Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, takım kaptanları Altan Aksoy'un süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını söyledi.
Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor maçında teknik direktör Erdoğan Arıca tarafından oyundan alınan Altan'ın stadı terketmesinin yanlış bir davranış olduğunu bildirdi.
Hiç kimsenin, kulübün üzerindeymiş gibi hareket etme hakkının olmadığını ifade eden Ferah, ''İlk yarının ortalarında seyirciyle sözlü tartışmaya girdi, devre arasında hocasıyla tartıştı. Hocamızın kendisini oyundan almasının ardından takım arkadaşlarını beklemeden stattan ayrılması da bardağı taşırmıştır. Kendisi, bir kaptana yakışmayacak davranışlar sergilemiş ve bu nedenle süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Bundan böyle Altan, PAF takımıyla idmanlara çıkacak'' diye konuştu.