Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Uluer İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi, baba yokluğunu anlatan bir kitap yazdı.
Uluer İlkokulu 4-C sınıfı öğrencisi 10 yaşındaki İrem Turşak, yazdığı 'Merve’nin Baba Yokluğu' adlı 32 sayfalık kitabında, babasız kızların çektiği sorunları anlatmaya çalıştığını belirtti.
Kitabının hazırlanmasında öğretmeni Ferhat Orak’tan, resimlerle süslenmesi için de arkadaşı Neşet Gezici’den destek aldığını ifade eden Turşak, “Babasız bir kızın duygularını ve sıkıntılarını, yazdığım kitaba aktarmaya çalıştım. Okuyucular kitabımı çok beğendi. Böyle bir başarı elde ettiğim için çok mutluyum. Bu başarı benim ikinci karne sevincim oldu.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz