Spartak Trnava Fenerbahce Maci Canli Haberleri

Fenerbahçe'nin 4-0'lık ezici galibiyeti sonrası adeta mest oldular! Bu yolun sonu final

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Spartak Trnava ile karşı karşıya gelirken rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın yankıları devam ederken, spor yazarları mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 2023-12-15 09:21:03

FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇ SONUCU! Fenerbahçe Spartak Trnava maçı kaç kaç bitti? İşte ilk 11'ler!

Fenerbahçe Spartak Trnava maçı geride kaldı. Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi H Grubunun 6. ve son haftasında Slovakya ekibini Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde konuk etti. İsmail Kartal'ın öğrencileri, ligin 5. haftasında Danimarka ekibi Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 yenilmişti. Sarı Kanarya böylelikle liderliği de kaybetmişti. Peki, Fenerbahçe Spartak Trnava maçı kaç kaç bitti? İşte, ilk 11'ler...

Spor 2023-12-15 00:12:55

Ferdi Kadıoğlu'ndan maç sonunda ilginç açıklama! ''Ben bile kendime şaşırıyorum, arkadaşlarım 'tamam sakin ol Ferdi' diyor''

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son hafta maçında konuk ettiği Slovakya'nın Spartak Trnava ekibini 4-0 yendi ve grubunu lider tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı. Mücadelenin yıldızlarından olan Ferdi Kadıoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Spor 2023-12-14 23:25:23

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde üst tura yükseldi! Spartak Trnava karşısında farklı skor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi H grubu 6. maçında Fenerbahçe, sahasında Slovak ekibi Spartak Trnava ile karşılaştı. Sarı-lacivertlilerin gruptan çıkabilmek için mutlak kazanması gereken maç farklı bitti. Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek UEFA Konferans Ligi'nde üst tura yükseldi.

Spor 2023-12-14 22:40:38

Fenerbahçe'de Edin Dzeko tarihe geçti!

Edin Dzeko, Avrupa kupalarında bir Türk takımının formasıyla çıktığı bir maçta iki gol atan (vs Spartak Trnava) en yaşlı oyuncu oldu.

Spor 14-12-23 22:27

Kimse o ihtimali düşünmek bile istemiyor... Fenerbahçe H Grubu'ndan nasıl çıkar? İşte tüm senaryolar!

UEFA Konferans Ligi H Grubu son maçında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak olan Fenerbahçe mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Sarı-Lacivertliler grupta oynadığı 5 mücadeleden 3 galibiyet 2 mağlubiyet alırken, grupta 3. sırada bulunuyor. Peki temsilcimiz gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller...

Spor 14-12-23 09:39

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal Spartak Trnava maçı öncesi Becao'nun dönüş tarihini açıkladı!

UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Kartal açıklamasında Becao'nun dönüş tarihine dair de konuştu. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 17:03

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE MAÇ SONUCU! Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11!

Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı olarak ekrana geldi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği ve oldukça yüksek tempoda oynanan müsabakada kazanan taraf temsilcimiz Fenerbahçe oldu. Bilindiği üzere Manchester United Galatasaray maçının bir kısmı TV8,5'da şifresiz olarak ekrana gelmişti. Bu nedenle maçın yayın bilgisi ve şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 06-10-23 00:30

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Slovakya'da sürprize izin vermedi! Joshua King, sarı - lacivertlileri zafere taşıdı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği ve oldukça yüksek tempoda oynanan müsabakada kazanan taraf temsilcimiz Fenerbahçe oldu. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golü Joshua King kaydetti. Kanarya, bu skorla birlikte grupta 2'de 2 yaptı. İşte maçtan detaylar...

Spor 05-10-23 23:59

Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi

Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı olarak ekrana gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. maçında Slovakya ekibi ile kozlarını paylaşacak olan sarı lacivertliler maçtan üsütnlükle ayrılmayı hedefliyor. Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi internette araştırılıyor. Peki, Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Spartak Trnava Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-10-23 19:39

Spartak Trnava Fenerbahçe maçının hakemi Sascha Stegemann kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sascha Stegemann hangi takımları yönetti?

Sascha Stegemann, Spartak Trnava Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Bu sezon Avrupa kupaları ve Süper Lig’de çıktığı 14 karşılaşmanın tamamından galip ayrılan sarı lacivertliler bu maçı da alıp seriyi sürdürmek istiyor. Hakem Sascha Stegemann sporseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sascha Stegemann kimdir, nereli ve kaç yaşında? Spartak Trnava Fenerbahçe maçının hakemi Sascha Stegemann hangi takımları yönetti?

Spor 05-10-23 19:36

İsmail Kartal: Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slovakya ekibi Spartak Trnava maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bu gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bütün hedefimiz ve amacımız bu şekilde” dedi.

Spor 05-10-23 09:46

Fenerbahçe'nin H Grubu'ndaki rakiplerinden Ludogorets, Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek liderliği kaptı!

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin grubundaki diğer mücadelede Ludogorets Spartak Trnava ile karşı karşıya geldi. Mücadele Ludogorets'in 4-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İşte detaylar...

Spor 22-09-23 07:35

Yeni Malatyaspor’da forvete ikinci transfer

Devre transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Spartak Trnava takımından 23 yaşındaki forvet Kubilay Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Spor 02-01-20 09:43

Slovan Bratislava 2 - 0 Spartak Trnava

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki rakiplerinden Slovan Bratislava, Slovakya Süper Ligi'nde karşılaştığı Spartak Trnava'yı 2-0 yendi.

Spor 15-09-19 22:24

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Yiğithan Güveli ameliyat oldu

Fenerbahçe'nin Slovak ekibi Spartak Trnava ile yaptığı UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde sakatlanan Yiğithan Güveli, ameliyat edildi.

Spor 14-12-18 20:48

Erwin Koeman'ın Spartak Trnava maçı öncesi basın toplantısı 3 dakika sürdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Spartak Trnava maçı öncesinde basın toplantısı düzenlerken Hollandalı teknik adamın basın toplantısı sadece 3 dakika sürdü.

Spor 12-12-18 20:58

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçına Erwin Koeman ile çıkacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6'ncı hafta maçında, perşembe günü Slovakya ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Fenerbahçe, yaptığı açıklamada Spartak Trnava maçına Erwin Koeman ile çıkılacağını belirtti.

Spor 11-12-18 16:09

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçını Jose Maria Sanchez Martinez yönetecek

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu son haftasında 13 Aralık Perşembe günü Spartak Trnava'yla deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez Martinez yönetecek.

Spor 10-12-18 14:14

UEFA'dan Spartak Trnava'ya saha kapatma cezası

UEFA Disiplin Kurulu, Avrupa Ligi'nde Spartak Trnava ile Anderlecht arasında oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle ev sahibi ekibe 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Spor 05-10-18 14:39

Cocu'dan Ersun Yanal yorumu: Bizi kamçılamalı

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spartak Trnava ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı sonrası önemli değerlendirmelerde bulundu. Cocu, taraftarların yaptığı Ersun Yanal tezahüratlarıyla ilgili sorulan soruya da ilginç bir yanıt verdi.

Spor 04-10-18 23:22

Fenerbahçe Spartak Trnava'yı 2-0 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, yıldız forveti Islam Slimani'nin ikici yarıdaki golleriyle Slovakya'nın Spartak Trnava takımını 2-0 mağlup etti. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Makedonya takımı Malmö ile karşı karşıya.

Haber 04-10-18 22:37

Kadıköy'de Ayew'e şok tepki!

Fenerbahçe-Spartak Trnava mücadelesinde Andre Ayew ıslıklandı. Ganalı yıldız topu her ayağına aldığında tribünlerden yoğun tepki aldı.

Spor 04-10-18 20:40

MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 2 - 0 Spartak Trnava

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçında rahat nefes aldı! UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında Spartak Trnava'yı konuk eden Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve kötü gidişata son verdi. Fenerbahçe'nin yıldız forveti Slimani, kaydettiği 2 golle galibiyetin mimarı oldu. İşte Fenerbahçe - Spartak Trnava maçının tüm ayrıntıları...

Spor 04-10-18 18:41

Cocu'dan kadroda şok değişiklik! Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Spartak Trnava ile bu akşam Avrupa Ligi'nde grubundaki 2. maçına çıkacak. Hafta arasında teknik direktör Cocu'nun durumu Fenerbahçe yönetimi ve taraftarında gündemi meşgul etmişti. Cocu, bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Spartak Trnava maçından takımın başında sahaya çıkıyor. Ve son maçta sahaya sürdüğü ilk onbirde bazı değişikliklere gitti. Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı muhtemel ilk onbiri haberimizde. Peki Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 04-10-18 10:53

Radoslav Latal: Fenerbahçe'nin üzerindeki kazanma baskısını değerlendireceğiz

Spartak Trnava Teknik Direktörü Radoslav Latal, “Biz kendi işimize bakacağız. Rakibimizin üzerinde kazanma baskısı var, onu değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Spor 03-10-18 21:12

Mehmet Topal 500. maçına çıkıyor

Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki futbolcusu Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 Ekim Perşembe günü Spartak Trnava karşısında forma giymesi durumunda profesyonel kariyerinin 500. kulüp maçını oynayacak.

Spor 03-10-18 12:19

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D grubu 2. maçında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'yı ağırlayacak. Süper Lig'de Çaykur Rizespor maçında alınan 3-0'lık yenilgi sonrasında teknik direktör Cocu gidecek mi kalacak mı tartışılırken gözler şimdi Avrupa Ligi maçına çevrildi. İlk maçta Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilirken Spartak Trnava, Anderlecht'i 1-0 yenmeyi başardı. Peki Fenerbahçe Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Spor 03-10-18 10:03

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçının basın toplantısına Cocu ve Hasan Ali Kaldırım'ın katılacağını açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla perşembe günü oynanacak Spartak Trnava maçı öncesi çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısına teknik direktör Phillip Cocu ve Hasan Ali Kaldırım'ın katılacağını açıkladı. Böylece beklenildiği üzere Cocu'nun Trnava maçında takımın başında olması kesinleşmiş oldu.

Spor 02-10-18 14:43

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını Tobias Welz yönetecek

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe'nin sahasında Spartak Trnava ile karşılaşacağı mücadeleyi Alman hakem Tobias Welz yönetecek.

Spor 01-10-18 15:27

Spartak Trnava 1 - 2 Slovan Bratislava

Slovakya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Spartak Trnava, konuk ettiği lider Slovan Bratislava'ya 2-1 mağlup oldu.

Spor 29-09-18 22:25

Fenerbahçe'nin rakipleri Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava'yı tanıyalım

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli oldu. Sarı-lacivertliler, D Grubu'nda Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava ile mücadele edecek. İşte Fenerbahçe'nin rakipleri Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava'nın tüm özellikleri.

Spor 31-08-18 17:35

Fenerbahçe'nin rakibi Spartak Trnava: Hangi ülkenin takımı? Spartak Trnava nasıl bir takımdır?

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi grubu ve rakipleri belli oldu. D grubuna düşen Fenerbahçe'nin rakipleri Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava oldu. Fenerbahçe'nin rakipleri arasında Spartak Trnava merak konusu oldu. Spartak Trnava hangi ülkenin takımı? Başarıları nedir? Detayları ile Spartak Trnava takımı hakkında bilgiler haberimizde.

Spor 31-08-18 15:14

Uefa Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, D Grubu’nda Anderlecht, Dinamo Zagreb, Spartak

IHAAW144630-SPO/31-08-2018 - UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, D Grubu’nda Anderlecht, Dinamo Zagreb, Spartak Trnava ile...

Yurthaber 31-08-18 14:46

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisar'ın rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un grupları belli oldu. Beşiktaş I Grubu'nda Genk, Malmö ve Sarpsborg ile eşleşirken, Fenerbahçe D Grubu'nda Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava ile mücadele edecek. Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'ne katılan Akhisar ise J Grubu'nda Sevilla, Krasnodar ve Standart Liege ile bir üst tur için yarışacak.

Spor 31-08-18 11:56

Uefa'dan Mete Kalkavan'a Görev

FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi'nde FC Spartak Trnava ile FC Zestafoni arasındaki...

Yurthaber 22-07-14 14:36
Van