Salvador Dali Haberleri

Mahallenin kabusu olmuşlardı! Geceleri ortaya çıkan maskeli hırsızlar yakalandı

İstanbul Arnavutköy'de bir mahalleye dadanan ve vatandaşın kabusu olan hırsızlarla ilgili yeni gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü "La Casa Da Papel" dizisinde de kullanılan "Salvador Dali" maskeleri takan, ellerinde demir kesme aletleriyle dolaşan hırsızlar yakalandı. Öte yandan şahısların yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 14-10-2022 14:09

Elazığ'da ortaya çıktı, dünyaca ünlü ressama ait! İddia doğruysa... 5 milyon euro istiyor

Elazığ'da yaşayan bir adam, antikacıdan aldığı tablonun dünyaca ünlü İspanyol ressam Salvador Dali’ye ait olduğunu iddia etti. Tabloyu 5 milyon Euro'ya satışa çıkaran kişi, "Arkadaşım bana 'Tabloyu ıslak mendille silelim ve 15 dakika bekleyelim. Tablo sahte ise boyası dağılır' dedi. İşlemi yaptık ve resimde hiçbir dağılma olmadı. Arkadaşım resim orijinal ve gerçektir dedi. Ben de gerçek olduğuna inanıyorum" dedi.

Haber 16-05-2022 11:07

Dünyanın en ünlü ressamıydı! Efsanevi eserlerinin sırrı buymuş

Tüm dünyanın yakından tanıdığı Salvador Dali’nin dillere destan eserlerinin arkasındaki sır ortaya çıktı. Alışılmışın dışında bir çalışma prensibi bulunan Dali’nin dahilik çizgisinin bir tava ve anahtara bağlı olduğu iddia edildi. Dali, muhteşem sanat eserlerini ortaya koyarken zihinsel hileler kullanıyordu. İşte Salvador Dali’nin aklın sınırlarını zorlayan çalışma prensibi...

Trend 18-10-2021 09:59

Diğer Haber Etiketleri

Salvador Dali

Salvador Dali Hakkındaki Haberler Mynet'te. Salvador Dali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.