Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve AK Parti Alaplı ve Ereğli İlçe teşkilatlarından oluşan heyet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve ilçe teşkilatı, AK Parti Alaplı Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Ereğli Kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 55 kişilik heyet ilk olarak AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'a ziyarette bulundu.
AK Parti Grup toplantısına katılan heyet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hediye takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Heyet AK Parti Zonguldak Milletvekilleri işe hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ile birlikte öğle yemeği yedi.
Candan, yemek sonrası heyeti makamında ve toplantı odasında ağırladı. Heyettekiler ve Candan karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Öte yandan heyettekilerin Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun kaldıkları belirtildi
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz