Edinilen bilgilere göre; Elazığ Baskil karayolu Örençay köyü yakınlarında karşıdan karşıya geçmeye çalışan 14 yaşındaki Ahmet Aydın otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.
Elazığ’dan Baskil istikametine gitmekte olan Atilla Dağ yönetimindeki 23 EE 165 plakalı özel otomobil Örençay köyü yol ayrımında karşıdan karşıya geçmekte olan 14 Yaşındaki Ahmet Aydın’a çarptı. Ahmet Aydın olay yerinde hayatını kaybetti.
Atilla Dağ çarptığı çocuğun yaralı olacağını düşünerek çocuğu almaya geldiğinde geç kaldığını gördü.
Ahmet Aydın’ın 23 DN 192 plakalı minibüsten indikten sonra aniden yola çıkması sonucu karşı yönden gelen otomobilin çarpması ile hayatını kaybettiği ifade edildi.
Kaza yerine gelen Örençay köylüleri Ahmet Aydın’ın yakınlarını telefonla arayarak gelmelerini istediler, ancak Ahmet’in öldüğünü söyleyemediler.
14 yaşındaki Ahmet Aydın’ın amcası kaza yerine gelerek yerdeki cesedin yüzünü açtıktan sonra fenalık geçirdiği için jandarmanın yardımıyla oradan uzaklaştırıldı.
Olay yerine gelen Ahmet Aydın’ın babsı ise yakınlarının yardımıyla yürüyerek araca bindirildi.
Ahmet Aydın’ın cenazesi Elazığ Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Muhabir/Buşra KESKİN
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz