TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bunlar ruh ikizleridir. Yüzleri ayrı yönlere baksa da kuyrukları birbirine bağlıdır. CHP’li de, MHP’si de, BDP’si de aynı kaynaktan besleniyorlar." dedi.
Ömer Faruk Öz, Özalper Mahallesi'nde bulunan Ferah Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, muhalefet partilerini AK Parti'ye karşı ittifak yaptığını savundu. BDP, CHP ve MHP’nin derin güçler tarafından yönlendirildiğini söyleyen Öz, "CHP’nin Hakkari’deki oyuna bakıyorsun; sadece yüzlerle ifade edilen bir oy potansiyeli var. Peki o kadar insan nereden geldi? Tabii ki kendisine CHP tarafından övgüler yağdırılan BDP’li belediye başkanı tarafından toplandı bunca insan. Ellerinde CHP bayraklarıyla meydanı dolduran BDP’liler. Baykal’a kaset operasyonu yapanlarla Kılıçdaroğlu’nu oraya getirenler Ergenekon zihniyetinin uzantılarıdır. Baykal’dan yeteri kadar yararlanamayanlar Baykal’a operasyon yaparak Kılıçdaroğlu’nu iş başına getirdi. Aynı güçler Kılıçdaroğlu’na Mehmet Haberal’i ve diğer Ergenekon sanıklarını seçimde aday gösterdiler. Şimdi de aynı güçler Hakkari’ye göndererek BDP tarafından ağırlanmasını sağladı." görüşlerini dile getirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz