Malatya’nın Pütürge ilçesi Kaymakamı Recep Aydın, mahalleleri ziyaret ederek, sorunları yerinde inceledi ve vatandaşları dinledi.
İlçedeki mahallelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek için, Uzuntaş ve Kayadere Mahalleleri sakinleriyle bir araya gelen Kaymakamı Recep Aydın, mahalle muhtarı, vatandaşlar ve ihtiyaç sahipleriyle yakından ilgilendi. Kaymakam Aydın, mahalle sakinlerinin sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra, barınma ihtiyacı olan vatandaşlarla, ihtiyaç ve sorunlar hakkında tespitlerde bulundu.
Vatandaşların ilgi gösterdiği Kaymakam Aydın’ın ilçedeki yetkililerle birlikteki ziyaretinde, sorunlar not edildi ve çözümü noktasında imkanlar ölçüsünde yardımcı olunacağı sözü verildi.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz