Dilan Polat Haberleri Ve Son Dakika Dilan Polat Haberleri

Dilan Polat Haberleri Ve Son Dakika Dilan Polat Haberleri

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Dilan Polat eğitim hayatına da İstanbul’da devam etti. Evli ve iki çocuk annesi olan Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı. Dilan Polat pek çok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. 2017 yılında Dilan Polat güzellik merkezini kurarak büyük başarılara imza attı. İş hayatının yanı sıra sosyal medyada binlerce kişi tarafından takip edildi. İkinci çocuğu için düzenlediği partide görülen Ebru Polat, Eylül Öztürk, Nez Demir, Sema Öztürk ve Merve Akyüz gibi ünlü isimler ile dikkat çeken Polat, hayatıyla ilgili bir olay anlattığı videoyu takipçileri ile paylaştı. Bu paylaşım ile merak edilen Dilan Polat sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Dilan Polat Haberleri

Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı... Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kurşunlama pazarlığı' ortaya çıktı! Döner Kardeşler çete lideri ifade verdi

Çevirdikleri entrikalar ve işledikleri suçlarla gündemden düşmeyen 'Döner Kardeşler' çetesinin adı Dilan Polat ve Banu Parlak davasına da karıştı. Emirhan Döner verdiği ifadede Dilan ve Engin Polat ile yaptığı kurşunlama pazarlığını anlattı. Döner Kardeşler çetesinin liderinin çarpıcı ifadeleri dikkat çekti.

Magazin 20-04-2024 08:12

Soruşturmada yeni gelişme! Mahkemeden Dilan ve Engin Polat için sürpriz karar

Dilan Polat soruşturmasında mahkemeden sürpriz bir karar geldi. “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu tüm şüpheliler için tahliye kararı verildi. Ancak 2 ayrı suçtan daha tutuklu bulunan Dilan Polat ve diğer şüpheliler cezaevinden çıkamayacak.

Haber 19-04-2024 00:10

Dilan Polat'a bir şok daha! 7 yıl hapsi isteniyor iddiaları Şükran Polat'ı kızdırdı

Tutuklanmadan önce sosyal medya fenomeni A. A.'ya küfredip ölüm tehdidinde bulunduğu belirtilen Dilan Polat hakkında iddialar göre 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dilan Polat'ın kaynanası Şükran Polat bu iddialara isyan etti.

Magazin 14-04-2024 14:03

Cezaevinde olan Dilan- Engin Polat çiftinden bayram mesajı! Gün gelecek...

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklulukları devam ediyor. Fenomen Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından bayram mesajı yayınlandı.

Magazin 11-04-2024 07:35

Kendi cezaevinde aklı sosyal medyada! Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden suç duyurusu! 'Kelepçeli lama' yorumu çılgına çevirdi

Lüks yaşantıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlarla yargılanıyor. Kasım ayından beri cezaevinde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti cezaevinde de sosyal medyayı yakından takip ediyor. Polat çifti ‘Kelepçeli lama’ yorumu karşısında şikayetçi oldu.

Magazin 09-04-2024 09:55

Dilan Polat'ın ardından MASAK onu da incelemeye almıştı! Şulemsi'ye para cezası kesildi

Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatları ile dikkat çeken sosyal medya fenomenleri Dilan Polat'ın tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin hemen ardından MASAK tarafından inceleme altına alındı. MASAK'ın radarına giren o isimlerden biri de Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk oldu. Şulemsi'ye güzellik salonlarına sağlık kuruluşu izlenimi verdiği gerekçesiyle para cezası kesildi.

Magazin 06-04-2024 12:44

Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı! 'Kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanık hakkında karar çıktı. Mahkemenin kararında 'kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti.

Magazin 04-04-2024 14:27

MASAK inceleme başlatmıştı! Fenomenlere ait 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu! 'Verilen mesaj çok büyüktü'

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat'ın mal varlıklarına el konulmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle birlikte diğer sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma başlatıldı. MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucu fenomenlere ait tam tamına 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu.

Magazin 30-03-2024 15:44

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

Magazin 28-03-2024 13:47

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

Magazin 28-03-2024 13:01

Cezaevinden fotoğrafı paylaşıldı! Dilan Polat ile birlikte tutuklu bulunan Engin Polat sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bir dönem Dilan Polat ve Engin Polat çiftini günlerce konuşmuştu. "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında Polat çifti tutuklu bulunuyor. Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve hızla yayıldı. Söz konusu fotoğrafta, Engin Polat'ın telefonla görüşme yaptığı bir an yer aldı.

Magazin 22-03-2024 17:22

Fenomenler dosyasında flaş gelişme! Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin şirketine atanan kayyım intihar etti! Bıraktığı not dikkat çekti

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmiş ve Özlem Öz-Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyım atanmıştı. Fenomenler dosyasında flaş bir gelişme gündeme geldi. Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinin 9. katından atlayarak hayatına son verdi.

Magazin 20-03-2024 14:52

Engin Polat'a esrarengiz telefon! Aramanın yapıldığı yer şaşkına çevirdi: 'Kasım'a kadar bekleyin...'

Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddiasıyla hakkında 8 yıl hapis istenen Engin Polat'ın 19 gün sonra yaptığı telefon görüşmesi dinlemeye takıldı. Arayanın konumu ise şaşırtıcıydı. Çünkü Polat, Maltepe Cezaevi'nden aranıyordu. Görüşmenin konusu Barış Boyun ve çetesiydi. İşte o görüşmenin ayrıntıları...

Haber 17-03-2024 22:31

Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu!

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu.

Magazin 16-03-2024 16:41

Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti... Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz ceza

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçradı. Bu isimlerden biri de Özlem - Tayyar Öz çifti oldu. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden ünlü çifte sürpriz bir ceza kesildi.

Magazin 13-03-2024 07:25

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-2024 10:28

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat Ali Yerlikaya’ya seslendi: Kardeşim sürekli ağlıyor

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi. Nilda Polat “Suçları olmadığı halde neden hâlâ içerideler. Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu" diyerek sitem etti.

Magazin 10-03-2024 09:34

Dilan Polat cezaevinde boş durmuyor... Kendisine yeni hobi buldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Polat, Sevim Alan'a da özel bir süs eşyası yaparak hediye etti. Alan, adının yazılı olduğu süsü sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-2024 11:16

5 Kasım'da cezaevine gönderilmişti! Dilan Polat dosyasında son durum ne? 'İddianame, MASAK raporu...'

Lüks hayatını ve pahalı harcamalarını göze sokarak tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Polat ailesinin tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat dosyasında ki son durumu Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 07-03-2024 11:42

Para dağıtıp belinde silahla dans etmişti... Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı! Dikkat çeken Dilan Polat detayı

İstanbul'da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Daha sonra belinden silah çıkaran Dalveren, o anları ise sosyal medyada paylaştı. Ünlü fenomen görüntülerin ardından gözaltına alındı. Dalveren'in, Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de irtibatlı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 27-02-2024 14:50

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Avukatları açıkladı

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Polat çiftinin davasında sonuç bekleniyor. Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar çıktı.

Magazin 24-02-2024 07:28

Şu an cezaevinde olan Dilan Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım! Tek cümlelik söz dikkat çekti

Kara para aklama suçundan cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat‘ın Instagram hesabından 4 ay sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma “Geciken adalet, adalet değildir” notu yazıldı.

Magazin 23-02-2024 16:40

Eve zorla girip... Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmıştı. İstanbul Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Magazin 22-02-2024 14:48

Hande Yener, Dilan Polat'ı Özledim paylaşımı sonrası gündem oldu! Gerçek ortaya çıktı

Şarkıcı Hande Yener'in kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklu bulunan Dilan Polat'la ilgili "Çok özlüyorum" diye tweet attığı ve hemen sonrasında sildiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Yener'in basın danışmanından açıklama geldi.

Magazin 12-02-2024 09:45

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-2024 08:42

İtirafçı olmuştu! Dilan-Engin Polat'ın avukatı Ahmet Gün yeniden ifade verdi! Polat davasında yeni gelişme

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı olan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Ahmet Gün tutuklu bulunduğu cezaevinde yeniden ifade verdi. Ahmet Gün'ün yeni ifadesini Polat çiftinin şu anki avukatları Hüseyin Kaya sosyal medya paylaştı.

Magazin 03-02-2024 11:02

Dilan Polat'ın lüks aracı Hüsnü Çoban'ın altında! Arka Sokaklar'ın fragmanı sosyal medyada gündem oldu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Polat ailesinin soruşturması devam ederken geçtiğimiz aylarda Dilan Polat'ın lüks otomobilleri polis aracına dönüştürülmüştü. Büyük yankı uyandıran bu gelişme Arka Sokaklar'a konu oldu.

Magazin 01-02-2024 13:27

Dilan Polat ve Engin Polat davasında flaş gelişme! Sevim Alan mahkeme kararını duyurdu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Cezaevinden gönderdiği mektuplar ve avukatlarının açıklamalarıyla çok konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı.

Magazin 26-01-2024 08:19

Polatların tutukluluğuna ilişkin mahkemeden devam kararı

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 tutuklu şüpheli hakkında Sulh Ceza Mahkemesi, tutukluluğun devamına karar verdi.

Yurthaber 25-01-2024 15:51

Dilan Polat'tan yeni bir mektup daha... Yalvararak dua istedi! 'Ne gücüm ne sabrım kaldı...' sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan bir yeni mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın mektubundaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-01-2024 14:00

Feyza Altun'dan olay Dilan Polat iddiası: Oğuzhan Uğur, Murat Ağırel... Yüz binlerce dolarları var...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel'in Dilan Polat hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin açıklamalarına Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-01-2024 07:03

'Kara para aklama' suçundan tutuklu bulunan Dilan- Engin Polat çiftinin davasına bakan savcı emekli oldu!

Dilan-Engin Polat dahil üç büyük dosyanın soruşturmasını yürütürken görev yeri değiştirilen savcı G. K'nin 2021'de evlendiği avukat İ.K'nin Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından savcı, emeklilik dilekçesi vermişti. HSK savcının emeklilik dilekçesini kabul etti.

Magazin 15-01-2024 17:42

Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Kaynanası Şükran Polat paylaştı

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve 11 gün tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Polat'ın aylardır kapalı olan ana Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde yeniden açıldı. Kaynanası Şükran Polat paylaştı...

Magazin 13-01-2024 14:07

Yeni şube açması gündem olmuştu! TMSF'den Dilan Polat açıklaması

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF), Dilan Polat adını taşıyan yeni güzellik merkezlerinin faaliyetlerine devam etmesi ve yeni merkezlerin açılmasıyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi. İşte detaylar...

Haber 11-01-2024 11:55

Dilan-Engin Polat, Tayyar Taylan-Özlem Öz ve Tuzlaspor soruşturmalarında yeni gelişme!

Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çiftinin soruşturması ile Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarının yeni savcıları belirlendi. Üç önemli soruşturmayı daha önce Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü yürütüyordu, Kökçü’nün görev yerinin değiştirilmesiyle adı gündemdeki üç soruşturma için 3 farklı savcı görevlendirildi.

Haber 10-01-2024 18:29

Dilan Polat 11 gündür cezaevinde değildi... Fatih Portakal üzerine basa basa sordu! 'Birileri yardım mı ediyor?'

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat hakkında sır gibi saklanan bir gerçek geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Dilan Polat'ın 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırıldığı ve bu haberin ortaya çıkmasıyla birlikte cezaevine geri gönderildiği öğrenildi. Fatih Portakal ise canlı yayında üzerine basa basa bu soruyu sordu! 'Birileri yardım mı ediyor?'

Magazin 10-01-2024 15:59

Dilan Polat 11 gündür Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesindeydi! Tekrar cezaevine götürüldü

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir detay dün ortaya çıkmıştı. Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı. Tutukluluğu devam eden fenomen Polat, 11 gündür Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi görüyordu. Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan haberler üzerine Adalet Bakanlığı yazılı bir açıklama yaptı.

Magazin 09-01-2024 20:31

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir bilgi ortaya çıktı! 11 gündür orada kalıyormuş

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir detay daha ortaya çıktı. Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı. Tutukluluğu devam eden fenomen Polat ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Dilan Polat'ın 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve halen tedavi gördüğü öğrenildi.

Magazin 08-01-2024 22:07

O cezaevindeyken yeni şubesi açıldı! Dilan Polat'ın hayranları izdiham yarattı! 'O yokken hayatımızda büyük bir boşluk var'

Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma hala devam ediyor. Soruşturma kapsamında ortaya çıkan detaylar herkesi şaşırtırken cezaevinde olan, hatta şirketlerine kayyım atanan Polat çifti, dün güzellik merkezlerinin yeni şubesinin açılışıyla yeniden dikkat çekti. Dilan Polat'ın hayranları yeni şube açılışında adeta izdiham yarattı.

Magazin 08-01-2024 15:30

Sözleri gündem oldu: Dilan Polat'ın astroloğu Yıldız Haritasına bakarak tahliye için tarih verdi!

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Dilan Polat'ın cezaevine çağırdığı iddia edilen astroloğu Hilal Saraç 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Ünlü astrolog, Dilan Polat'ın Yıldız Haritasına bakarak tam tahliye gününü açıkladı.

Magazin 05-01-2024 10:24

Dilan Polat'ın avukatından iddialı sözler! 2 günde çıkarılması gerekir, 26 gün alacağımız var...

Fenomen Dilan Polat'un avukatı Hüseyin Kaya yine iddialı sözlere imza attı. Açıklamalarıyla dikkat çeken Kaya müvekkillerinin 2 günde çıkarılması gerektiğini söyledi. O sözler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-01-2024 14:09

Dilan Polat ve eşi Engin Polat pembe oda istedi mi? Avukat Hüseyin Kaya ve Müge Dağıstanlı yayında fena gerildi

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya Aramızda Kalsın'a konuk oldu. Tutuklu bulunan Polat çiftinin pembe oda istediğine dair iddialara yanıt veren avukat isyan etti. Hüseyin Kaya ve sunucu Müge Dağıstanlı yayında gerildi.

Magazin 03-01-2024 10:20

Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmüştü! Ortaya çıkan fotoğraflara dair Emrullah Erdinç'ten açıklama

Dilan Polat'ın sağlık durumu gündemde. Son olarak cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat’ın yaşadığı sağlık sıkıntıları ve cezaevi koşulları nedeniyle felç kalabileceği iddia edildi. Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmesi sonrası ortaya çıkan fotoğraflara dair Emrullah Erdinç açıklama yaptı.

Magazin 02-01-2024 08:03

Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme! Avukatları açıkladı, Polat çifti umudunu ona bağladı

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, yaptığı bir açıklamada Dilan Polat'ın kozmetik ürünlerinin satışının yeniden başlamasıyla sürülen lüks yaşamın kaynağının ortaya çıkacağı yorumunda bulundu.

Magazin 01-01-2024 23:13

Ünlü sunucu 2. sayfadan ayrılmıştı: Dilan Polat'ın yardımcısından göndermeli paylaşım!

Fenomen Dilan Polat'ın kara kutusu olarak anılan, Özbekistan uyruklu Şule isimli yardımcı en az fenomen kadar ünlüydü. Geçtiğimiz haftalarda ikametgah izninin bittiği ve kaçak durumda olduğu tespit edilen Şule, gözaltına alınarak gerekli işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla ara ara gündeme gelen Dilan Polat'ın yardımcısı Şule şimdi ise 2. Sayfa programı sunucuları hakkında göndermeli bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-12-2023 11:25

Antidepresanla ayakta duruyor! Psikolojisi iyi olmadığı açıklanan Dilan Polat, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan eski sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın cezaevine götürülmesinden sonra intihar iddiaları gündeme gelmişti. Avukatları da Polat'ın psikolojisinin iyi olmadığını doğrulamıştı. Son olarak dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

Magazin 31-12-2023 11:07

Dilan Polat astrologla Eylül Öztürk de falcıyla görüştü! Keyfim yerine nasıl geldi anlatamam

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat geçtiğimiz günlerde astroloğu Hilal Saraç'la görüşmüştü. Bu kez de ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ün falcıyla görüştüğü ortaya çıktı. Tarot falı baktıran fenomen, "Bir kaç aya tüm sıkıntılarım bitecek" dedi.

Magazin 29-12-2023 09:48

Şirketlerine kayyım atanmıştı! Dilan Polat'ın ürünleri için TMSF harekete geçti

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerine el konulmuş ve kayyım atanmıştı. Kayyım, şirket çalışanlarının işlerini kaybetmemesi ve kamu alacaklarının tahsili için harekete geçti.

Magazin 27-12-2023 14:29

Dilan Polat paylaşımları gündem olmuştu! Feyza Altun mesajı paylaştı: Anama sövmüş gibi...

Son günlerde Dilan Polat - Engin Polat çifti başta olmak üzere fenomenlere açtığı savaşla adından söz ettiren Avukat Feyza Altun sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bir takipçisinin sözlerine yer veren Altun, yaşadığı şaşkınlığı "Kardeşim mesaja böyle mi başlanır? Anama sövmüş gibi girmişsin." ifadeleri ile dile getirdi.

Magazin 26-12-2023 07:04