Masterchef Turkiye Eski Yarismacilar Haberleri

MasterChef son eleme adayı kim oldu? 2 Aralık 2023 MasterChef All Star'da potaya giren yarışmacı kim oldu?

.MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. MasterChef UK eski yarışmacısı ve İngiliz Kraliyet Mutfağı sorumlusu Hintli Şef Amardeep Anand bu akşam MasterChef konuğu oldu. Hintli Şef Amardeep Anand yarışmacılardan Buzi Bafu yemeğini yapmalarını istedi. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 2 Aralık 2023 Cumartesi günü MasterChef'te potaya hangi yarışmacı girdi?

Magazin 2023-12-03 12:47:34

ŞEF AMARDEEP ANAND kimdir? MasterChef konuğu Hintli şef Amardeep Anand kaç yaşında? İngiliz Kraliyet Mutfağı'ndan sorumlu!

Şef AMARDEEP ANAND ile ilgili aramalar hız kazandı. MasterChef All Star'a konuk olan şef, aynı zamanda eski bir MasterChef yarışmacısı. İngiliz Kraliyet Mutfağı sorumlusu olan Hintli şef Amardeep Anand'ın hayatı araştırılıyor. Peki, ŞEF AMARDEEP ANAND kimdir? MasterChef konuğu Hintli şef Amardeep Anand kaç yaşında? İngiliz Kraliyet Mutfağı'ndan sorumlu!

Magazin 2023-12-02 19:56:22

Türk Devletleri Teşkilatı nedir, üyeleri kimler? MasterChef'te Somer Şef'in Türk Devletleri Teşkilatı açıklaması yarışmacıları heyecanlandırdı

MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Türk Devletleri Teşkilatı hakkında yapılan araştırmalart hız kazandı. Türk Devletleri Teşkilatı'nın eski adı (Türk Konseyi) Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'dir. İşte MasterChef'te yapılan açıklama sonrası merak kononusu olan Türk Devletleri Teşkilatı hakkında bilgiler...

Magazin 2023-11-15 22:05:24

MasterChef Tahsin'in eski hali gündem oldu! Meğer Acun Ilıcalı’nın meşhur yarışmasına katılmış

MasterChef’in iddialı isimleri arasında yer alan Tahsin Küçük bu hafta eleme potasında yer alıyordu. Metin’in elenmesinin ardından yarışmaya devam eden Küçük’ün yıllar önceki hali sosyal medyada gündem oldu. Başarılı ismin daha önce TV 8 ekranlarında yayınlanan başka bir yarışmaya daha katıldığı ortaya çıktı.

Magazin 2023-10-30 12:59:10

Eski şampiyon Metin Yavuz MasterChef'ten elendi! MasterChef Metin kimdir, nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Metin 29 Ekim 2023 Pazar günü elenmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. MasterChef'e veda eden kişinin Metin Yavuz olması izleyenleri şaşırttı. İşte MasterChef'in eski şampiyonu Metin Yavuz hakkında merak edilenler...

Magazin 30-10-23 11:44

Rafet İnce kimdir, kaç yaşında? MasterChef konuğu Şef Rafet İnce nereli, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oluyor!

Şef Rafet İnce MasterChef All Star'a konuk oldu. Türk gastronomisinin ödüllü şeflerinden biri olan Rafet İnce, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun eski dostları arasında yer alıyor. MasterChef izleyicileri ünlü şefin hayatını ve kim olduğunu merak ediyor. Peki, Rafet İnce kimdir, kaç yaşında? MasterChef konuğu Şef Rafet İnce nereli, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oluyor!

Magazin 28-10-23 20:14

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor?

Hafta içi hergün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Yarışmaya bu defa daha önce MasterChef'te izlediğimiz Fikret Tuğ damga vurdu. MasterChef Türkiye'nin eski yarışmasını Yemekteyiz'de görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-23 12:26

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Eski şampiyon son noktayı koydu: Tabağım geçiyorsa takımın kaybetmesi umurumda değil

MasterChef'te finale adım adım yaklaşırken yarışmacıların gerginliği de artıyor. Elenme stresi zaman zaman tartışmalara neden oluyor. Yarışmacılar arasında ipler gerildi. MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu çıkan tartışmada sarf edilen bir söz üzerine dayanamayıp "O zaman çıkar iki kişiyi dışarı!" dedi. Cemre ise kendine yöneltilen bir eleştiri üzerine "Tabağım geçiyorsa, takımın kaybetmesi benim hiç umurumda değil" dedi.

Magazin 04-10-23 07:09

MasterChef’ten elenen Uğur Kardaş'tan şeflere sitem! Tahsin Küçük dayanamadı

MasterChef All Star sezonunda pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya yeni katılan eski sezon şampiyonlarından biri olan Uğur Kardaş eleme potasında yer alıyordu. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından MasterChef’e veda eden Uğur Kardaş’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Magazin 03-10-23 08:30

MasterChef Ebru Has Instagram pozlarıyla beğeni topladı! Son hali dikkat çekti

MasterChef’in eski sezon yarışmacılarından biri olan Ebru Has yarıştığı dönemde tavırları ve yeteneği ile dikkat çeken isimler arasındaydı. 2020 sezonunda mücadele eden ve ardından All Star'a katılmak için yarışan ancak ana kadroya seçilemeyen Ebru Has değişimiyle gündem oldu.

Magazin 26-09-23 14:06

MasterChef Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş hangi yıl yarıştı?

Eski MasterChef Şampiyonu Uğur Kardaş, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Uğur Kardaş hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-23 19:56

MasterChef Metin kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef şampiyonu Metin Yavuz hangi yıl yarıştı?

Eski MasterChef Şampiyonu Metin Yavuz, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Metin kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Metin Yavuz hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-23 19:56

MasterChef Eren kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı hangi yıl yarıştı?

Eski MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Eren kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-23 19:55

MasterChef Cemre kimdir, nereli ve kaç yaşında? Cemre Uyanık hangi yıl MasterChef Şampiyonu oldu?

Eski MasterChef Şampiyonu Cemre Uyanık, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Cemre kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Cemre Uyanık hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-23 19:55

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 19 Eylül 2023 sALI MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'da eleme adayları ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 19 Eylül Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşiyor. Yarışmacılar eski Türk mutfağı yemekleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 19 Eylül MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 20-09-23 08:12

MasterChef keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktalarıyla orijinal keşkek tarifi!

Keşkek tarifi, MasterChef izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Keşkek, eski Türk mutfağı lezzetleri arasında yer alıyor. Lezzetli bir keşkek tarifi tarifi elde etmek için püf noktalarına dikkat etmelisiniz. Keşkek yemeğinin detaylı tarifi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte keşkek tarifi...

Yemek 19-09-23 19:05

MasterChef'te eski defterler açıldı! Favori yarışmacı yumruğunu masaya vurdu: Takımımda kaos istemiyorum

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada sinirler gerildi. Sergen ile kişisel problemi olduğu için, onu takıma almak istemeyen Kerem, arkadaşlarının onu istediklerini belirtmesi üzerine rest çekti.

Magazin 19-09-23 07:10

Balkabağı dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? MasterChef balkabağı dolması tarifi!

Balkabağı dolması nasıl yapılır kullanıcılar tarafından merak edildi. Antalya yöresine ait eski bir yöresel yemek olan balkabağı dolması, konuk Şef Mehmet Akdağ tarafından yapıldı. Kullanıcılar dolmanın tarifini araştırıyor. Peki, Balkabağı dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? MasterChef balkabağı dolması tarifi!

Yemek 22-07-23 22:20

MasterChef Murat Özdemir'in son halini görenler şaştı kaldı! Bakın şimdi ne yapıyor

MasterChef’in eski sezon yarışmacılarından olan Murat Özdemir yer aldığı sezonda tavırları ile dikkat çekmişti. Yaşadığı gerginliklerden sonra yarışmadan diskalifiye olan MasterChef Murat daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleriyle tepki çekmişti. Murat Özdemir'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 18-07-23 23:44

MasterChef'te büyük ödülü kim kazandı? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi yarışmacı kazandı? Eğlenceli anlar!

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşanıyor. Survivor'da gelenek haline gelen bil bakalım oyununu oynayan yarışmacılara eski sezonlardan sorular soruldu. Yarışmayı kimin kazandığı merak ediliyor. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi takım kazandı? Eğlenceli anlar!

Magazin 14-07-23 21:38

MasterChef'te kim kazandı, yedek kadroya kim girdi?7 Temmuz MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarışmacılar!

MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarışmacılar merak konusu oldu. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yemek programı çekişmeli mücadelelere sahne oluyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümle birlikte MasterChef All Star ana kadro tamamlanmış oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı yedek kadroya girdi? İşte 7 Temmuz 2023 MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isimler...

Magazin 08-07-23 09:37

MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 3 Temmuz 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 17. yarışmacı!

