YURTHABER

Kapat

17 Yaşındaki Gasp Şüphelisi Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da, kendini 'polis' olarak tanıtıp 2 travesti ve 1 kadının cep telefonlarını ve paralarını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına

17 Yaşındaki Gasp Şüphelisi Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da, kendini 'polis' olarak tanıtıp 2 travesti ve 1 kadının cep telefonlarını ve paralarını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
A.A., internetten eskort sitesine girip, travesti M.G. ve S.K.'nin telefon numaralarına ulaştı. A.A., iddiaya göre ilişkiye girmek için anlaştığı M.G. ve S.K.'nın İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde kaldığı eve gitti. Kendisini 'polis' olarak tanıtıp rozet gösteren, ardından üzerindeki tabancayı çıkarıp iki kişiyi etkisiz hale getiren A.A., cep telefonları ve paralarını gasp edip evden ayrıldı.
Şüpheli A.A., bu olaydan 23 gün sonra yine eskort sitesinden S.T. adlı kadına ulaştı, ardından Zafer Mahallesi'ndeki evine gitti. Şüpheli yine kendini 'polis' olarak tanıtıp, tabanca tehtidiyle kadının cep telefonunu ve parasını gasp ederek kaçtı.
3 mağdurun şikayetleri ve verdikleri eşkal doğrultusunda, iki olayı gerçekleştiren şüphelinin aynı kişi olduğunu belirleyen Gasp Büro Amirliği ekipleri, olay yerleri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını da izledi. Polis, güvenlik kamerası görüntlerinden eşkale uyan A.A.'nın fotoğrafını çıkartıp mağdurlara gösterdi. Mağdurlar gasp şüphelisini teşhis etti. Teşhisin ardından şüphelinin kimliğini belirleyen polis, Canik İlçesi'ndeki evine dün baskın yapıp A.A.'yı gözaltına aldı. Evde yapılan aramada metal polis rozeti, 2 kurusıkı tabanca ve şarjör ele geçirildi.
Yaşının 18'den küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen A.A., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat