-2022 12:23

Bilim cevapladı! İnsanlar dünyadan yok olursa egemenlik kurabilecek hayvanları açıkladı

Bilimsel araştırmalar insan ırkının bir gün dünyadan tamamen yok olabilme ihtimalinin bulunduğunu gösteriyor. Bu durum yaşandığında hangi hayvan dünyanın egemeni olacağını hiç düşündünüz mü? Bilim insanları dünya genelindeki birçok kişi tarafından merak edilen soruya cevap buldu. Dünyayı yönetmeye en yakın hayvan türünün maymun olduğu belirtti.

Trend 29-12-2021 11:09

Dünyada yaşayan son insan olduğunu iddia eden zaman yolcusu, sosyal medyada kıyametten korunmak için inşa edilen sığınağı gösterdi

İspanya’nın Valencia kentinde yaşayan Javier, sosyal medya hesabından kendisini zaman yolcusu olarak tanıttı. Dünyada yaşayan son insan olduğunu iddia eden Javier, kıyametten korunmak için 2027 yılında inşa edilen bir sığınak olduğunu gösterdi. Javier’in paylaşımı sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 22-11-2021 16:13

Salgını bilmişti! Dünya hakkındaki kehanetleri tüyler ürpertiyor

Dünya oluşumundan itibaren oldukça değişik ve anlaşılması zor olaya sahne olmuştur. Peki bu değişimler daha öncesinde ön gören insanların var olabileceğini hiç düşündünüz mü? Tarihsel süreç içinde Nostradamus, Shipton Ana ve Baba Vanga gibi isimler yüzlerce yıl öncesinden geleceğe dair söyledikleriyle gündeme gelmeyi başardı. Sizler için onlar kadar popüler olmayan ancak kehanetleriyle merak uyandıran Mitar Tarabich’in ön görülerini araştırdık.

Trend 03-11-2021 10:38

Ünlülerin astrologu olarak tanınan Kassandra’nın 2022 yılına dair kehanetleri tüyler ürpertti

Tarih boyunca insanlık geleceğe dair bilgiler edinmek için çeşitli yollara başvurdu. Geleceğe duyulan bu merak hissi pek çok kahinin ortaya çıkmasını sağladı. Tarihin en ünlü kahinleri Nostradamus ve Baba Vanga olarak biliniyor. Ancak son dönemde astrolojik öngörüleri sayesinde bir isim daha popüler oldu. Ünlülerin kahini olarak kabul edilen Kassandra, 2022 yılına ilişkin öngörüleriyle herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 25-10-2021 14:35

2027 yılından geldiğini iddia eden zaman yolcusu dünyada tek başına olduğunu söyledi! “Kıyamet herkesi öldürdü”

Kendisini zaman yolcusu olarak ilan eden TikTok kullanıcısı 2027 yılından geldiğini iddia etti. 6 milyondan fazla görüntülenmeye ulaşan videodaki detaylar kısa sürede sosyal medyada popüler oldu.

Trend 21-10-2021 16:59

Denizin tam ortasında gizemli çukur! Belize’nin Büyük Mavi Delik efsanesi herkesi şaşırtıyor

Dünyanın pek çok yerinden çağlar boyunca insanları korkutan ve büyüleyen gerçekten garip yerler bulunuyor. Bu gizemli yerler, anlatılan efsanelerle birlikte âdeta doğaüstü bir görünüme kavuşuyor. Büyük Mavi Delik, orijinal adıyla Great Blue Hole, Orta Amerika’nın küçük sahil ülkesi Belize ile özdeşleşmiş bir sualtı obruğu. Bu obruk görüntüsü ile görenleri mest ediyor ve arkasında büyük bir gizemi barındırıyor.

Trend 15-10-2021 12:18

Bilim insanları uyardı: Felaket buzulu tahminlerden daha hızlı eriyor!

Küresel ısınma nedeniyle Antantika'daki Kıyamet Buzulu'nun büyük bir kısmının 30 yılda eridiği açıklandı. Son yapılan araştırmalara göre, buzulun iklim değişikliğinin yanı sıra Dünya'nın çekirdeğindeki sıcaklıktan dolayı da eridiği ortaya çıktı. İlk kez ortaya çıkarılan bu detayın felaketleri peş peşe getireceği düşünülüyor. Yapılan çalışmalar, söz konusu buzulun tamamen erimesi ile küresel deniz seviyelerinde büyük yükselmelerin yaşanacağı işaret ediyor.

Haber 22-08-2021 16:16

Dünyanın sonu mu geliyor? Twitter'da gündem oldu

8 Nisan tarihinde dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter'da pek çok vatandaşın tweet attığı "Dünyanın sonu mu geliyor?" tagi gündem oldu. Kimi kullanıcı dünyanın sonuyla ilgili ilgi çekici görseller paylaşırken kimi kullanıcı başlığı mizahi bir dille yorumladı. Peki dünyanın sonu mu geliyor? İşte Twitter'da gündem olan o başlık ve detayları...

Haber 08-04-2021 14:13

İnsanlığın yok olma ihtimali çok yükseldi!

20. yüzyılda kazara insanlığın sonunu getirebilecek pek çok an yaşandı. BBC'den Richard Fisher bu anları ve insanlığı bekleyen tehlikeleri aktarıyor.

Haber 26-02-2021 06:16

Son dönemde yaşanan felaketler kıyamet habercisi mi? İşte gerçekleşen kıyamet alametleri

Ardı arkası kesilmeyen depremler, Çin'den yayılan coronavirus, İspanya'da deniz köpürmesi, Avustralya'da çıkan yangınlar, seller ve dolular... Peş peşe yaşanan bu vahşet dolu olaylar ve küresel ısınmanın durdurulamaması akıllara kıyamet mi yaklaşıyor sorularını getirdi. Türkiye'de ve dünyada yaşanan bu felaketler neyin habercisi? Tüm bunlar kıyamet alametleri mi?

Haber 27-01-2020 14:46

David Made: 11 Nisan 2018'de kıyamet kopacak!

Seri şeklinde komplo teorisi üreten David Made, kıyametin kopacağı ve deccalin ortaya çıkacağı günün tarihini verdi.

Haber 10-04-2018 07:48

Kıyamet söylentileri mezar taşı hazırlattı

21 Aralık 2012 tarihinde kıyametin kopacağı yönündeki söylentiler, Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir genci çileden çıkardı.

Haber 18-12-2012 12:12

Şirince, ''21 Aralık''a hazırlanıyor

Maya takvimine dayanan "kıyamet" inanışının yarattığı ilgiyle 21 Aralık'ta çok büyük bir kitleyi ağırlaması beklenen Şirince köyünde alınacak güvenlik tedbirleri gözden geçirildi.

Haber 15-12-2012 15:16

Diyanet kıyamet alametlerini açıkladı

Maya takvimine göre kıyametin 21 Aralık’da kopacağı öne sürülürken, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, kıyametin kopma belirtilerinin iki kategoride olduğunu bildirdi.

Haber 15-12-2012 13:32

Diyanet'ten kıyamet açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, kıyametin kopma belirtilerinin büyük ve küçük olmak üzere iki kategoride olduğunu açıkladı.

Haber 15-12-2012 13:24

Kıyamet değil, sarhoşluk!

Gökten yağan karatavukların ölüm nedeninin “sarhoşluk” olabileceği belirlendi.

Haber 03-11-2012 12:30

Kıyamet alameti!

Kıyametin tohumları Norveç’e bağlı Svalbard takımadalarında buzların içinde adeta bir Nuh’un Gemisi yaratılıyor.

Haber 29-02-2012 12:55