Zincir Haberleri

Mersin'deki Sertavul Geçidi, kar nedeniyle ağır vasıtaların geçişine kapatıldı

Mersin'in Mut ilçesindeki Sertavul Geçidi, etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle ağır vasıtaların geçişine kapatıldı.

Yurthaber 02-02-2023 08:16

Motosikletiniz için kullabileceğiniz uzun ömürlü ve en iyi motosiklet zincirleri

Motosiklet sahipleri, hız yapmayı sevenler, dur durak bilmeden sürüş deneyimi yaşamak isteyenler motosikletlerinin performansını korumak için bakımına özen gösterir. Her motosiklette mutlaka bulunan motosiklet zincirleri zaman içinde yıpranır ve yenilenme ihtiyacı duyar. Siz de motosiklet zincirinizin eskidiğini düşünüyor ve yenilemek üzere model araştırıyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Haber 20-01-2023 17:39

Zincir emir nedir, ne işe yarar? Zincir emir ne kadar geçerli, nasıl uygulanır ve iptal edilir?

Genellikle insanlar ellerinde bulunan paraları birikim yaparak değerlendirmek ister. Bu noktada da çok fazla kişi borsa piyasasına girmektedir. Borsa piyasasında da işlem yapmak için belirli kurallar vardır. Bu kurallardan biride borsa emirleridir. Borsa piyasasında emir iletimi yapmak için birden fazla emir tipi mevcuttur. Bu emir tiplerinden birisi de zincir emirdir. Peki, zincir emir nedir ve nasıl uygulanır?

Finans 06-01-2023 09:42

Hastalığı nedeniyle 36 yıl boyunca pis bir odaya kapatıldı! Akıl hastalıklarının damgalanmasıyla başa çıkmak için ne yapılır?

Dünya üzerinde yıllarca odaya kapatılıp oraya hapsedilen örnekler bulunuyor. Son yapılan açıklamalara göre 53 yaşındaki bir kadının 36 yıl boyunca pis bir odaya hapsedildiği öğrenildi. Onu odaya kapatan kişinin babası olduğu, kızını hastalığı nedeniyle odaya kapattığı iddia edildi.

Haber 09-10-2022 15:46

Zincir

Zincir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zincir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.