MasterChef All Star'da ana kadroya giren yarışmacılar merak konusu oldu. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yemek programı çekişmeli mücadelelere sahne oluyor. 2019, 2020 ve 2021 grubundan ana kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Son olarak 2022 grubu yarıştı. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 3 Temmuz 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 17. isim kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 04-07-23 08:34

MasterChef'te kim kazandı? 1 Temmuz MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarışmacılar!

MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarışmacılar merak konusu oldu. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yemek programı çekişmeli mücadelelere sahne oluyor. Kadroya girebilen ilk 15 isim belli olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı yedek kadroya girdi? İşte 1 Temmuz 2023 MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isimler...

Magazin 02-07-23 08:50

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı yedek kadroya girdi? 30 Haziran 2023 MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarıimacılar!

MasterChef All Star 2023 kadrosu her yeni bölümde biraz daha şekilleniyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma çekişmeli mücadelelere sahne olacak. MasterChef'in yedek yarışmacıları da geçtiğimiz gün belli oldu. Peki,MasterChef'te kim kazandı, yedek kadroya kim girdi? 30 Haziran 2023 MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isim kim oldu?

Magazin 01-07-23 09:42

Pastane usulü şekerpare nasıl yapılır? MasterChef haşhaşlı şekerpare tarifi ve malzemeleri!

MasterChef All Star'ın 29 Haziran'da yayınlanan bölümünde şefler haşhaşlı şekerpare yapılmasını istedi. Yarışmanın izleyicileri pastane usulü şekerpare tarifini araştırıyor. Çok eski bir tarihe sahip olan tatlının müdavimi de epey fazla. Peki, Pastane usulü şekerpare nasıl yapılır? MasterChef haşhaşlı şekerpare tarifi ve malzemeleri!

Yemek 30-06-23 16:22

MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 27 Haziran 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 13. isim!

MasterChef All Star 2023 kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı All Star'da heyecan dolu mücadeleler yaşanacak. MasterChef All Star 14 Haziran'dan itibaren kadrosunu şekillendirmeye başladı. 2018, 2019 ve 2020 grubundan yarışmacıların belli olduğu yarışmada bu hafta 2021 grubu yarışıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 27 Haziran 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 13. isim kim oldu?

Magazin 28-06-23 00:48

MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 21 Haziran 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 7. yarışmacı!

MasterChef All Star 2023 kadrosu şekillenmeye başladı. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı yarışmada çekişmeli mücadeleler yaşanacak. MasterChef All Star 14 Haziran'da yayın hayatına başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide olmuştu. Peki, MasterChef All Star'ın 6. yarışmacısı kim oldu? İşte 20 Haziran 2023 Salı günü MasterChef All Star kadrosuna giren isim...

Magazin 22-06-23 07:51
ele

MasterChef'te hangi yarışmacı kazandı, ana kadroya kim girdi? 20 Haziran 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 6. isim!

MasterChef All Star 2023 kadrosu şekillenmeye başladı. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı yarışmada çekişmeli mücadeleler yaşanacak. MasterChef All Star 14 Haziran'da yayın hayatına başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 20 Haziran 2023 MasterChef All Star'da ana kadroya giren 6. isim kim oldu?

Magazin 21-06-23 08:27

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı yedek kadroya girdi? İşte 19 Haziran 2023 Pazartesi günü MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isim!

MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isim merak konusu oldu. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı All Star'da kadroya dahil olacak isimler sıklıkla sorgulanıyor. Kadroya girebilen ilk beş isim belli olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, yedek kadroya kim girdi? İşte 19 Haziran 2023 Pazartesi günü MasterChef All Star kadrosuna giren yedek isim...

Magazin 20-06-23 08:04

MasterChef'te kim kazandı? 17 Haziran 2023 MasterChef All Star ana kadroya giren 4. yarışmacı...

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma, her gün farklı mücadelelere sahne oluyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da yeni sezonuna başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide oldu. Ardından Suna 2. yarışmacı, geçen akşamki bölümde de Eda 3. yarışmacı seçildi. Peki, MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 4. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 18-06-23 09:50

MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı kim oldu? Kıyasıya mücadele!

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma, her gün farklı mücadelelere sahne oluyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da yeni sezonuna başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide oldu. Ardından önceki akşamki bölümde de Suna 2. yarışmacı seçildi. Peki,MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı kim oldu? Kıyasıya mücadele!

Magazin 17-06-23 00:36

MasterChef Burak Kaya'ya mesaj yağdı! Oradaki kaosu yaşamak istemedim

Eski yarışmacıların katıldığı MasterChef All Star heyecanlı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan Burak Kaya'nın yarışmada yer almadığını gören fanlar ise eski yarışmacıya mesaj yağdırdı. Burak Kaya açıklama yaparak yarışmada kendi isteğiyle olmadığını söyledi.

Magazin 16-06-23 08:38

MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 15 Haziran 2023 MasterChef All Star'dan ana kadroya giren 2. isim belli oldu!

MasterChef Türkiye 2023 sezonunda All Star konseptiyle karşımıza geldi. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı yarışmada çekişmeli mücadeleler yaşanacak. MasterChef All Star 14 Haziran'da yayın hayatına başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 15 Haziran 2023 MasterChef All Star'dan ana kadroya giren 2. yarışmacı kim oldu?

Magazin 16-06-23 08:00

Gönüllerin birincisiydi! MasterChef All Star'da ana kadroya çok konuşulan o isim girdi

MasterChef All Star izleyici ile buluştu. Yeni kadronun eski yarışmacı ve şampiyonlardan oluşacağı MasterChef All Star'da Kıvanç, Eda, F. Batuhan, Suna, Güzide ve Batuhan hünerlerini sergiledi. Yarışmada ana kadroya giren ilk yarışmacı Mehmet Yalçınkaya tarafından açıklandı. Ünlü şef, "All Star'a hoş geldin" diyerek güzel gelişmeyi duyurdu.

Magazin 15-06-23 13:19

MASTERCHEF ALL STAR 2023 KADROSU: MasterChef All Star yarışmacıları kimler, isimleri nedir?

MasterChef All Star 2023 kadrosu merak ediliyor. TV8'de yayınlanan MasterChef All Star'ın fragmanında yarışmacılar ilk kez görüldü. Eski yarışmacıların yer alacağı All Star'da kadroya dahil olacak isimler şimdiden araştırma konusu oldu. Peki, MasterChef All Star yarışmacıları kimler, isimleri nedir?

Magazin 14-06-23 20:16

Afganlılar enkazdaki cesetlerin kolunu kesiyor diyerek şoke etmişti! Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş tutuklandı

"Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyorlar. Afganlı biri gelip kolunu kesiyor, altınlarını alıyor" açıklamasıyla sosyal medyada gündem olan ve iddiası asılsız çıkan eski Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş tutuklandı.

Magazin 12-02-23 15:19

MasterChef ekibiyle deprem bölgesine gitmeyen Somer Sivrioğlu: 'Orada olmak isterdim ama...'

MasterChef Türkiye ekibi, depremin ilk gününde depremzedelere yardım etmek için yola çıktı. Yaklaşık 60 bin kişiye yemek dağıtımı yapan ekipte Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve MasterChef eski yarışmacıları da vardı. Somer Sivrioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada neden deprem bölgesine gidemediğini anlattı.

Magazin 11-02-23 11:39

Fırat Aydınus kimdir, kaç yaşında ve nereli? Masterchef ünlüler konuğu eski futbol hakemi Fırat Aydınus'un hayatı ve biyografisi!

Eski hakem Fırat Aydınus, MasterChef'in ünlüler özel bölümünde yer alacak. Bununla birlikte Fırat Aydınus hakkında araştırmalar hız kazandı. Fırat Aydınus hakemliğe 1993 senesinde başlamıştı. Peki Fırat Aydınus kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 14-01-23 16:04

MasterChef jürisi Danilo Zanna'nın eski eşi son haliyle büyüledi! 'Bir güzellik gelmiş...'

Geçtiğimiz yıl MasterChef Türkiye programının jüri üyesi Danilo Zanna ile olan 9 yıllık evliliğini sonlandıran Tuğçe Demirbilek, değişimiyle dikkat çekti. Tuğçe DemirBilek'in paylaşımlarına ''Bir güzellik gelmiş'' gibi övgü dolu yorumlar yapıldı.

Magazin 12-01-23 17:28

MasterChef tarihinde bir ilk! Somer Şef canlı yayında duyurdu!

MasterChef 2022 büyük finali bugün Tv8'de canlı yayınla gerçekleşiyor. Heyecanın dorukta olduğu MasterChef 2022 sezonunun finalinde son dakikalara yaklaşıldı. Programa MasterChef'in eski yarışmacıları da konuk oldu. Somer Şef yarışmacılara müjdeyi canlı yayında verdi.

Magazin 10-01-23 23:46

23 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu, ödül oyununu kim kazandı? 23 Aralık 2022 MasterChef eleme adayları!

MasterChef'te geçtiğimiz gün çifte heyecan yaşandı. Dün, hem eleme potasına gidecek 3. yarışmacı belli oldu hem de eski yarışmacıların konukluğunda ödül oyunu oynandı. Peki MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme potasına kim gitti, ödül oyununu hangi ikili kazandı? İşte MasterChef 2022'de dün akşam yaşananlar...

Magazin 24-12-22 09:50

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 14 Aralık 2022 MasterChef'te ödül neydi? İşte büyük ödülün sahipleri!

MasterChef Türkiye'de bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde eski yarışmacılar konuk oldu. Eski yarışmacıların da dahil olduğu bölüm eğlenceli anlara sahne oldu. Bıçaklarla seçme yapılan akşamda kimin hangi yarışmacıyla eşleştiği merak konusu. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 14 Aralık 2022 MasterChef'te ödül neydi? İşte büyük ödülün sahipleri...

Magazin 15-12-22 00:03

MasterChef Esra kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef 2020 Esra Tokelli ne iş yapıyor?

MasterChef Esra programın yeni bölümüne eski yarışmacılarla beraber konuk oldu. Bu gelişme sonrası 2020 yarışmacısı MasterChef Esra Tokelli hakkında merak edilen sorular sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Esra kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef 2020 Esra ne iş yapıyor?

Magazin 14-12-22 23:15

MasterChef Tunahan'dan şok eden sözler! “Asla isim vermem” deyip her şeyi anlattı! Meğer o yarışmacı…

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümüne eski yarışmacılar konuk oldu. Bu isimler arasında yer alan ve yarıştığı döneme damga vuran Tunahan Ak açıklamaları ile gündem oldu. Tunahan Ak, “Asla isim vermem” dedi ve bu sene yarışan isimlerden biri hakkında zehir zemberek sözler söyledi.

Magazin 08-12-22 16:01

MasterChef ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? İşte 7 Aralık Çarşamba günü MasterChef'te büyük ödülü kazanan yarışmacılar...

MasterChef Türkiye'nin dün (7 Aralık Çarşamba) ekrana gelen bölümünde ödül oyunu oynandı. Eski yarışmacılarında katılımıyla oynanan ödül oyunu sonucunda iki yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Ödül oyununun kazananı merak konusu oldu. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? İşte 7 Aralık Çarşamba günü MasterChef'te büyük ödülü kazanan yarışmacılar...

Magazin 08-12-22 07:46

MasterChef Tunahan kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Tunahan Ak ne iş yapıyor?

MasterChef Tunahan programın yeni bölümüne eski yarışmacılarla beraber konuk oldu. Bu gelişme sonrası 2021 yarışmacısı MasterChef Tunahan Ak hakkında merak edilen sorular sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Tunahan kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Tunahan Ak ne iş yapıyor?

Magazin 07-12-22 22:56

MasterChef ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte 30 Kasım 2022 MasterChef'te büyük ödülün sahipleri...

MasterChef Türkiye'nin 30 Kasım Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yemek yarışması oynandı. Eski yarışmacılarında katılımıyla gerçekleşen ödül oyunu sonucunda iki yarışmacı büyük ödülü kazandı. Programı yakından takip eden seyirciler ödül oyununun kazananlarını arama motorlarında araştırmaya devam ediyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? İşte 30 Kasım 2022 Perşembe günü MasterChef'teki büyük ödülün kazananları...

Magazin 01-12-22 07:32

MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski yarışmacı Tahsin Küçük yeniden MasterChef programında

MasterChef programının bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde eski yarışmacı Tahsin rüzgarı esiyor. MasterChef 2021 sezonu yarışmacılarından Tahsin Küçük hakkında bilgiler araştırılıyor. Yeni bölüme konuk olan eski yarışmacının sevenleri sosyal medyada gündem oluşturmuş durumda. Peki MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 30-11-22 18:19

MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? Tekirdağ'ın ünlü köftecisi MasterChef Sergen kepenk indirdi!

MasterChef'in bu akşamki bölümünde eski yarışmacılar ve yeni yarışmacılar birlikte yemek yapacaklar. Tekirdağ'ın ünlü köftecisi olarak tanınan Sergen Özen'de bu akşam yeniden MasterChef'te olacak. Peki, MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşındadır? İşte MasterChef Sergen Özen hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-11-22 16:06