Salomon Erkek Ayakkabı Haberleri

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-2024 14:56

A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Salomon Supercross 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı'nı sizin için inceledik

En büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101'in 11 Ocak Perşembe tarihli A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu bu hafta da ünlü markaların kışlık giyim ürünleriyle dikkat çekiyor. Kaliteli, su ve rüzgar geçirmez bir ayakkabı arayışında olanların hemen dikkat çeken Salomon Supercross 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı da uygun fiyatıyla katalogta yer alıyor. Outdoor severlerin ve sıcacık bir kış geçirmek isteyenlerin favorisi bu ayakkabı ve detaylar yazımızda!

Haber 11-01-2024 13:56

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-2023 17:16

Spor yapmaktan dört mevsim vazgeçmeyenler için en iyi koşu ayakkabısı çeşitleri 2023

Koşu hem bir spor aktivitesi hem de bir yaşam tarzı. Bu aktiviteyi yıl boyunca sürdürebilmek doğru ekipmana sahip olmayı gerektiriyor. Her mevsimde koşu yapmak isteyenler için dört mevsim giyilebilecek koşu ayakkabıları büyük bir önem taşıyor. Sıcak yaz günlerinden soğuk kış aylarına kadar hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla koşu yapabilmek için doğru ayakkabı seçiminin son derece önemli olduğunu biliyoruz.Hadi gelin sizler için seçtiğimiz her mevsime uygun koşu ayakkabılarına göz atalım.

Haber 07-07-2023 10:13