YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adanaspor iyi başlamak istiyor…

PTT 1.ligde ilk hafta Şanlıurfaspor’u konuk edecek olan Adanaspor iyi başlamak istiyor.

Adanaspor iyi başlamak istiyor…

Hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren takımda dün yapılan antrenmanda ayak bileğine darbe alan İlkem çalışmayı yarım bıraktı.Tedavisine başlanan tecrübeli futbolcunun durumunun yarın belli olacağı açıklandı.Geçtiğimiz sezonun Final maçında ceza alan Tolgahan Acar ve Ahmet Dereli Cumartesi günü takımdaki yerlerini alamayacak olan isimler.

Taraftarlar kurban kesti..

Yeni sezon öncesinde Turuncu Beyazlı taraftarlar Tesislerde kurban keserek takıma başarı dileğinde bulundular.Antrenmanı da izleyen Adanaspor Taraftarları kestikleri kurbanın kanını futbolcuların alınlarına sürdüler.

Bayramlaşma son gün yapıldı…

Bu arada Kulüpte Bayramlaşma son gün yapıldı.Başkan Bayram Akgül’ün yanı sıra Teknik heyet,personel ve Turuncu Beyazlı yöneticilerde bayramlaşmada yer aldılar.

Akgül’den bayan ve çocuklara çağrı…

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül Ş.Urfaspor maçını sadece bayanların ve çocukların izleyeceğini hatırlatarak çağrıda bulundu.Bu anlamlı günden bayanların takımı yalnız bırakmayacağına inandığını belirten Akgül’’ Şimdiden bayan taraftarlarımız el ilanı dağıtarak ve afişler asarak bu önemli güne hazırlanıyor.İnşallah maç sonunda gülen taraf biz olacağız.Lige galibiyetle başlamak ve devamını getirmek istiyoruz.Yeni sezon camiamıza hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler