YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süs Değirmeni Çocukların Oyuncağı Oldu

Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanlarından birisi olan Balıklıgöl'deki su değirmeni çocukların oyuncağı haline geldi.

Süs Değirmeni Çocukların Oyuncağı Oldu

Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanlarından birisi olan Balıklıgöl'deki su değirmeni çocukların oyuncağı haline geldi.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin geldiği Balıklıgöl yerleşkesindeki suyun akışını sağlamak ve süs olarak bırakılan su değirmeninini üzerine çıkan çocuklar oyun oynuyor. Zaman zaman birbirleriyle şakalaşan çocukların oyunu saatlerce sürüyor. Oyun alanları yerine su değirmenini oyuncak olarak seçtiklerini belirten çocuklar, "Balıklıgöl'e geliyoruz ve dinleniyoruz. Fırsat buldukça su değirmeninin üzerine çıkıp kendi aramızda oyunlar oynuyoruz" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler