YURTHABER

Kapat

Siirt Müftüsü Arvas'tan Kutlu Doğum Haftası Açıklaması

Siirt Müftüsü Faruk Arvas, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan "Kutlu Doğum Haftası"nı layık bir...

Siirt Müftüsü Faruk Arvas, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan "Kutlu Doğum Haftası"nı layık bir şekilde kutlamak için dolu bir program hazırladıklarını söyledi.

Müftülükte bir basın toplantısı düzenleyen Arvas, Kutlu Doğum Haftası'nın 14 Nisan Cumartesi günü Güres Caddesi üzerinde kurulacak etkinlik çadırının açılışıyla başlayacağını belirtti. Arvas, "Çok dolu içerikli bir program hazırladık. 14 Nisan Günü Kutlu Doğum Hatıra Ormanı'na fidan dikimi yapılacak. 15 Nisan Pazar günü Gaziantep Türk Musikisi Devlet Konservatuarı hocalarının eşliğinde personelimiz İbrahim Çoban bir ilahi konseri verecek. 16 Nisan Pazartesi günü kompozisyon yarışmasının ödül töreni yapılacak. 17 Nisan Salı günü bayanlara yönelik bir program gerçekleştireceğiz. Aynı gün kan bağış kampanyası düzenleyeceğiz. 19 Nisan Perşembe günü mevlit ilahi ve hatim duasını yapacağız. Bu törene 1991 yılında dünya güzel Kuran okuma yarışması birincisi Mustafa Özcan Gündoğdu da katılacaktır. Cuma ve cumartesi günleri ise gene Güres Caddesi'nde Peygamber Efendimizin sakalı şerifini halkımızın ziyaretine açacağız. Kutlamalar da iki değişik kitap tişört ve gül dağıtacağız" dedi.

Arvas, 20 Nisan'da yeni doğan bütün bebeklere birer altın takacaklarını sözlerine ekledi. Kendilerine kutlamalar nedeniyle destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat