YURTHABER

Kapat

Malatya'da 25 Çocuk Sütten Rahatsızlandı

Malatya'da, ilköğretim okulunun 25 öğrencisi, okulda dağıtılan sütü içtikten sonra rahatsızlanmaları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Malatya'da 25 Çocuk Sütten Rahatsızlandı

Malatya'da, ilköğretim okulunun 25 öğrencisi, okulda dağıtılan sütü içtikten sonra rahatsızlanmaları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Taştepe Mahallesi'ndeki Hatice-İsmet Şeftalicioğlu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere süt dağıtımı sonrasında, bazı öğrenciler rahatsızlandı. Öğrencilerden 19 tanesi okula giden ambulans ile 6 tanesi ailelerince Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İlk müdahalesi yapılan öğrencilerden 15 tanesi evlerine gönderilirken, diğerlerine serum verildi. Öğrencilerin karın ağrısı şikayetiyle başvurdukları öğrenilirken, ciddi bir sağlık problemlerinin olmadığı kaydedildi.

Öte yandan Halk Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerden kan örneği alındığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat