Choi Eun Hee Haberleri

Koreli küçük çocuğun sözleri hüzünlendirmişti! Annesiyle oyun oynadığı anlar ortaya çıktı... Bu çocuk son günlerdeki tek derdim

Güney Kore'de yayınlanan "My Golden Kids" isimli Geum Ji-eun adında 4 yaşındaki bir çocuğun "Evde yalnızım" diyerek yaptığı açıklamalar Türkiye'de gündem yaratarak herkesi duygulandırmıştı. Programın son bölümünde ise küçük çocuk ve annesini birlikte zaman geçirdiği bölümler paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü "Derin bir nefes aldık" yorumunu yaptı.

Trend 2023-11-24 13:26:49

Kore'deki o program sosyal medyada çok konuşulmuştu! Küçük çocuğun ağladığı anlar ortaya çıktı... Ağlamaktan helak oldum

Güney Kore'de yayınlanan "My Golden Kids" isimli programdan kesitler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Türkiye'de de gündem oldu. Geum Ji-eun adında 4 yaşındaki bir çocuğun "Evde yalnızım" diyerek yaptığı itiraf herkesi hüzünlendirirken aynı çocuğun programda dakikalarca annesini kaybettiği için ağladığı anlarda yer aldı.

Trend 2023-11-23 14:06:36

Şimdi Ay düşünsün! Japon milyarder Maezawa, 2023'teki Ay seyahatinin yolcularını duyurdu: Aralarında K-Pop sanatçısı da var

Japon milyarder Maezawa Yusaku, SpaceX roketiyle 2023'te çıkacağı özel Ay seyahatine hazırlanıyor. 47 yaşındaki milyarder Maezawa, Ay seyahatine katılacak 8 kişiyi ise duyurdu. Duyuruya göre, yaklaşık 1 milyon başvurunun geldiği tura katılacaklar arasında K-Pop sanatçısı Choi Seung Hyun da bulunuyor. Geçen yıl "Ay'a giden ilk Japon sivil" unvanını elde eden Japon Maezawa, Ay seyahatinin masraflarını üstlenecek.

Haber 2022-12-09 11:42:26

Samsung, SDC 2022'de geliştiriciler ve içerik üreticilerle en son yenilikleri paylaştı

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Jong-Hee (JH) Han: - "Cihazlarımızı, platformlarımızı ve hizmetlerimizi daha sade ve kullanışlı olacak şekilde geliştirmeye devam ediyoruz"

Yurthaber 2022-10-13 13:15:33

27 yaşındaki Güney Koreli ünlü oyuncu Yoo Ju Eun mektup bırakıp canına kıydı!

Güney Koreli ünlü oyuncu Yoo Ju Eun, 27 yaşında geride bir mektup bırakarak hayatına son verdi. Güney Kore intihar şokuyla sarsıldı. Kore dramalarının en popüler oyuncularından biri olan Yoo Ju Eun, 27 yaşında intihar ederek hayatına son verdi.

Magazin 29-08-22 11:22

Güney Koreli ünlü DJ Hwang So-hee, kıyafetinden dolayı uçağa alınmayınca yarı çıplak seyahat etti

Güney Koreli DJ Hwang So-hee, New York’tan Los Angles’a uçmak için havalimanının yolunu tuttu. Havalimanı personeli eşofman takımının arkasında küfür yazdığı için kadının kıyafetinin uçağa binmek için uygun olmadığını dile getirdi. So-hee bunun üzerine eşofmanlarını çıkartarak yarı çıplak bir şekilde uçağa bindi.

Trend 29-04-22 12:12

Samsung kullanıcılarına şirket yöneticisi Jong-Hee Han'dan GOS özrü!

Samsung'un üst düzey yöneticisi Jong-Hee Han, Samsung kullanıcıları için resmi bir "GOS özrü" yayınladı. Bu özür, GOS (Game Optimizing Service) uygulamasının Samsung markalı cihazları yavaşlattığına dair iddiaların ortaya çıkması nedeniyle geldi.

Haber 17-03-22 12:25

Apple CEO’su Tim Cook'a saplantısı olduğu ortaya çıktı! İkizlerimin babası Cook diyen Julia Lee Choi'ye ceza kararı

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan Julia Lee Choi isimli 45 yaşındaki bir kadının, Apple CEO'su Tim Cook'a ikizlerinin babası olduğunu iddia eden, hatta onu ölümle tehdit eden yüzlerce e-posta gönderdiği tespit edildi. Kendisine "Julia Lee Cook" da diyen saplantılı kadına Cook'un evinden uzak durması için ceza verildi.

Haber 27-01-22 14:51

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung, hayran olduğu futbolcuyu açıkladı

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung, hayranı olduğu futbolcuyu açıkladı. "Onu izlemek ruh halimi iyileştiriyor" diyen Jung, "Son zamanlarda Wolverhampton'da oynayan Hwang Hee Chan'a kafayı taktım" ifadelerini kullandı.

Spor 11-10-21 07:38

Abdi İbrahim Otsuka'nın kurucu ortağı Otsuka 100 yaşında

Otsuka Grup CEO'su Tatsuo Higuchi: - "Bir sonraki 100 yıl için hazırlanırken insan sağlığı için vazgeçilmez bir katkı sağlayıcı olmaya odaklanacağız" - Abdi İbrahim Otsuka Genel Müdürü Moonseok Choi: - "Bu ortaklığın iki paydaşı, Abdi İbrahim'in ve Otsuka'nın daha asırlarca sektör lideri olarak ülkelerine ve dünyaya sağlık alanında en ileri hizmeti vereceğine inanıyorum. 10'uncu yılına hazırlanan ortaklığımızda asırlık tecrübelerin ışığında dünyadaki herkesin sağlığına ve hayatlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz"

Yurthaber 13-09-21 11:22

Fenerbahçe için Hee-chan Hwang iddiası

Fenerbahçe'nin santrfor listesinde önceliği olmamasına rağmen Leipzig'in Güney Koreli forveti Hee-chan Hwang olduğu iddia edildi.

Spor 21-08-21 10:42

Hyundai Bayon yollara çıktı! Türkiye'den dünyaya ihraç edilecek

Hyundai Assan İzmit Fabrikası'nda üretilerek yollara çıkan Bayon, 40'tan fazla ülkeye sadece Türkiye'den ihraç edilecek. Hyundai Assan Satış Direktörü Jong Weon Choi, "Her zaman olduğu gibi Türkiye ekonomisine ve istihdamına önümüzdeki yıllarda da katkı vermeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Finans 04-07-21 10:16

Dünya pazarına Türkiye'den açılan Hyundai Bayon yollara çıktı

Hyundai Assan İzmit Fabrikası'nda üretilerek yollara çıkan Bayon, 40'tan fazla ülkeye sadece Türkiye'den ihraç edilecek - Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel: - "Şu ana kadar 13 bin 500 adetlik Bayon üretim rakamına ulaştık. Yıl sonu hedefimiz 35 bin adet. İç pazarda hedefimiz 6 bin 500 adet. Kalan 28 bin 500 adedi ihracat olacak" - Hyundai Assan Satış Direktörü Jong Weon Choi: - "Her zaman olduğu gibi Türkiye ekonomisine ve istihdamına önümüzdeki yıllarda da katkı vermeye devam edeceğiz"

Yurthaber 04-07-21 09:24

Samsung'tan dizüstü PC’lere özel OLED ekran

Samsung Display, dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmış “dünyanın ilk” 90Hz OLED panellerini üretme planlarını duyurdu. Şirket CEO'su Choi Joo-sun yaptığı açıklamada, mart ayında “çok büyük miktarlarda” üretim başlayacaklarını söyledi.

Haber 22-01-21 11:10

Güney Kore’de korona virüs salgının yayılmasına neden olmakla suçlanan kilise lideri beraat etti

Güney Kore’de korona virüs salgının ülkede yayılmasına neden olmakla suçlanan Shincheonji Kilisesi’nin lideri Lee Man-hee beraat etti.Çin’de ortaya çıkan korona virüsün Güney Kore’ye sıçramasının ardından salgının ülkede yayılmasında Shincheonji Kilisesi’nin lideri Lee Man-hee suçlanmıştı.

Haber 13-01-21 11:57

Kuzey Kore'de balıkçı teknesi kaptanı ABD radyosu dinlediği için infaz edildi

Kuzey Kore’de balıkçı teknesinde kaptanlık yapan Choi adlı kişi, ABD hükümeti tarafından finanse edilen Radio Free Asia’yı (RFA) 15 yıldır dinlediğini söylemesinin ardından infaz edildi.

Haber 18-12-20 21:32

100 Thieves Ian Victor “FBI” Huang'i resmen transfer etti!

100 Thieves dev transferi resmen duyurdu. Ian Victor ''FBI'' Huang, Twitter'dan yapılan duyuruya göre 100 Thieves'e transfer oldu. 100 Thieves'in kadrosunda Aiden ''Niles'' Tidwell, Jong-yun ''Jay'' ''Yunbee'' Choi gibi isimler bulunuyor.

Trend 17-11-20 17:35

Samsung Yönetim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti!

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung şok üzerine şok yaşıyor. Güney Koreli teknoloji devinin yönetim kurulu başkanı Lee Kun-hee hayatını kaybetti.

Haber 26-10-20 12:55

Samsung'un Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-hee 78 yaşında öldü

Lee, babasının kurduğu küçük şirketi, küresel bir endüstriyel güce dönüştürdü.

Haber 25-10-20 12:15

Samsung’un Yönetim Kurulu Başkanı Lee hayatını kaybetti

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee, 78 yaşında hayatını kaybetti.Teknoloji devi Samsung Electronics Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee 78 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber 25-10-20 11:16

Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Lee yaşamını yitirdi

Güney Koreli elektronik şirketi Samsung Electronics'in Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Finans 25-10-20 09:34

İçinizi ısıtacak bir dizi: Cinderella and Four Knights konusu

Babası, üvey annesi ve kardeşleriyle yaşadığı evde yalnız bir hayat süren Eun Ha-Won, bir gün esrarengiz bir adamla tanışıyor. Bu ihtiyar adam, okurken çalışmak zorunda kalan Eun Ha-Won'a öğretmenlik hayalini gerçekleştirme şansı da veren bir teklif sunuyor. İşte bu teklifin kabulüyle yaşananları anlatan Cinderella and Four Knights konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenler...

Trend 24-09-20 09:51

Yeni Hyundai i20'nin Türkiye'de üretimine başlandı

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong Ghi: - "Yeni i20 modelinin piyasaya sürülmesiyle Hyundai Türkiye fabrikasının ileriye doğru bir sıçrama yapacağını umuyor ve Kore ile Türkiye arasındaki ekonomik iş birliğini genişletmek ve geliştirmek için sabırsızlanıyoruz"

Yurthaber 28-08-20 12:47

Koronavirüs (Covid-19): Güney Koreli tarikat lideri virüsün yayılmasından dolayı diz çökerek özür diledi

Çin'den sonra en çok koronavirüs vakası görülen ülke olan Güney Kore'de virüsün yayılmasının odağında görünen Şinçeonci adlı Hristiyan tarikatının lideri Lee Man-hee, diz çökerek ulustan özür diledi.

Haber 25-03-20 13:50

Koronavirüs (Covid-19): Güney Koreli tarikat lideri virüsün yayılmasından dolayı diz çökerek özür diledi

Çin'den sonra en çok koronavirüs vakası görülen ülke olan Güney Kore'de virüsün yayılmasının odağında görünen Şinçeonci adlı Hristiyan tarikatının lideri Lee Man-hee, diz çökerek ulustan özür diledi.

Haber 25-03-20 13:47

Koronavirüs (Covid-19): Güney Koreli tarikat lideri virüsün yayılmasından dolayı diz çökerek özür diledi

Çin'den sonra en çok koronavirüs vakası görülen ülke olan Güney Kore'de virüsün yayılmasının odağında görünen Şinçeonci adlı Hristiyan tarikatının lideri Lee Man-hee, diz çökerek ulustan özür diledi.

Haber 25-03-20 13:47

Nilüfer’deki projeler Lionslar’ı hayran bıraktı

Lions Kulüpleri Dünya Başkanı Jung-Yul Choi ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti.

Yurthaber 13-02-20 10:18

Başkentte Kore şehitleri için anma töreni düzenlendi

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi: - "Güney Kore'nin barış ve istiklalini savunmak üzere 20 binden fazla Türk genci kahramanca savaşmıştır. Kore Devleti'ni temsilen bir kez daha sizlere minnettarlığımızı ifade etmek istiyorum" - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan: - "İnsanlık ve dünya barışı adına kazanılan Kumyangjang-Ni Zaferi'nin 69. yıl dönümünde bu zaferin kahraman şehit ve gazilerini saygıyla anıyoruz"

Haber 25-01-20 16:29

Samsung'dan CES 2020'de ev aletleri tanıtımı

Samsung Electronics Dijital Cihaz Tasarım Ekibi ve Lifestyle Labs Kıdemli Başkan Yardımcısı Harry Choi: - "Samsung'da hedefimiz, modern tasarımı yenilikçi teknolojilerle harmanlayan cihazlar geliştirmek. Tüketicilerimize ev yaşamlarını daha rahat, daha bağlantılı ve daha anlamlı hale getiren ev aletleri çeşitleri arasından seçim yapma imkanı veriyoruz"

Haber 15-01-20 12:28

Samsung, MicroLED, QLED 8K ve Lifestyle TV serilerini ilk kez tanıttı

Yeni TV'ler, yükseltilmiş görüntü kalitesi, ses ve akıllı özellikleriyle hem ev sinemasını hem de bağlı yaşam tarzı ihtiyaçlarını hedefliyor - Samsung Electronics Görüntü Sistemleri Başkanı Jong-hee Han: - "Yapay zeka temelli özellikleri ve 8K teknolojisini ekranlarımıza ekleyerek daha canlı ve bağlantılı bir ev içi izleme deneyimi sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz"

Finans 13-01-20 12:21

DHI saç ekimi birçok avantaj sağlıyor

Sapphire Hair Clinic Doktoru Vedat Tosun, DHI (Direct Hair Implantation-Doğrudan Saç Ekimi) Saç Ekimi metodu, tek tek toplanılan saç köklerinin otomatik Choi implanter kalemleriyle ekim alanına yerleştirildiğini belirtti.

Yurthaber 20-12-19 13:33

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ikinci oldu

SALON: Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Ziling Wang (Çin), Joo-Hee Kang (Güney Kore) IMOCO CONEGLIANO: Egonu, Folie, Hill, de Kruijf, Wolosz, Sylla, De Gennaro (L) (Fersino, Sorokaite, Geerties) ECZACIBAŞI VİTRA: Boskovic, Natalia, Kim, Gibbemeyer, Beyza, Lloyd, Simge (L) (Hande, Gamze, Yasemin) SETLER: 22-25, 25-14, 25-19, 25-21 SÜRE: 111 dakika (32, 24, 26, 29) FIVB 2019 Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, final mücadelesinde İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor 08-12-19 17:22

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda finalde

SALON: Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Ziling Wang, Joo-Hee Kang IGOR GORGONZOLA NOVARA: Hancock, Courtney, Arrighetti, Brakocevic, Vasileva, Chirichella, Sansonna (L), Mlakar, Napodano, Gorecka, Di Iulio ECZACIBAŞI VİTRA: Gibbemeyer, Boskovic, Kim, Yasemin, Lloyd, Natalia, Simge (L), Beyza, Hande, Gamze, Saliha SETLER: 21-25, 25-23, 11-25, 25-23, 13-15 SÜRE: 139 dakika (28, 30, 25, 35, 21) 2019 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı final maçında Igor Gorgonzola Novara’yı 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, adını üçüncü kez Dünya Şampiyonası finaline yazdırdı.

Spor 07-12-19 17:58

VakıfBank, Dünya Şampiyonası’nda yarı finalde

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’ndaki üçüncü maçında Çin ekibi Tianjin Bohai Bank Volleyball Club’ı 25-15, 25-14 ve 25-19’lik setlerle 3-0 mağlup ederek, üst üste dördüncü toplamda da altıncı kez yarı finale yükseldi.İki galibiyet aldığı B Grubu’ndan ikinci olarak yarı finale çıkan sarı-siyahlılar, yarın İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’yla finale yükselmek için karşılaşacak.Salon: Shaoxing Olimpiyat Spor MerkeziHakemler: Joo-Hee Kang (Güney Kore), Rogerio Espicalsky (Brezilya)Tianjin Bohai: Yingying, Yizhu, Yuanyuan, Yi Yang, Xinyue, Meng (L), Hooker, Junwei, Di Yao, XintongVakıfBank: Gabi, Zehra, Maja, Ebrar, Milena, Haak, Gizem (L)Setler: 15-25, 14-25, 19-25Süre: 67 dakika (21’, 22’, 24’)

Spor 06-12-19 16:41

VakıfBank yarı finalde

SALON: Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Kang Jo-hee (Güney Kore), Rogerio Espicalsky (Brezilya) TİANJİN BOHAİ BANK: Li, Yang, Yuan, Wang Yuanyuan, Yao, Wang Yizhu (Liu, Meng, Yu, Hooker, Chen) VAKIFBANK: Ognjenovic, Rasic, Zehra Güneş, Haak, Ebrar Karakurt, Guimaraes (Gizem Örge) SETLER: 15-25, 14-25, 19-25 SÜRE: 66 dakika (20, 22, 24) VakıfBank Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü maçında Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'ı 3-0'la geçerek, Eczacıbaşı VitrA'nın ardından yarı finale yükselen ikinci Türk ekibi oldu.

Spor 06-12-19 16:32

Güney Koreli iki pop yıldızına toplu tecavüzden hapis cezası

Güney Kore’de K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon toplu tecavüzden hapis cezasına çarptırıldı.Güney Kore’de K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon, alkollü olmaları nedeniyle bilinçleri yerinde olmayan kadınlara toplu tecavüz etme suçundan hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 29-11-19 14:15

İki K-pop yıldızına toplu tecavüzden hapis!

Güney Kore'de K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon, alkollü oldukları için bilinçleri yerinde olmayan kadınlara topluca tecavüz etme suçundan hapis cezalarına çarptırıldı. 30 yaşındaki Jung 6, 29 yaşındaki Choi de 5 yıl hapis cezası aldı.

Magazin 29-11-19 13:47

Güney Koreli iki pop yıldızına toplu tecavüzden hapiz cezası

K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon, alkollü oldukları için bilinçleri yerinde olmayan kadınlara topluca tecavüz etme suçundan hapis cezalarına çarptırıldı. 30 yaşındaki Jung 6, 29 yaşındaki Choi de 5 yıl hapis cezası aldı. Yargıç ayrıca şarkıcıların 80 saat cinsel şiddet terapisi görmelerine hükmetti.

Haber 29-11-19 13:20

Son dakika! Güney Koreli şarkıcı Sulli evinde ölü bulundu

Sulli sahne ismini kullanan 25 yaşındaki Choi Jin-ri, başkent Seul'ün Seongnam bölgesindeki evinde ölü bulundu. Bir dönem f(x) isimli grupta şarkı söyleyen ve Instagram'da 5.9 milyonu aşkın takipçisi olan şarkıcının evinde ölü bulunması ülkeyi şoke etti.

Magazin 14-10-19 13:36

Güney Kore Milli ve Silahlı Kuvvetler Günü resepsiyonu

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi: - "Türkiye'ye gelen turist sayısının bu yıl, geçen seneye göre yüzde 30 artışla 200 bini geçmesi bekleniyor"

Haber 02-10-19 22:24

Güney Kore, Japonya'nın ihracat kısıtlamalarını DTÖ'ye şikayet etti

Seul yönetimi, Japonya'nın iletkenlerin ve dijital ekranların üretiminde kullanılan 3 maddenin Güney Kore'ye satışına kısıtlama getiren kararına karşı DTÖ'ye başvurdu - Güney Kore Ticaret Bakanı Yoo Myung-hee: - "Japonya'nın kısıtlama tedbiri Güney Kore'ye yönelik ayrımcı bir uygulamadır. Güney Kore mahkemelerinin Japon şirketlerin II. Dünya Savaşı ve sömürge döneminde Kore Yarımadası'nda zorla çalıştırdığı işçiler hakkında verdiği tazminat kararlarına misilleme olarak, siyasi motivasyonla atılmış bir adımdır"

Haber 11-09-19 11:52

Yabancıların gözünden Türkiye - Koreli akademisyenin en iyi yaptığı yemek yaprak sarması

Türkiye'de geçirdiği 17 yıl boyunca kendini hiç yabancı gibi hissetmediğini her fırsatta dile getirmekten mutlu olduğunu vurgulayan Koreli öğretim üyesi Eun Kyung Jeong, iki ülke arasında kültür elçisi gibi çalışıyor - Türk ve Kore yemeklerini birleştirerek adeta bir füzyon mutfak oluşturan Jeong, yaprak sarması ve kuru fasulyede iddiasını ortaya koyarken, Türkiye'de en çok evlerde mermer kullanımına şaşırdığını anlattı - Prof. Dr. Eun Kyung Jeong: - "Sizin üzüm yaprağı ile yaptığınız sarmanın bir benzerini biz de susam yaprağı ile yapıyoruz. O yüzden yaprak sarmasını ailece çok seviyoruz ama yapması çok zahmetli olduğu için Türk arkadaşlarımı davet ediyorum birlikte sohbet ederek, dolma sarıyoruz" - "En iyi yaptığım Türk yemekleri Kuru fasulye ve yaprak sarması. Sabahları genelikle menemen yapıyorum, menemen benim olmazsa olmazım. Ancak menemen kesinlikle soğanlı olmalı" - "Türk halkının sokak hayvanlarını beslemesi, ilgilenmesi çok güzel bir şey. Beni en çok şaşırtan şeylerden biri de çok fazla mermer kullanılmasıydı. Kore'de ancak çok zenginler evlerinde mermer kullanıyor"

Haber 22-08-19 11:04

Güney Koreli heyet, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni gezdi

"Kore Cumhuriyeti Turizm Tanıtım Etkinliği" kapsamında düzenlenen geziye Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Ersin Erçin ve Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi de katıldı

Yurthaber 02-08-19 17:11

Güney Koreli heyet, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni gezdi

"Kore Cumhuriyeti Turizm Tanıtım Etkinliği" kapsamında düzenlenen geziye Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Ersin Erçin ve Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi de katıldı

Haber 02-08-19 17:10

Büyükelçilerden Fetih Müzesi’ne tam not

Seul Büyükelçisi Ersin Erçin ve Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hong-ghi Choi, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmanlı’nın beylikten cihan devletine yolculuğunun temel taşlarından olan Bursa’nın fethinin 3 boyutlu anlatıldığı Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde Seul Büyükelçisi Ersin Erçin, Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hong-ghi Choi ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Haber 02-08-19 11:39

Güney Koreli şirketten 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımı

Otonom araçlar da üreten Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, İstanbul Ticaret Odası aracılığıyla 1 milyar dolarlık yatırıma imza attı - Halla Group'un markası Mando, 1 milyar dolarlık otomotiv parçasını, Avrupa, Rusya, Afrika, Orta Doğu, Orta Asya ve İngiltere'ye bölgesel dağıtımını Türkiye'den yapacak - İTO Başkanı Şekib Avdagiç: - "İstanbul Ticaret Odası olarak Halla Holdings'in yatırım kararında devreye girdik. Teşviklerden yararlanmaları noktasında önlerini ve ufuklarını açtık" - Halla Holdings Üst Yönetiçcisi Kyeong Sun Choi: - "Türkiye'ye olan güvenimiz perçinlendi. Otomotiv yenileme pazarı için yaptığımız bu yatırımla rakiplerimiz arasında fark yaratacağız. Rakiplerimizden farklı olarak bu yatırımımızla Avrupa operasyonlarını Türkiye'den yönetecek ilk şirket olacağız"

Finans 02-08-19 09:12

Bursa Güney Kore’nin markajında

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden Güney Kore Türkiye Büyükelçisi Choi Hong-Ghi, ülkelerinde Bursa’nın en iyi şekilde tanıtılması için gayret göstereceklerini söyledi.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Güney Kore Türkiye Büyükelçisi Choi Hong-Ghi ve Türkiye’nin Seul Büyükelçisi Ersin Ecrin ile Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldi.

Haber 31-07-19 15:20

Türkiyeyi ziyaret eden Koreli turist sayısı artacak

Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi: "Kore ile Türkiye arasında haftada 19 uçak seferi düzenleniyor. Uçuşların tamamı dolu, tamamı Türkiye'ye geliyor. Bu sayının daha da artacağını ve daha fazla Koreli turistin Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum" - "Birçok Koreli genelde İstanbul, Kapadokya, Pamukkale ve Efes gibi yerlere paket turlarla geliyor. Bu turlar içerisinde doğu illeri bulunmuyor. Ben gelip bu bölgeleri gözlerimle gördüm. Çok muhteşem bir medeniyetin kültürü var. Göbeklitepe ve Nemrut da aynı şekilde" - "Bu durumu Korelilerin bilmesi gerekiyor. Daha fazla bildikçe daha fazla Korelinin Nemrut ve Göbeklitepe'ye geleceğini düşünüyorum"

Haber 20-04-19 11:19

Türkiyeyi ziyaret eden Koreli turist sayısı artacak

Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi: "Kore ile Türkiye arasında haftada 19 uçak seferi düzenleniyor. Uçuşların tamamı dolu, tamamı Türkiye'ye geliyor. Bu sayının daha da artacağını ve daha fazla Koreli turistin Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum" - "Birçok Koreli genelde İstanbul, Kapadokya, Pamukkale ve Efes gibi yerlere paket turlarla geliyor. Bu turlar içerisinde doğu illeri bulunmuyor. Ben gelip bu bölgeleri gözlerimle gördüm. Çok muhteşem bir medeniyetin kültürü var. Göbeklitepe ve Nemrut da aynı şekilde" - "Bu durumu Korelilerin bilmesi gerekiyor. Daha fazla bildikçe daha fazla Korelinin Nemrut ve Göbeklitepe'ye geleceğini düşünüyorum"

Yurthaber 20-04-19 11:18