Sefo Haberleri

Sefo'yu çabuk unuttu! Melisa Döngel ünlü futbolcuyla aşk yaşıyor! Bomba iddia
Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.
Yayın Tarihi: 08-02-2024 15:02
İhrama girdiği anları paylaştı! Sefo'nun Umre pozları olay oldu
Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sefo son pozlarıyla olay oldu. Umre'ye giden ünlü rapçi ihrama girdiği anları paylaştı. Sefo'nun o pzoları sosyal medyanın gündemine oturdu.
Yayın Tarihi: 24-01-2024 14:45
Ünlü şarkıcı Sefo ameliyat oldu! Sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: 'Sünnet oldum...'
Ünlü şarkıcı Sefo, sosyal medya hesabından hastaneden arka arkaya paylaşımlar yaptı. 25 yaşındaki rapçinin operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Sefo, paylaştığı video ile sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
Yayın Tarihi: 10-01-2024 11:24
Estetiklerini tek tek anlatmıştı! Melisa Döngel makyajsız karelerini paylaştı! Doğal hali olay oldu
Ünlü rapçi Sefo ile ilişkisini kısa bir süre önce noktalamasının ardından Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Melisa Döngel son paylaşımıyla olay oldu. Makyajsız karelerini peş peşe paylaşan ünlü ismin doğal haline beğeni ve yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 12-07-2023 16:48
Sefo'nun ödül töreni isyanı! Akla Murda geldi... Yurt dışından ithal rapçi getirip...
PowerTürk Müzik Ödülleri'nde bu sene yer almayan Sefo, ödül töreni sırasında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Sefo'nun sözlerinin Murda'ya yönelik olduğu konuşulurken sert ifadeler dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 06-06-2023 09:06
O Ses Rap'in jürileri Hadise ve Murda samimi pozlar verdi! Takipçileri kayıtsız kalamadı
Tv8'in sevilen ses yarışması O Ses Türkiye Rap'in çekimleri başlamış durumda. Jüri üyelerinden Hadise ve Murda kameralar karşısına geçerek samimi pozlar verdi. İkilinin pozlarına takipçilerinden yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 02-05-2023 01:12
İrem Derici uçağın tuvaletinden fotoğraf paylaştı! Sefo kayıtsız kalamadı
Dört aydır eski Surivor yarışmacısı ve milli sporcu Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin bu paylaşımı binlerce beğeni alırken Rapçi Sefo kayıtsız kalamadı ve yaptığı yorumla herkesi güldürdü.
Yayın Tarihi: 29-04-2023 15:09
Melisa Döngel ve Sefo aşkı bitti! 'Bunu mu buldun kız kıtlığı mı vardı?' yorumu kriz çıkardı
Ünlü oyuncu Melisa Döngel ile Rap yıldızı Sefo’nun (Seyfullah Sağır) kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı haberleri gündeme gelmişti. Geçenlerde de Sapanca’da tatil yaptıkları ortaya çıkan ikiliden üzen haber geldi. Melisa Döngel ve Sefo aşkı bitti.
Yayın Tarihi: 10-04-2023 11:25
Melisa Döngel ve Sefo’dan ilk poz geldi! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Ünlü rapçi Sefo ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde rol alan Melisa Döngel’in beraber olduğu iddia edilmişti. Çiftin aynı anda Sapanca’dan fotoğraf paylaşmaları akıllarda soru işaretleri oluşturmuştu. İddialara sessiz kalan Sefo ve Melisa Döngel beraber görüntülendi.
Yayın Tarihi: 14-03-2023 08:51
Sefo ve Melisa Döngel’den aşk itirafı gibi paylaşımlar! Sapanca tatilinde aşk detayı...Sosyal medya onları konuşuyor
Oyuncu Melisa Döngel ve rapçı Sefo’nun bir süredir aşk yaşadığı sosyal medyada bir süredir konuşuluyor. İkili konuya dair herhangi bir açıklama yapmayı seçmezken sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar aşk itirafı olarak yorumlandı.
Yayın Tarihi: 08-03-2023 08:05
Sefo ve Aleyna Tilki'den alkışlanacak hareket! Çadırkentteki o görüntüler yürekleri ısıttı
Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Ünlü isimler deprem bölgelerine giderek depremzedelere destek oluyorlar. Bu isimler arasında yer alan Sefo ve Aleyna Tilki deprem bölgesi Hatay'a gidip depremzede çocuklar ile bir araya geldiler. Çadırkentteki o anlar yürekleri ısıttı...
Yayın Tarihi: 18-02-2023 11:45
Şarkıcı Sefo kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Milyoner Yılbaşı Özel gecesi konuğu Sefo'nun hayat hikayesi!
Tutsak, ISABELLE, Bilmem mi gibi şarkıları seslendiren rapçi Sefo, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster programının 31 Aralık Yılbaşı Özel bölümüne konuk oldu. Peki Şarkıcı Sefo kimdir, kaç yaşında? İşte Milyoner yılbaşı gecesi konuğu Sefo'nun biyografisi...
Yayın Tarihi: 01-01-2023 04:33
'Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı! İşte Oktay Kaynarca'nın cevabı
'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel programına ünlü isimler akın etti. Rapçi Sefo, oyuncu Oktay Kaynarca ve şarkıcı Hülya Avşar, yarışmacı koltuğuna oturdu. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 1 milyonluk soruyu açtırarak yarışmaya damga vurdu. İşte haberin detayları...
Yayın Tarihi: 31-12-2022 22:43
'Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu! Sefo soruda takılınca telefon jokerini kullandı, İrem Derici konserden yanıt verdi
'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel programının 31 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen yeni bölümü gündem oldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programda şarkıcı Sefo, sorulan soru karşısında İrem Derici'yi aradı. O esnada sahnede şarkı söyleyen İrem Derici, Kenan İmirzalıoğlu ile olan diyaloğunu konserdekilere dinletti. Öte yandan yarışmacı koltuğuna Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar da oturdu. Kazanılan ödüller ise çocuklar için harcanacak. İşte haberin detayları...
Yayın Tarihi: 31-12-2022 22:18
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı konukları kimler? İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster özel konukları...
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı konukları programın 31 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümü öncesi merak konusu oldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği program, yılbaşı için renkli konuklarıyla ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. Peki Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı konukları kimler? İşte 31 Aralık Kim Milyoner Olmak İster özel konukları...
Yayın Tarihi: 31-12-2022 12:25
Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Sefo, joker için İrem Derici'yi arattı! İrem Derici sahnede Kenan İmirzalıoğlu'nun adını duyunca...
Kim Milyoner Olmak İster'e katılan rapçi Sefo joker hakkı için yakın arkadaşı İrem Derici'yi arattı. İrem Derici o anlarda sahnede olmasına rağmen telefonu açtı. Karşısında Kenan İmirzalıoğlu'nun sesini duyunca şoke olan Derici ve soruyu dinlediği anlar sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 30-12-2022 09:16
Rapçi Sefo konserde yaşadığı tacizle neye uğradığını şaşırdı! Avuçlamak suretiyle beni elledi...
Sevilen rapçi Sefo, Almanya'da verdiği konserde neye uğradığını şaşırdı. Bir kadın hayranının tacizine uğrayan Sefo, "Sahneden inerken avuçlamak suretiyle beni elledi, hakkımı helal etmiyorum. Hiç g.tüm bu kadar ellenmemişti" dedi.
Yayın Tarihi: 26-12-2022 14:46
Sefo'nun Altın Kelebek kostümü dalga konusu oldu! Bakın neye benzetildi
Dün akşam 48. kez gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Rapçi' ödülünün sahibi Sefo oldu. Dillere dolanan 'Isabelle' şarkısını konuklar için seslendiren Sefo'nun sahne kostümü sosyal medyada dalga konusu oldu. Metalik renkteki takımı akıllara Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu ve seneler önce ekrana gelen İyi Aile Robotu dizisindeki Babür'e benzetildi.
Yayın Tarihi: 05-12-2022 17:44
Sefo ve Ufuk Beydemir arasında sular durulmuyor! Twitter'dan bombaladı 'Artık sus lütfen!'
Ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir, geçtiğimiz haftalarda polemik yaşadığı meslektaşı Sefo'yu yine bombaladı. Sefo'dan yanıt gecikmedi.
Yayın Tarihi: 07-11-2022 12:05
Etek giyen rapçi Sefo sosyal medya tartışma yarattı! 'SefoHaddiniBil' gündem oldu
İskoçya'ya giden ünlü rapçi Sefo, ülkenin geleneksel kıyafeti olan "Kilt"i giyip poz verdi. Paylaşımı sonrası birçok kişi rapçiyi etek giydiği için eleştirdi. Sefo için "SefoHaddiniBil" hashtag'i açıldı.
Yayın Tarihi: 26-10-2022 12:20
Konuşanlar sunucusu Hasan Can Kaya'dan Sefo'ya tuvalet kağıdı isyanı ''Utanmadınız mı hayvan herifler?''
YouTube'da başlayan Konuşanlar programına şimdilerde Exxen platformunda devam eden Hasan Can Kaya'nın 8. bölüm konuğu ünlü şarkıcı Sefo oldu. Hasan Can Kaya, Sefo ve menajerinin yayın öncesi isteklerine isyan etti.
Yayın Tarihi: 25-10-2022 14:28
Hasan Can'a katılan Sefo'dan şişme bebek gafı! Isabelle şişme kadın mı?
Söylediği şarkılar ve düetleriyle müzik dünyasında her geçen gün daha da fazla kişi tarafından dinlenen Sefo, on binlerce kişiye verdiği konserlerle sık sık adından söz ettiriyor. Genç rapçi bu hafta Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına konuk oldu. Kahkahanın eksik olmadığı programda, Sefo ve Hasan Can arasındaki şişme kadın muhabbeti eğlenceli anlara sahne oldu.
Yayın Tarihi: 22-10-2022 14:12
Rabia Soytürk Sefo ile yakalanmıştı! