ŞIRNAK (A.A) - Silopi ilçesinde GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca, Alt Bölge Gelişim Planı toplantısı yapıldı.
Hükümet Konağı binasında düzenlenen toplantıda, Nusaybin-Cizre-İdil-Silopi sulama alanları alt bölge gelişim planı kapsamında, ilçenin avantajları ve potansiyelleri ele alındı.
Toplantıya Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Tarandır, Şehir Plancısı Gülşen Cengiz Bozkurt, Kırsal Kalkınma Uzmanı Muhittin Tutkun, ekonomist Faysal Narlı, ziraat mühendisi Tülay Avan, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz