YURTHABER

Kapat

Silvanlı Çocuklar Gezi İçin Çanakkale'ye Gitti

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı SODES projesi kapsamında 80 öğrenci ve 10 idareciyi İstanbul ve Çanakkale...

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamlığı SODES projesi kapsamında 80 öğrenci ve 10 idareciyi İstanbul ve Çanakkale gezisine gönderdi.

Kaymakamlık koordinesinde SODES projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan proje ile 80 öğrenci ve 10 idareci 4 gün süreyle geziye gönderildi. İlçe Kaymakamlığı önünden otobüslere bindirilen öğrenci kafilesinin tarihi ve turistik yerleri gezeceği belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa'nın da katıldığı gezide öğrencilerin 1 gün İstanbul ve 1 gün Çanakkale'de konaklayacakları bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat