Ödemiş Sanayi Sitesi’ndeki Madeni İşler ve Demirciler Odası sosyal tesislerinin bahçesi, bir dinlenme alanı da oluşturulmak üzere yeniden düzenlendi.
Ödemiş Belediyesi’nin destekleriyle yapılan çalışmalarda sosyal tesislerin bahçesindeki yeşil alanlar elden geçirilirken, bina çevresindeki bölümler kilit taş ile kaplandı. Bir de tandır kuyusunun oluşturulduğu bahçede sanayide çalışanların dinlenmesi amacıyla banklar yerleştirilerek yeni bir dinlenme alanı hazırlandı.
Ödemiş Belediyesi’nin destekleriyle sosyal tesislerin bahçesini yeniden düzenlediklerini ifade eden Madeni İşler Odası Başkanı Erol Nokta, “Sanayi sitemizin idari merkezi olan tesislerimize gelen esnafımızın ve çalışanlarımızın soluk alabileceği, dinlenebileceği güzel bir alan oluşturduk. Sosyal tesislerimizde yer alan meslek odalarımıza, su veznesine, sağlık ocağına ve PTT acentesine gelen esnafımız rahatça bu alandan yararlanabilir. Ayrıca tesislerin girişi de kilit taş ile kaplayarak, modern bir görünüm sağladık. Daha önce beton olan kısımlar da kilit taşa dönüştürüldü. Ödemiş Belediye Başkanımız Bekir Keskin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz