YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telekom Müdürü Koçal’dan gazetecilere ziyaret

Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, beraberindeki Müşteri İlişkileri Uzmanı Mehmet Özder ile birlikte...

Telekom Müdürü Koçal’dan gazetecilere ziyaret

Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, beraberindeki Müşteri İlişkileri Uzmanı Mehmet Özder ile birlikte Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret etti.

Derneğin, Rize İl Özel İdaresi'ndeki yeni binasında gerçekleşen ziyarette Koçal, tüm gazetecilerin bir arada olmasının Rize’nin menfaatlerine katkı sağlayacağını ve ildeki haber akışının daha hızlı sağlanması adına büyük önem arz ettiğini ifade etti. Türk Telekom’un son kampanyalarından da gazetecilere söz eden Koçal, “Kurumumuz, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup internet hizmetinden faydalanmayan müşterilerini internetle tanıştıracağı, ‘Lokum’ adı altındaki hizmetini sundu. Türk Telekom müşterileri, Lokum hizmeti kapsamında ücretsiz internet bağlantısı ve modemin yanı sıra dopdolu içerik sunan Lokum internet sitesinden ücretsiz olarak faydalanabilecek, ihtiyaç duyduklarında saatlik ve günlük internet paketlerini ekonomik fiyatlara satın alabilecekler.” dedi.

Dernek Başkanı Gazeteci Mustafa Bayrak ise Türk Telekom’un başta iletişim olmak üzere birçok alanda Rize’de önemli işler yaptığını belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler