YURTHABER

Kapat

Viranşehir'de Kaçak Sigara Ve Cep Telefonu Ele Geçirildi: 6 Gözaltı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 95 adet kaçak cep telefonu ve 780 paket kaçak sigara ele geçirildi....

Viranşehir'de Kaçak Sigara Ve Cep Telefonu Ele Geçirildi: 6 Gözaltı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 95 adet kaçak cep telefonu ve 780 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri bir yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Ekipler, otobüste yaptığı aramada, 95 adet kaçak cep telefonu ve 780 adet farklı markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olaya karışan E.O., L.A., Ş.D., Ş.A., F.E. ve S.K. gözaltına alınırken, zanlılar ifadeleri alınmak üzere Viranşehir Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan 6 şahıs, haklarında düzenlenen “kaçakçılık” suçundan adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat