Altındağ Belediyesi, Anneler Günü öncesi anne ve çocukları tiyatro festivaline götürerek anlamlı günün etkinliklerine şimdiden start verdi. Altındağ Belediyesi kadın eğitim ve kültür merkezi üyesi 500 anne, çocuklarıyla birlikte tiyatro izledi. Devlet Tiyatroları tarafından düzenlenen "Küçük Hanımlar Küçük Beyler" 8. Uluslar arası Çocuk Tiyatroları Festivali'nde sahnelenen çocuk oyunu Karlar Kraliçesi'ni izleyen Altındağlı çocuklar anneleriyle birlikte keyifli ve sanatla iç içe bir gün geçirdi.
Şinasi Sahnesi'nde Polonyalı Andersen Tiyatrosu'nun oyunu Karlar Kraliçesi'ni oğlu Alperen Yıldız ile birlikte izleyen Yeter Yıldız, "Daha önce Kadın Eğitim Kültür Merkezi ile birlikte tiyatroya gitmiştik. Şimdi oğlumla gidiyoruz. Altındağ Belediyesi etkinlikleri ile tiyatroyu sevdik" dedi.
Oyunu annesi ile izleyen 8 yaşındaki Batuhan da, "Okulda tiyatroya gitmiştim ama ilk defa annemle birlikte gidiyorum" derken, annesi Mevlüde Gayretli ise, "Oğlumla birlikte Anneler Günü'nde gösteri yapacağız, bu oyun da bana şimdiden Anneler Günü hediyesi oldu" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz