Kilit taşı çalışması ağır aksak ilerliyor. Mahallede sadece 6 kişilik ekip çalışıyor.
Şanlıurfa’nın merkezi mahallesi olan Bahçelievler’de 6 aydır devam eden elektrik ve doğalgaz şebekesinin yeraltına alınması ile ilgili çalışma yaklaşık 2 ay önce bitti. Belediye tarafından Cengiz Topel Caddesinden başlayan kilit taşı ve kaldırım düzenlemesi çalışması ise 6 kişiyle yapılıyor. Günde 10 metre kaldırım taşı döşenerek yapılan çalışma devam ederken, diğer sokaklar toz toprak içinde.
Vatandaşlar kış aylarında çamurdan yaz aylarında tozdan geçemediklerini belirterek “Bu kadar az elemanla bu mahalle 2-3 yılda bitirilir mi?” diye sordu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz