YURTHABER

Kapat

İzmir Büyükşehir’den Kiraz’ın Köylerine Çıkarma

İzmir’in Kiraz İlçesi’nin CHP İl Genel Meclis Üyesi Pilot Zeybek; ilçeye bağlı 7 köyün yol...

İzmir Büyükşehir’den Kiraz’ın Köylerine Çıkarma

İzmir’in Kiraz İlçesi’nin CHP İl Genel Meclis Üyesi Pilot Zeybek; ilçeye bağlı 7 köyün yol sorunlarının giderilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişimlerde bulundu. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Pilot Zeybek, yıllardır yol yapımları yılan hikâyesine dönen, öğrencilerin ve köylülerin çamurdan dolayı çektikleri eziyetleri, yeni Bütünşehir Yasası ile hizmet kapsamına alınan Kiraz için, köylülerinin sorununa tercüman oldu. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi, Haliller, Sırımlı, Olgunlar, Mavidere, Solaklar, Yeni Köy ve Taşlıyatak köylerindeki patika ve mahalle yollarının yapımı için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı araç filosu Kiraz’ın köylerini şantiye alanına çevirdi. Yolları yapılan köylüler sevinçlerini dile getirirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu ve hemşehrileri Pilot Zeybek'e teşekkür ettiler.

İzmir Büyükşehir’den Kiraz’ın Köylerine Çıkarma 1

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat