Norm Ender Kac Yasinda Haberleri

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 2024-05-07 20:44:38

Norm Ender'den Süper Kupa krizine 'Parla' yanıtı! Kralların canını sıkan marş olarak tarihe not düşülsün

Norm Ender ertelenen Süper Kupa ile ilgili konuştu. Süper Kupa'da 100. yıl marşı da krize dönüştürülen rapçi Norm Ender, "Atatürk pankartlarıyla beraber Parla'yı da istememeleri ayrıca bir gurur vesikası oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-12-31 23:21:34

Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Parla marşının sözleri merak edildi. Ünlü rap sanatçısı Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'Parla' isimli bir marş besteledi. Söz ve müziği Norm Ender’e, düzenlemesi Mert Kemancı’ya ait olan Parla marşını Elber Tutkus kaydetti. Ayrıca marşa İstanbul Strings de katkı gösterdi. Norm Ender'in hayatına dair detaylar ve Parla marşının sözleri araştırılıyor. Peki, Norm Ender Cumhuriyet'in 100. yılı marşı 'Parla' sözleri! Norm Ender kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında?

Haber 2023-10-28 17:23:38

Oğuzhan Uğur paylaştı! Norm Ender'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon programının yeni tanıtımını paylaştı. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü özel hazırlanan programda, Norm Ender ve ekibi tarafından seslendirilen Cumhuriyet'in 100. yılına özel marş da yer aldı. Tüyleri diken diken eden 100. yıl marşı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 2023-10-25 23:37:52

Mersin'de Norm Ender konser verdi

Mersin'de Norm Ender konser verdi

Yurthaber 28-08-22 01:08

Norm Ender Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'u kızdırdı! Okan’ı zor tuttuk...

Demet Akalın, Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi soruları yanıtladı. Norm Ender’in sahnede kendisi için yaptığı 'çaptan düşmüş popçu' yorumunun Okan Kurt’u çok kızdırdığını söyleyen Akalın, "Okan’ı zor tuttuk. Çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz." dedi.

Magazin 10-08-22 14:54

Norm Ender'den Demet Akalın'a ağır gönderme!

Norm Ender, Demet Akalın'ın sahneye gönderilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağı dökmesini eleştirdi. Ünlü rap müzik şarkıcı Norm Ender, Demet Akalın'ın davranışını anımsatarak "Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş bir popçu yapar arkadaşlar" diyerek Demet Akalın'a göndermede bulundu.

Magazin 07-08-22 20:33

Faruk Sabancı'nın lüks aracının fiyatı dudak uçuklattı!

Sabancı ailesinin 4. kuşak mensubu olan DJ Faruk Sabancı'nın yeni oyuncağı gündeme bomba gibi düştü. Zeynep Sabancı ve 2004 yılında hayatını kaybeden Mehmet Sabancı'nın DJ'lik yapan 29 yaşındaki oğlu Faruk, geçtiğimiz gece rapçi arkadaşı Norm Ender (36) ile birlikte objektiflere yansıdı. Faruk Sabancı'nın sarı renkteki, özel plakalı lüks bir otomobili göz kamaştırdı.

Magazin 25-02-22 11:22

Mansur Yavaş'ı eleştiren Jahrein'e rapçi Norm Ender'den sert tepki!

Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlere çiçek göndermesini eleştirdi. Rapçi Norm Ender ise Jahrein'in paylaşımına tepki göstererek "Dijital dilenci yine yumurtluyor. İş sahibi olsaydın, inceliklerin değerini anlardın" yorumuyla tartışmanın fitilini ateşledi.

Magazin 25-11-21 22:19

Norm Ender İstanbul Moda Haftası'nda podyuma çıkıyor

Tasarımcı Emre Erdemoğlu, 2022 Sonbahar-Kış koleksiyonunu 11-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Fashion Week İstanbul’da dijital platformda modaseverlerin beğenisine sunacak. Çekimleri tamamlanan defilede Türk rap dünyasının ünlü ismi Norm Ender de yürüdü.

Magazin 28-09-21 17:38

Norm Ender’den yıllar sonra gelen itiraf! ‘Hiç çıplak...’

İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan programına konuk olan rapçi Norm Ender çok özel açıklamalarda bulundu. Norm Ender’in anlattığı anısı ve çıplaklıkla ilgili itirafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 30-10-20 11:52

Norm Ender’in Edis çıkışı şaşırttı! ‘Daha popüler bir adamım’

Norm Ender ‘Konu Kilit’ şarkısında adı geçen popçu Edis Görgülü hakkında şaşırtan açıklamalara imza attı. Şarkısında Edis Görgülü’ye yer vermesinin nedenini ünlü rap müzik sanatçısı ilk kez paylaştı.

Magazin 01-10-20 11:56

Norm Ender’in Instagram’daki yeni şarkısının videosu 182 milyon izlendi! Norm Ender kimdir? Norm Ender İhtiyacım Yok sözleri!

Ünlü rapçi Norm Ender Instagram hesabından yeni şarkısı İhtiyacım Yok’un videosunu paylaştı. Paylaşım kısa sürede 182 milyon izlendi. Şimdi, Norm Ender yeniden araştırılmaya başlandı. Norm Ender kimdir? İşte Norm Ender İhtiyacım Yok sözleri!

Magazin 25-09-20 16:29

Yeni şarkısında Edis’e gönderme yapan Norm Ender kimdir? Norm Ender kaç yaşında?

Geçtiğimiz sene “Mekanın Sahibi” şarkısıyla müzik dünyasında kasırga etkisi yaratan rapçi Norm Ender, yeni şarkısını görücüye çıkarttı. Norm Ender’in yeni bebeği “Konu Kilit” şarkısının sözlerinde Tarkan ve Edis Görgülü’nün adının geçmesi sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Twitter’da TT olmayı başaran Norm Ender’in yeni şarkısı için binlerce yorum yapıldı.

Magazin 10-07-20 10:45

Norm Ender'in yeni şarkısı Konu Kilit! Hedefinde Edis var

Geçtiğimiz yıl 'Mekânın Sahibi' şarkısıyla dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıya imza atan rapçi Norm Ender, yeni şarkısı Konu Kilit ile yeniden gündemde. Norm Ender'in hedefinde bu sefer Edis var.

Magazin 10-07-20 09:44

Norm Ender'den Bahar Kalkanı Harekatı‘na destek

Mekanın Sahibi şarkısıyla ile gündeme bomba gibi düşen ve müzik hayatına geri dönen Norm Ender dün başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı‘na sosyal medyadan destek oldu.

Magazin 02-03-20 09:30

Ezhel ve Ufo 361'in albümü Lights Out sosyal medyayı salladı

Norm Ender ile atışmalarıyla da gündemde olan Ezhel yeni albümüyle gündeme bomba gibi düştü. Ezhel ve Ufo 361'in albümü Lights Out yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-19 10:23

Norm Ender'den 'çalıntı' iddialarına Gülben Ergen'li yanıt

Mekanın Sahibi adlı şarkısının çalıntı olduğu iddia edilen ünlü rapçi Norm Ender, sahneden eleştirilere Gülben Ergen'in bir sözüyle yanıt verdi.

Magazin 11-11-19 12:13

fizy İstanbul Müzik Haftası sona erdi

Festivalin son gününde Pilli Bebek, Moğollar, Pentagram, Norm Ender ve Teoman sahne aldı

Finans 10-11-19 11:30

'Mekanın Sahibi' şarkısı sürpriz bir şekilde Spotify’dan kaldırıldı

Norm Ender, bu yazın başlarında Mekanın Sahibi ile yeni bitme rapçileri topa tutmuştu. Ben Fero, Ezhel, Ceg ve Burry Soprano gibi TRAP müzik işi ile uğraşan rapçileri eleştiren Norm Ender, şarkısında popüler kültüre köle gibi yapış lafını kullandıktan sonra Defacto reklamında şarkısını kullandırması ile çok tepki almıştı.

Trend 06-11-19 09:16

Norm Ender polis tarafından çevrilince neye uğradığını şaşırdı! Gerçek bambaşka çıktı

Mekanın Sahibi adlı parçasıyla rap müziğe geri dönüş yapan Norm Ender, konser öncesi polisin çevirmesine takıldı, ancak polisin amacı bambaşka çıktı.

Magazin 29-10-19 17:09

Norm Ender'den 'Mekanın Sahibi şarkısı çalıntı' iddiasına yanıt! 'Bebelerin kurbanı olmayın'

İki yıl aradan sonra müzik piyasasına hızlı bir dönüş yapan Norm Ender'in, 'Mekanın Sahibi' isimli parçasının 'çalıntı' olduğu iddia edildi. Şarkının Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından Ocak ayında piyasaya sürülen ‘Work My Move’ adlı parçayla olan benzerliği dikkat çekti. Öte yandan, şarkının klibinin de ABD’li rapçi Travis Scott’ın klibiyle benzerliği dikkat çekti. Norm Ender ise konuya ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamasında 'Bebelerin kurbanı olmayın' dedi.

Magazin 23-10-19 20:22

Norm Ender'in 'Barış Pınarı Harekatı' paylaşımı TT oldu

Ünlü rapçi Norm Ender, Suriye'ye yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı konu alarak paylaşım yaptı, sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-10-19 14:17

'Mekanın Sahibi' Norm Ender kaza mı yaptı? Açıklama geldi

'Mekanın Sahibi' şarkısıyla gündem olan Norm Ender'in kaza yaptığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Norm Ender iddiaların ardından açıklama yaptı.

Magazin 10-09-19 09:46

Yaza Türkçe rap damga vurdu! İşte en çok dinlenen şarkı

Spotify 2019 yazında en çok dinlenenler listesi hazırladı! Listeye Norm Ender damga vururken rap en çok dinlenen müzik türü oldu.

Trend 28-08-19 12:02

Norm Ender: Şapka düştü kel göründü

Gayrettepe'de bir gece kulübünden sahne alan Norm Ender mekan çıkışı magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Ünlü rapçi Demet Akalın'la olan atışması ve Killa Hakan'ın kendisi hakkındaki sözleri için "Bunlar şov dünyasında olan şeyler" dedi.

Magazin 24-08-19 16:04

Sagopa Kajmer'den yeni şarkı: Avutsun Bahaneler

Son dönemde Ezhel, Norm Ender ve Ben Fero ile hareketlenen Rap dünyasına Sagopa Kajmer de şyeni şarkısıyla dönüş yaptı. Rap camiasındaki atışmaların ardından yeni şarkısı merakla beklenen Sagopa Kajmer, 'Avutsun Bahaneler'i yayınladı.

Trend 18-08-19 13:20

Norm Ender ile Ben Fero kavga mı etti?

"Norm Ender ile Ben Fero kavga etti" haberi bir anda sosyal medyada yayıldı. İkilinin görüntüsü olarak da bir kavganın görüntüleri servis edildi. Ancak gerçek bambaşkaydı...

Trend 10-08-19 10:33

Killa Hakan'dan Norm Ender'e sert yanıt

Norm Ender ve Killa Hakan-Ceza-Ezhel-Ben Fero arasındaki diss gerilimi devam ediyor.

Trend 07-08-19 15:19

Bodrum’da rap rüzgarı

Bodrum’da sahne alan ünlü rapçi Norm Ender söylediği rap şarkılarla yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gün yaşattı.Bodrum’da sahne alan Norm Ender için yüzlerce kişi tren beache akın etti.

Yurthaber 01-08-19 14:40

Kavgalı rap'çiler Ben Fero ile Norm Ender aynı festivalde

Araları açık olan ve birbirlerine yazdıkları şarkılarla göndermelerde bulunann Ben Fero ile Norm Ender aynı festivalde sahne alacak.

Magazin 31-07-19 16:31

Norm Ender'in olay yaratan şarkısı! Mekanın Sahibi kimleri hedef alıyor?

YouTube ve Spotify'da trend olan Norm Ender 'Mekanın Sahibi' şarkısı ile son günlerin en çok konuşulan ismi. Yeni şarkısıyla Rap dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Norm Ender, 'Mekanın Sahibi' ile bakın kime gönderme yapıyor?

Trend 29-07-19 14:32

Ceza, Killa Hakan, Ezhel ve Ben Fero birleşti! Rap dünyası yanıyor

Geçtiğimiz günlerde Norm Ender; Ezhel ve Ben Fero'ya diss atmış ve Ezhel'den yanıt gecikmemişti. Ezhel'in ardından Killa Hakan sert açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha ortamın ateşi soğumadan ünlü rapçiler bir bomba daha patlattı.

Trend 26-07-19 16:42

Rap dünyası karıştı! Norm Ender ve Ezhel kapıştı!

Norm Ender müzik dünyasına geri döndü! Norm Ender'in şarkısından sonra rap dünyası karıştı. Ezhel ve Ben Fero'dan Norm Ender'e yanıt gecikmedi.

Trend 20-07-19 12:06