YURTHABER

Kapat

Vapurdan denize düşen adam boğuldu

Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurdan denize düşen Haydar Kayır , boğularak hayatını kaybetti.

Vapurdan denize düşen adam boğuldu

Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurdan denize düşen adam, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurda bulunan yolculardan Haydar Kayır (43), ineceği sırada denize düştü. Vapurdaki çalışanların tüm yardımlarına rağmen kurtarılamayan Kayır, gözden kayboldu. Olay yerine gelen deniz polisi ve kıyı emniyetine bağlı ekipler, yaklaşık 30 dakika saat süren aramaların ardından ulaştığı Haydar Kayır’ın cesedini denizden çıkardı. Sağlık ekipleri, Kayır’a yaklaşık 20 dakika kalp masajı yaptı ancak şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü şahidi Yalçın Baykın, “İskeleden girerken önündeki bayan geçti, daha sonra ayağı kayıp aşağıya düştü. O sırada vapurun halatını aşağıya saldırlar. Teknenin açılabilmesi için motoru çalıştırdılar. Adam önce yukarı çıktı, daha sonra motorun kuvvetiyle iskelenin altına indi” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat