YURTHABER

Kapat

Teröristlerin Kullandığı Sığınak Ve Depolar Tahrip Edildi

Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK mensuplarının kullandığı 2 sığınak, 2 depo ve 2 mevzi tahrip...

Teröristlerin Kullandığı Sığınak Ve Depolar Tahrip Edildi

Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK mensuplarının kullandığı 2 sığınak, 2 depo ve 2 mevzi tahrip edildi.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, bölücü terör örgütü mensuplarının kış üstlenme bölgelerine yönelik olarak yaptığı çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, ''Bölücü terör örgütünün kış üslenme bölgelerini bulup, sığınak ve depolarını imha etmek ve etkisiz hale getirmek maksadıyla, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı 15 Aralık günü başlatmış olduğu operasyon neticesinde; Genç ilçesi, Gözertepe köyü mülki sınırları içerisinde bölücü terör örgütü mensuplarına ait 2 sığınak, 2 depo ve 2 mevzi tahrip edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Depo ve sığınaklar içerisinde yapılan aramada, 1 adet dürbün, 9 adet sırt çantası, 9 adet uyku tulumu, 8 adet büyük tüp, 5 adet küçük tüp, 1 adet güneş paneli, 2 adet akü, 6 adet yağmurluk, 3 adet erkek montu, 50 adet pil, 50 metre sera naylonu, yaklaşık 300 kilogram yiyecek malzemesi, bol miktarda doğum kontrol hapı, prezervatif, kullanım ve yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirildiği ve ele geçirilen malzemelerin Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile imha edildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat