Real Madrid Anadolu Efes Maci Canli Izle Haberleri

Anadolu Efes-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı nasıl izlenir? Anadolu Efes Real Madrid basketbol maçı şifresiz mi?

Anadolu Efes-Real Madrid basketbol maçı hakkında araştırmalar hız kazandı. Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında bu akşam İspanya'nın güçlü ekibi Real Madrid'i ağırlayacak. Euroleague'in ilk haftasında Barcelona'ya 91-74 kaybeden Anadolu Efes, sahasında Real Madrid'i yenerek galibiyet almak istiyor. Heyecan dolu maça dair yayın bilgileri de merak konusu oldu. Peki, Anadolu Efes-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi...

Spor 2023-10-12 16:07:33

Anadolu Efes, Real Madrid'i 1 sayı farkla devirdi!

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in 24’üncü hafta erteleme karşılaşmasında İspanyol ekibi Real Madrid’i sahasında 90-89 mağlup etti. Bu sonucun ardından Anadolu Efes 14’üncü galibiyetini elde ederken Real Madrid 9’uncu mağlubiyetini aldı. Anadolu Efes’te Shane Larkin kaydettiği 18 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken Real Madrid’te Dzanan Musa 16 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Spor 2023-03-14 23:10:27

Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Atletico Madrid hangi kanalda?

Real Madrid ile Atletico Madrid **bugün** (26 Ocak 2023 Perşembe) İspanya Kral Kupası Copa Del Rey çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Real Madrid Atletico Madrid maçının başlayacağı saat, yayıncı kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Real Madrid Atletico Madrid maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. İşte Santiago Bernabéu Stadyumu'nda bugün oynanacak maçın yayın saati ve kanalı...

Spor 2023-01-26 19:44:49

Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçıhangi kanalda?

Valencia Basket ile Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında kozlarını paylaşacak. Valencia Basket Anadolu Efes maçı canlı izle ekranı çok sayıda basketbolsever tarafından internette araştırılıyor. Maç, İspanya'nın Valensiya kentindeki 9.000 kişilik seyirci kapasiteli Pavello Municipal Font de Sant Lluis arenada oynanacak. Peki, Valencia Basket Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-01-11 13:43:08

ANADOLU EFES BARCELONA MAÇI CANLI İZLE! Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes Barcelona maçının, yayın saati ve kanalı; THY EuroLeague'in 8. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma öncesi, sporseverler tarafından merak konusu oldu. Euroleague'de son 2 sezonun şampiyonu kozlarını paylaşacak. Bilindiği üzere temsilcimiz 2022-2023'te çıktığı 7 karşılaşmanın 2'sinden galip 5'inden yenilgiyle ayrıldı. Anadolu Efes Barcelona maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-11-22 14:03

Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta? THY EuroLeague Real Madrid Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta!

Real Madrid ile Anadolu Efes THY EuroLeague 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Maçın canlı yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Maç, İspanya'nın Madrid şehrinde bulunan 17 bin 453 seyirci kapasiteli WiZink Center'da (Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid) oynanacak. Maç öncesi "Real Madrid Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Spor 10-11-22 15:23

Real Madrid Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Celtic maçı canlı yayın bilgileri!

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Celtic ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Maç, Madrid'deki 81 bin 44 kişi kapasiteli Santiago Bernabéu Stadyumu'nda oynanacak. "Real Madrid Celtic maçı canlı izle" konu başlığı araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Real Madrid Celtic maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-11-22 13:19

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, 36. Erkekler Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü oynanacak olan maçta kozlarını paylaşacak. Maç, bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Birçok kişi heyecanla beklenen basketbol maçı öncesi arama motorlarında "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-09-22 18:12

MANCHESTER UNITED REAL SOCİEDAD MAÇI CANLI İZLE! Manchester United Real Sociedad maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester United UEFA Avrupa Ligi'nin 1. haftasında Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Mücadele İngiltere'nin, Manchester şehrindeki 76 bin 212 kişilik Old Trafford Stadyumu'nda oynanacak. Futbolseverler heyecanla beklenen karşılaşma öncesi arama motorlarında "Manchester United Real Sociedad maçı canlı izle" gibi soru ve konu başlıklarını sorgulamaya başladı. Karşılaşmanın canlı olarak yayınlanacağı kanal merak edildi. Peki, Manchester United Real Sociedad maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-09-22 14:09

CANLI: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi finalinin 4. maçı bugün oynanıyor. Sinan Erdem'e taşınan serinin 3. karşılaşmasında şampiyonluk zaferine ulaşamayan Fenerbahçe Beko, bunu bir kez daha deniyor. Anadolu Efes de durumu eşitleyerek kupa şansını son maça taşımaya çalışıyor. Seri şu an Fenerbahçe Beko'nun 2-1 üstünlüğü ile devam ediyor. Maçın canlı skoru haberimizde...

Spor 13-06-22 20:32

Anadolu Efes'te Doğuş Balbay'dan kupa töreninde müthiş hareket! Bunu yapmak yürek ister...

Anadolu Efes, Real Madrid'i EuroLeague finalinde mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu. Kupa töreninde ise çok duygusal bir an yaşandı. Takımın kaptanlarından Doğuş Balbay tam kupayı kaldıracakken sahneden çekildi ve Bryant Dunston'ın kupayı tek kaldırmasını istedi. Takımda emeğinin çok büyük olduğu için böyle bir hamle yapan Balbay, spikerler tarafından alkışlandı.

Spor 21-05-22 22:29

Anadolu Efes, Avrupa şampiyonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik mesajı yayınladı

Turkish Airlines EuroLeague Final Four organizasyonunun final maçında Anadolu Efes, İspanyol devi Real Madrid'i yenerek şampiyon oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Efes'in şampiyonluğu sonrası sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.

Haber 21-05-22 22:21

Anadolu Efes-Real Madrid maçında gerginlik! ''Yapma ya! Bu işleri bırak...''

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Olympiacos'u, Vasilije Micic’in son saniye üçlüğü ile deviren ve üst üste üçüncü kez Avrupa'nın en büyük kupasında finale yükselme başarısı gösteren Anadolu Efes, finalde Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Anadolu Efes kazanarak şampiyon oldu. Maçın 3. periyodunda yaşanan olay karşılaşmanın önüne geçti. James Anderson ile Rudy Fernandez arasında gerginlik yaşadı. Maçın spikeri o anlarda karşılaşmanın hakemine isyan etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-22 21:26

Son dakika: THY EuroLeague'de şampiyon Anadolu Efes!

Son dakika haberleri: THY EuroLeague Final Four organizasyonunun final maçında Anadolu Efes ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Taraftarların tıklım tıklım doldurduğu salon Stark Arena'da oynanan müsabaka, Anadolu Efes'in 58-57'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 21-05-22 20:09

Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? EuroLeague Final Four final heyecanı!

Anadolu Efes Real Madrid Eurolegaue final maçına saatler kala vatandaşlar karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da, Yunanistan takımı Olympiakos'u 77-74 mağlup eden temsilcimiz İspanyol ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki Anadolu Efes Real Madrid final maçı ne zaman saat kaçta? Anadolu Efes Real Madrid maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İşte heyecanla beklenen EuroLeague Final Four final karşılaşmasına ilişkin detaylar...

Spor 21-05-22 16:52

CANLI | Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes

Euroleague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Euroleague 12. haftasında karşılaşıyor.

Spor 25-11-21 20:49

Barcelona - Real Madrid maçı canlı izle! Barcelona - Real Madrid maçı hangi kanalda?

Barcelona-Real Madrid maçının nereden canlı izleneceği merak konusu oldu. İki takım da maçı 3 puan kazanarak bitirmek için sahada elinden geleni yapacak. Söz konusu maçı canlı olarak izleyebileceğiniz platformlar arasında Nesine.com yer alıyor. İşte merak edilenler...

Spor 24-10-21 13:42

ÖZET | Anadolu Efes 96-100 CSKA Moskova

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 2. hafta maçında CSKA Moskova'ya 100-96 yenildi. İlk maçta Real Madrid’e 82-69 kaybeden Efes, CSKA karşısında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Vasilije Micic'in 7 üç sayılık kariyer rekoru da yenilgiyi önleyemedi.

Spor 09-10-21 09:42

Anadolu Efes, Final Four'da!

Anadolu Efes, THY EuroLeague play-off serisi son maçında Real Madrid'i mağlup etti ve Final Four'a adını yazdırdı.

Spor 04-05-21 21:34

EuroLeague'de kader zamanı: Anadolu Efes - Real Madrid

Anadolu Efes, THY EuroLeague play-off serisi son maçında Real Madrid'i konuk edecek.

Spor 04-05-21 08:57

Anadolu Efes, Final Four biletini İstanbul'a bıraktı

Euroleague play-off çeyrek final serisi 4. maçında Anadolu Efes, İspanya deplasmanında Real Madrid'e 82-76 mağlup oldu ve seri 2-2'ye geldi. Serinin 5. maçı 4 Mayıs Salı günü İstanbul'da oynanacak. Kazanan takım adını Final Four'a yazdıracak

Spor 30-04-21 07:07

(ÖZET) Real Madrid - Anadolu Efes maç sonucu: 80 - 76

Anadolu Efes, THY EuroLeague play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Son çeyreğe 10 sayı önde girdiğimiz maçı Real Madrid kazandı.

Spor 27-04-21 22:13

THY Euroleague Real Madrid - Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

Anadolu Efes, Real Madrid serisinde üçüncü kez karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes, İspanya'daki maçta Real Madrid karşısında galip gelmesi durumunda adını Final-Four'a yazdıracak.

Spor 27-04-21 16:25

THY Euroleague Real Madrid - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

THY Euroleague karşılaşmasında Anadolu Efes, üçüncü maçında Real Madrid’e konuk oluyor. Anadolu Efes takımı, İstanbul’da oynanan ilk iki maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Anadolu Efes, bu maçı da kazandığı takdirde, tarihinde ilk kez 4. Kez Final Four’a adını yazdıracak. 2000 yılından beri iki takım arasında karşılıklı oynanan THY Euroleague maçlarından 23’ünü Real Madrid kazanırken, 11’ini ise Anadolu Efes kazandı.

Spor 27-04-21 12:41

MAÇ SONUCU: Anadolu Efes 91-68 Real Madrid

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY EuroLeague play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Real Madrid'i ağırladı.

Spor 22-04-21 21:59

(ÖZET) Anadolu Efes - Real Madrid maç sonucu: 90-63

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes çeyrek final ilk maçında turnuvanın güçlü takımlarından Real Madrid'i İstanbul'da 90-63'lük skorla adeta darmadağın etti ve seride 1-0 öne geçti.

Spor 20-04-21 22:46

Temsilcilerimizin EuroLeague'deki eşleşmeleri belli oldu

Turkish Airlines EuroLeague Play-off eşleşmeleri belli oldu. Anadolu Efes, İspanya temsilcisi, Real Madrid ile Fenerbahçe Beko ise Rusya ekibi CSKA Moskova ile karşılaşacak.

Spor 10-04-21 00:00

Anadolu Efes: 65 - Real Madrid: 73 (Maç sonucu)

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, İstanbul'da İspanyol ekibi Real Madrid ile kozlarını paylaştı.

Spor 29-12-20 22:41

THY Euroleague'de Türk takımlarından 2'de 1

THY Euroleague'de 25. haftasında lider Anadolu Efes, Almanya deplasmanında Bayern Münih'i mağlup ederken, Fenerbahçe Beko ise evinde İspanyol ekibi Real Madrid'de yenildi.

Spor 22-02-20 12:40

29 Ocak Çarşamba DHA Spor Gündemi

(ÖZEL) Ergin Ataman: Bryant, lokavt döneminde Türkiye'de oynamak istiyordu "Kobe Bryant müthiş bir efsane" "Türkiye'ye reklam filmi için geldiğinde bile antrenman yaptı" "Kobe Bryant'ı hep gülerken görüyorsunuz" "Kelimelerle anlatmak çok zor" "Beşiktaş dönemimde Kobe Bryant ile her konuda anlaştık ancak ufak detaylardan dolayı transfer olmadı" "New York Times başyazarı beni aradı ve 'Şaka mı, gerçekten Bryant, Beşiktaş'ta mı oynayacak?' diye sordu" "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın taziye mesajını görünce duygulandım" "Sezonun ilk maçında Barcelona'nın bizi yeneceğini biliyordum" "Bizim takımımız tam kadro olduğu zaman, Barcelona'yı deplasmanda yenecek güçteydi" "Anadolu Efes 15 senedir, ben ise hiç Real Madrid deplasmanında kazanamamıştık" "Hedefimiz bulunduğumuz seviyeyi korumak" "Pleiss ve Sertaç, Dunston'un yokluğunda müthiş iş yaptılar" "Dunston sakatlandığından beri, sanki Dunston'umuz varmış gibi Sertaç ve Pleiss ile yolumuza devam ettik" "Oyuncular birbirlerinin yerini doldurabiliyorsa, benim yokluğumda da Yakup (Sekizkök) benim yerimi en iyi şekilde doldurur" "Geçen sezon Larkin henüz forma girmeden de Eurolague'de ilk dördün içindeydik" "Herkes takım Larkin-Micic diyordu ama Micic 3-4 haftadır yok ve takım yine kazanmaya devam ediyor" "Barcelona maçını kazanalım diye oyundan atılmadım" "'12 sayıdan 6 sayıya düşmüş bu maç gidiyor'a bir tepki için orada ben ikinci teknik faulü aldım" "Türk antrenörlüğü, Avrupa'nın en üst seviyesinde" "Avrupa basketbolunda bir lobi var; her yerde Sırp, Yunan ve İtalyan antrenörler" "Final Four ve finalde hangi takımın oyuncuları daha iyi oynarsa o takım şampiyon olacak" BEŞİKTAŞ 11.30 Siyah beyazlılar, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.

Spor 29-01-20 09:36

THY Euroleague’in 21. haftasında Türk takımlarından 2’de 2

THY Euroleague'in 21. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Real Madrid'i, Fenerbahçe de evinde AX Armani Exchange Milano'yu mağlup etti. Bu sonuçlarla Türk takımları haftayı galibiyetle kapamış oldu.

Spor 25-01-20 11:33

ÖZET | Real Madrid 75 - 80 Anadolu Efes (THY Avrupa Ligi)

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda İspanya'nın Real Madrid takımını 80-75 mağlup eden Anadolu Efes, liderliğini korudu.

Spor 25-01-20 01:10

Lider Anadolu Efes, zorlu Real Madrid deplasmanında

THY Euroleague’de liderlik koltuğunda oturan Anadolu Efes, 21.

Spor 23-01-20 10:34

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid'e konuk olacak

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid'e konuk olacak

Spor 23-01-20 10:08

ÖZET İZLE | Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maç sonucu: 73-81

THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan Türk derbisini konuk ekip kazandı. Bu sonuçla lider Anadolu Efes 11. galibiyetine ulaşırken, Fenerbahçe Beko, 8. mağlubiyetini aldı.

Spor 12-12-19 22:47

CANLI YAYIN DUYURUSU

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'nin Galatasaray maçının ardından düzenlediği basın toplantısını DHA olarak CANLI yayınlamaktayız.

Spor 07-11-19 01:56

CANLI YAYIN DUYURUSU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Real Madrid maçının ardından düzenlediği basın toplantısını DHA olarak CANLI yayınlamaktayız.

Spor 07-11-19 01:22

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:21

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:21

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:18

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:18

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:18

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:17

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:17

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:15

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:15

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:14

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:14

Final Four 2019: Euroleague'de Türkiye'den iki takım yarı finalde

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes 17 Mayıs Cuma günü İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde final için yarışacak. Kazanan takım aynı gün oynanacak CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü finalde karşılaşacak. Neyran Elden'in video haberi.

Spor 06-11-19 10:12