YURTHABER

Kapat

Altınordu Teknik Direktör'ü Eroğlu Gölcülere Kefil

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, İlk 3 haftada 1 gol atıp, kalesinde 6 gol gören ekibinin milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiğini

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, İlk 3 haftada 1 gol atıp, kalesinde 6 gol gören ekibinin milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiğini kaydeden Eroğlu, "Son 2 karşılaşmada Boluspor ve 1461 Trabzon'a karşı üstün oyun sergiledik, ancak 1 puanla yetindik. Pozisyonlarımız vardı, sadece sonuca gidemedik" dedi.
Takımın temposunu artırdığını anlatan Hüseyin Eroğlu, "Geçen sezon 60 gol atan futbolcuların yüzde 90 ile yola devam ediyoruz. Eksiklerimizi kapatıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanıyla çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.
A Milli Takım'ın da dün akşam oynanan maçta Letonya karşısında üstün bir futbol oynayıp, sayısız pozisyona girmesine rağmen kazanamadığını hatırlatan teknik adam, "Futbolda bazen skor bulamayabiliyorsunuz. Biz iyi durumdayız. Sistemli bir şekilde ilerliyoruz. Ekibime güveniyorum" şeklinde konuştu.
TRAKYA CUP BAŞLIYOR
Altınordu'nun bu yıl ikinci kez düzenlediği Trakya Cup, yarın Çorlu Belediyesi Şehir Stadı'nda başlayacak. U11 ve U12 kategorilerinde yapılacak organizasyona bu sezon 22 takım katılırken, Altınordu U12 yaş grubunda kırmızı ve lacivert olmak üzere iki takım halinde mücadele edecek. Resmi hakemlerin görevli olacağı maçlar tek devre ve 12 dakika üzerinden yapılacak, turnuvada toplam 82 karşılaşma oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat