SPOR

Kapat

Yönetimden sert uyarı

Mustafa Sarp ile Haldun Üstünel ve antrenör Neeskens özel bir görüşme yaptı.

Yönetimden sert uyarı

Galatasaray'ın başarılı ön liberosu Mustafa Sarp ile Haldun Üstünel ve antrenör Neeskens dün bir özel görüşme yaptı. Hollandalı antrenör Neeskens, "Hakemin kararı ne olursa olsun ona saygı göstermelisiniz. Kesinlikle itiraz istemiyoruz" dedi.

Bursaspor'dan Galatasaray'a koşarak geldi. Babadan Cimbomlu olan Mustafa Sarp çalışkanlığı ile teknik direktör Frank Rijkaard'ın vazgeçilmezi oldu. Beşiktaş derbisinde gol perdesini açan milli futbolcu, maç içinde Tabata ile girdiği pozisyonda kırmızı karttan dönüp sık sık hakem Bülent Yıldırım ile konuşunca yönetim ve teknik kadro tarafından uyarıldı.

Canları yanmıştı

Geçen sezon hakemlerle yapılan tartışmalar yüzünden sıkıntılı günler geçiren ve bir daha bu sıkıntılara girmek istemeyen yöneticiler bu konuda ne kadar ciddi olduklarını, başarılı oyuncuları Sarp'ın dikkatini çekerek gösterdiler.

Önce uyardı sonra kutladı

Dün Florya'da Haldun Üstünel ve antrenör Neeskens, Mustafa'yla özel olarak görüştü. Hollandalı çalıştırıcı, "Hakemin kararı ne olursa olsun saygı göstermelisiniz. İtiraz ya da hakemin yanında yorum yapmaya kalkan bir oyuncu görmek istemiyoruz" dedi. Sarı kırmızılı forma altında 3 gol atan yıldız oyuncu uyarılara dikkat edeceğini ve bir daha böyle olayların tekrarlanmayacağını söyledi. Neeskens bu görüşmeden sonra Beşiktaş maçında gösterdiği performanstan dolayı oyuncusunu kutladı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat