YURTHABER

Kapat

Ak Parti İl Yöneticisi Doğan Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Doğan, trafik kazasında hayatını kaybetti.AK Parti İl...

Ak Parti İl Yöneticisi Doğan Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Doğan, trafik kazasında hayatını kaybetti.

AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Doğan, 13 Ekim Cumartesi akşam saatlerinde, Mersin’in merkez Mezitli İlçesi’ne bağlı Takanlı Köyü yol ayrımında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. AK Parti’de Mezitli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve son olarak da İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan 43 yaşındaki Doğan’ın cenazesi, dün Muğdat Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çevlik Köyü mezarlığında toprağa verildi.

AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Üyemiz Leyla Doğan’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm AK Parti ailesine başsağlığı dileriz” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat