Yavuz Selim Kosger Kimdir Haberleri

Önce köprü ve otoyollar, şimdi de Avrasya Tüneli! Yüzde 40 zam ile 112 TL oldu

Köprü ve otoyollara yapılan zammın ardından Avrasya Tüneli'den geçişlere de yüzde 40'lık zam yapıldı. Zam sonrası otomobil kullanıcıları geçişlerde 112 lira ödeyecek. İşte 2024 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli güncel geçiş ücretleri...

Finans 2024-05-16 10:29:52

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam yapıldı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 24 TL, Osmangazi Köprüsü 399 TL oldu! İşte yeni tarife

Otoyol ve köprü ücretlerine zam yapıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri için otomobillerin geçiş ücreti 24 lira ve motosikletlerin ücretleri 10 lira oldu. Osmangazi Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücretleri de artırıldı. Yeni tarife gece yarısından itibaren uygulanmaya başladı.

Finans 2024-05-14 23:07:41

Yüzlerce kupası olan lise, sportif başarılarıyla dikkati çekiyor

Trabzon'da eğitim hayatına 2001'de başlayan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, 23 yılda futbol, basketbol, hentbol, futsal, voleybol gibi alanlarda 300'e yakın kupa kazanıp milli takımlara sporcular yetiştirdi.

Yurthaber 2024-04-30 11:15:28

Fenerbahçe Alagöz bayrağı boğaz köprüsüne asıldı

Sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nın bayrağı İstanbul'daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı.

Spor 2024-04-25 15:41:34

Adana'da süren Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında basın toplantısı yapıldı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte 13 Nisan'da başlayan 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın, turizmin yıl geneline yayılması açısından önem taşıdığını söyledi.

Yurthaber 19-04-24 15:39

Afyonkarahisar’da Minik Yüreklere Dokunmak projesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Minik Yüreklere Dokunmak" projesi kapsamında çocuklara hediyeler ile eğlendirdi.

Yurthaber 26-03-24 12:24

Bağcılar’da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’nde 3 adayın yarıştığı muhtarlık sürecinde, adaylardan biri olan Münevver Adan büyük panik yaşadı.

Yurthaber 19-03-24 07:33

Son dakika | Adana'da 'Öcalan' skandalı! Hemen inceleme başlatıldı, ikisi de böyle yakalandı

Son dakika haberi: Adana'da meydana gelen 'Öcalan' skandalı sonrası harekete geçildi. Köprüye terör örgütü elebaşının posterini asıp kaçan 2 kişinin o anları sosyal medyada paylaşılmıştı. Şahıslar gözaltına alındı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger şahısların gözaltına alındıkları anın fotoğrafını paylaştı.

Haber 10-02-24 10:13

3. köprüye tren hattı geliyor! Tarih verildi: ‘BAE ile kredi noktasında konuşuyoruz’

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor. Yavuz Selim Köprüsü'nden geçecek tren hattı projesinin bittiği bilgisini veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Birleşik Arap Emirlikleri ile kredi noktasında konuşuyoruz. Bu yıl içinde ihalesini yapar, başlarız” dedi.

Finans 08-02-24 15:32

İstanbul'daki iki köprü rahim ağzı kanseri farkındalığı için ışıklandırıldı

Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri, rahim ağzı kanserine dikkati çekmek amacıyla yeşil renkte aydınlatıldı.

Yurthaber 31-01-24 07:43

Adana'da 1589 deprem konutu şubat sonuna kadar teslim edilecek

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentte 1589 deprem konutunun tesliminin şubat ayı sonuna kadar gerçekleştirileceğini belirtti.

Yurthaber 29-01-24 14:17

Aydın Ticaret Borsası yönetimi Adana Valisi Köşger’le bir araya geldi

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve meclis üyeleri 2017-2020 yılları arasında Aydın’da görev yapan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 19-01-24 16:01

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı'na Yavuz Selim Kıran atandı!

Yavuz Selim Kıran’ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı'na atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 06-01-24 01:31

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne yeni sağlık ocağı

Körfez Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yılın ilk meclis toplantısında Yavuz Selim Mahallesi’ne yeni Aile Sağlığı Merkezi yapılması için Başkan Söğüt’e de yetki verildi.

Yurthaber 03-01-24 09:56

Işıltılı hayatlarıyla tanınıyorlardı! 12 fenomen ve Öz çifti'nin tüm mal varlıklarına el konuldu

Kamuoyunda bir süredir gündem olan ve Dilan-Engin Polat davasına dahil edilen fenomenler Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut ve Tayyar-Özlem Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Haber 01-12-23 19:17

“Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yıldırım düştü” iddiası! İCA’dan açıklama geldi

İstanbul'da dün akşam etkili olan yağış sırasında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresine yıldırım düştüğü öne sürüldü. O anlar kamera görüntülerine yansıdı. İstanbul'da gökyüzü şimşeklerle aydınlandı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevreyolu İşletmesini üstlenen İCA'dan ise sosyal medyada yer alan 'Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yıldırım düşme anı' şeklinde paylaşılan görüntülerle ilgili açıklama yapıldı.

Haber 12-11-23 09:21

İstanbullular dikkat! Pazar günü bu yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Avrupa Yakası'nda saat 03.00'ten itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkan tüm yollar, saat 06.00'dan itibaren ise Galata Köprüsü iki yönlü trafiğe kapatılacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne alternatif olarak Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri kullanılabilecek. İşte pazar günü İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar...

Haber 03-11-23 13:03

Eski şampiyon Metin Yavuz MasterChef'ten elendi! MasterChef Metin kimdir, nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Metin 29 Ekim 2023 Pazar günü elenmesi nedeniyle vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. MasterChef'e veda eden kişinin Metin Yavuz olması izleyenleri şaşırttı. İşte MasterChef'in eski şampiyonu Metin Yavuz hakkında merak edilenler...

Magazin 30-10-23 11:44

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sihirli Annem'in Yavuz'uydu! İşte Jess Molho dizileri...

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sihirli Annem'de canlandırdığı Yavuz karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu; Ninja Warrior Türkiye ve O Ses Çocuklar gibi birçok yarışma programını da sunmuştu. Peki, Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Demet Akalın'ın partneri Jess Molho hakkında merak edilenler...

Magazin 16-10-23 13:33

Valiliğin karşısında hareketli anlar! Alarm durumuna geçildi, Vali dışarı çıkamadı... Ekipler müdahale edeceği sırada çıkageldi

Adana Valiliği'nin ek binasının karşısına bırakılan siyah pazar çantası, paniğe neden oldu. Vali Yavuz Selim Köşger, güvenlik nedeniyle dışarı çıkmazken, çantanın sahibi kadının gelmesi ile alarm durumu sona erdi. Bomba imha ekiplerinin, kontrollü patlatma için hazırlık yaptığı sırada, çantanın sahibi olduğunu söyleyerek olay yerine gelen Burçay Çiçek, çantanın içini açıp ekiplere gösterdi. Çiçek, "Çantamı unutmuştum. Çok üzgünüm, kimseyi mağdur etmek istemedim" dedi.

Haber 09-10-23 17:58

İstanbul'daki iki köprü Dünya Denizcilik Günü için ışıklandırıldı

Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri, Dünya Denizcilik Günü nedeniyle mavi renkle ışıklandırıldı.

Yurthaber 29-09-23 07:18

MasterChef Metin kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef şampiyonu Metin Yavuz hangi yıl yarıştı?

Eski MasterChef Şampiyonu Metin Yavuz, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Metin kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Metin Yavuz hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-23 19:56

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

İstanbul'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı.

Yurthaber 13-09-23 08:22

Bakan Uraloğlu: Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile zamandan 3,3 milyar lira, yakıttan ise 155 milyon lira olmak üzere toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandı" dedi.

Haber 26-08-23 12:39

Yavuz Selim Köşger kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger hangi görevlerde bulundu? 57 ilin valisi değişti

Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre 57 ile yeni vali atandı. Bunlardan biri de Adana oldu. Peki, Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yavuz Selim Köşger hangi görevlerde bulundu?

Haber 10-08-23 08:59

SON DAKİKA | AFAD Başkanı'na yeni görev! 'Aziz Yıldırım' detayı... Resmi Gazete'de yayımlandı: 57 ile yeni vali atandı

Son dakika haberine göre, 'Valiler Kararnamesi', Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre 57 ile yeni vali atandı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Valisi ise Süleyman Elban oldu. AFAD Başkanı Yunus Sezer ise Edirne Valiliğine atandı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ise Trabzon Valiliği'ne getirildi.

Haber 10-08-23 00:53

MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Metin Yavuz ne zaman şampiyon oldu?

MasterChef Metin Yavuz hakkındaki detaylar merak ediliyor. Daha önce MasterChef şampiyonu olan Metin Yavuz bu kez All Star'da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star adayı Metin Yavuz'un nişanlısı da güzelliğiyle dikkat çekti. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Metin Yavuz ne zaman şampiyon oldu?

Magazin 14-06-23 20:35

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz nereli, evli mi? İşte hayatıyla ilgili merak edilenler...

Ali İhsan Yavuz, yaklaşan yeni kabine açıklamaları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü siyasetçinin biyografisi...

Haber 03-06-23 20:46

TCG Anadolu'yu İzmir'de 149 bin 865 kişi ziyaret etti

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kente 3 Mayıs'ta gelen ve dün ayrılan TCG Anadolu'yu 149 bin 865 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Yurthaber 16-05-23 13:14

Selim Bayraktar'ın eşi Emel Karaköse kimdir, kaç yaşında? Emel Karaköse mesleği ne?

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Ziya karakteriyle büyük beğeni toplayan Selim Bayraktar 5 yıldır birliktelik yaşadığı Emel Karaköse ile Antalya'da gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin mutlu gününden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Peki, Selim Bayraktar'ın eşi Emel Karaköse kimdir, kaç yaşında? Emel Karaköse mesleği ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 02-05-23 14:56

Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır kazası! Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu'nda otomobil ile tırın karıştığı kazada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ankara istikametinde trafik durdu. Avrupa’dan Anadolu yakasına geçmek için köprü yoluna giren yüzlerce tırın oluşturduğu kilometrelerce kuyruk havadan görüntülendi.

Haber 07-03-23 22:10

SON DAKİKA | İzmir'de korkutan deprem! AFAD duyurdu

Son dakika deprem haberine göre, İzmir'in Foça ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin, yerin 14.5 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan depreme ilişkin İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den ilk açıklama geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Haber 27-02-23 21:30

Veda Mektubu dizisinin Ziya'sı Selim Bayraktar kimdir? Selim Bayraktar kaç yaşında ve nereli? Muhteşem Yüzyıl'ın Sümbül Ağa'sıydı...

Selim Bayraktar, Veda Mektubu dizisinde Ziya rolüne hayat veriyor. 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa rolüyle hatırlanan Selim Bayraktar tiyatro, dizi ve film alanında birçok çalışmalara imza attı. Peki Veda Mektubu dizisinin Ziya'sı Selim Bayraktar kimdir? Selim Bayraktar kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 27-02-23 20:25

İzmir'de bazı okullar için tahliye kararı! Vali Köşger duyurdu

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası, 11 ilde oluşan yıkımlara ilişkin diğer illerde de harekete geçildi. İstanbul'un ardından İzmir'de de bazı okullar için tahliye kararı verildi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ildeki 8 okulun tahliye edileceğini duyurdu.

Haber 20-02-23 21:32

Dünya Kupası'nı sallayan Dominik Livakovic'ten alkışlanacak hareket! Türkiye'yi yalnız bırakmadı...

T.C. Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Hırvatistan Milli Takımı'nın file bekçisi Dominik Livakovic'in depremzedeler için bağışta bulunduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kıran, "Teşekkürler koca yürekli adam Livakovic. Hırvat Milli Kaleci Dominik Livakovic, Dünya Kupası'nda Brezilya'ya karşı yine devleşerek takımını yarı finale çıkardığı formasını ve penaltıları kurtardığı eldivenini geliri depremzedeler için kullanılmak üzere teslim etti" ifadelerine yer verdi.

Spor 18-02-23 13:08

MasterChef Metin Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem Eseler 2. Sayfa'da!

MasterChef Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem Eseler 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'te şampiyon olarak ipi göğüsleyen Metin Yavuz 2. Sayfa programının ardından tekrar gündem oldu. Peki, MasterChef Metin Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem Eseler hakkında merak edilenler...

Magazin 25-01-23 10:19

MasterChef finalisti Metin kimdir, kaç yaşında? MasterChef Metin Yavuz finalde yarışacak!

Metin Yavuz, MasterChef 2022-2023 sezonunda diğer yarışmacıları eleyerek Kıvanç Karadeniz ile birlikte son ikiye kadar yükseldi. MasterChef'te şampiyonluk için yarışacak olan Metin Yavuz hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki MasterChef finalisti Metin Yavuz kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 10-01-23 16:04

MasterChef finalisti Kıvanç kimdir? MasterChef Kıvanç Karadeniz kaç yaşında ve nereli? Şampiyonluk için yarışacak!

10 Ocak akşamında yayınlanacak MasterChef'in final bölümünde heyecan dorukta olacak. MasterChef yarışmacısı Kıvanç Karadeniz, final bölümünde Metin Yavuz ile yarışacak. Peki MasterChef finalisti Kıvanç kimdir? MasterChef Kıvanç Karadeniz kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 10-01-23 15:48

MasterChef Metin kimdir? MasterChef yarı finalisti Metin kaç yaşında, nereli?

MasterChef'te final heyecanı yaşanıyor. İkinci olarak yarı finalist seçilen Metin ile ilgili araştırmalar hızlandı. İzleyiciler MasterChef Metin'in hayatını merak ediyor. Finale doğru adım adım giden MasterChef Metin Yavuz tabaklarıyla şeflerden övgü alıyor. Peki MasterChef Metin Yavuz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen o bilgiler...

Magazin 09-01-23 08:10

Tarihinde ilk kez Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili çarpıcı sözler: Bahçeli'den sonra yerine...

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi olayının yankıları sürüyor. Sinan Ateş cinayetiyle alakalı çeşitli iddialar ortaya atılırken son olarak Yavuz Selim Demirağ, cinayete ve Sinan Ateş'e dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkü ocakları tarihinde ilk defa bir genel başkanın suikast ile karşı karşıya olduğunu aktaran Demirağ, Ateş'in Devlet Bahçeli'den sonraki MHP'de genel başkan olarak görülmek istenen birkaç kişiden biri olduğunu söyledi

Haber 02-01-23 09:47

Kalecinin kafasında korner direğinin kırıldığı, yüzüne işaret fişeği isabet eden taraftarın hastanelik olduğu Göztepe - Altay maçı sonrasında flaş karar! Kapatıldı...

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında oynanan Göztepe - Altay maçında konuk ekip taraftarlarının olduğu bölgeden sarı - kırmızılı futbolseverlere işaret fişeği atılmıştı. Statta görevli özel ambulans servisinin şoförlerinin yanıcı maddeleri içeri soktuğu öğrenilmişti. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel Stadyumu'na yanıcı-parlayıcı malzemeleri taşıyan özel ambulans servisinin süresiz kapatıldığını açıkladı.

Spor 01-01-23 13:31

Son dakika: İzmir'de kule vincin bir kısmı devrildi! 4 vatandaş hayatını kaybetti... İşte son durum

Son dakika haberi... İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan otel inşaatındaki kule vincin bir kısmı devrildi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaşanan vinç kazasında 4 kişinin öldüğünü, 2 kişinin kayıp olduğunu, arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Haber 30-12-22 18:30

Gökhan Güney kimdir, kaç yaşında, nereli? Gökhan oğlu Selim Güney neden öldü, hastalığı neydi? Ünlü sanatçı, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Gökhan Güney, Şarkılar Bizi Söyler programının bu akşam ekrana gelecek olan bölümüne konuk olacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla yayınlanacak olan program yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Bu hafta programın konsepti 'Efkarlı Şarkılar' olarak belirlendi. Peki, Gökhan Güney kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Güney'in hayatı ve biyografisi ile oğlu Selim Güney'in ölüm nedeni...

Magazin 24-12-22 17:25

Bilecik'te meslek lisesi öğrencileri günde 10 bin ekmek üretiyor

Bilecik'te, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan tesiste uygulamalı eğitim alan öğrenciler, günlük 10 bin roll ekmek üreterek pansiyonlular başta olmak üzere taşımalı sistem ve okul öncesi eğitim kurumlarının ihtiyacını karşılıyor.

Yurthaber 23-12-22 10:15

Bengü kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler konuğu Bengü ile eşi Selim Selimoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Bengü, Şarkılar Bizi Söyler programının 10 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümüne konuk oldu. Ünlü şarkıcı Selim Selimoğlu ile evli ve 2 çocuğu var. Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelmeye devam eden Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki diğer konuları ise Serdar Ortaç ve Sakiler oldu. Peki, Bengü kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Bengü ve eşi Selim Selimoğlu hakkında merak edilenler...

Magazin 10-12-22 16:28

MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Metin Yavuz'un güzeller güzeli nişanlısına bakan bir daha baktı

MasterChef Metin Yavuz hakkında merak edilen sorular programın seyircileri tarafından sorgulanıyor. MasterChef Türkiye'nin 2022 sezonunun sonuna yaklaşılırken yarışmada son 8 yarışmacı birincilik için mücadeleye devam ediyor. Yarışmanın ilgi çeken isimlerinden biri olan MasterChef Metin hakkında bazı detaylar merak edildi. Öte yandan MasterChef Metin Yavuz'un güzeller güzeli nişanlısına bakan bir daha baktı. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 05-12-22 23:18

İstanbul'da köprüler KKTC bayrağının renklerine büründü

İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 39. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kırmızı-beyaz renklerde aydınlatıldı.

Yurthaber 16-11-22 08:00

Türk denizaltısının boğazdan geçtiği anlar hayran bıraktı

Görüntüsüyle dosta güven düşmana korku veren Türk denizaltısı İstanbul Boğazı’ndan geçerek Karadeniz’deki görevine doğru seyretti. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile birlikte denizaltının havadan çekilen görüntüsü hayran bıraktı.

Haber 02-11-22 14:01

Sahte plaka ile polisi kandırmak istedi, gerçek anlaşılınca gözaltına alındı

Aksaray’da sahte plaka ile çekme belgeli kamyonla yakalanan sürücü, ağabeyinin TC kimlik numarasını vererek polisleri kandırmaya çalıştı ancak yapılan incelemelerde plakanın sahte olduğu anlaşılınca gözaltına alındı.Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Organize Sanayi yolu üzerinde yaşandı.

Haber 20-10-22 18:00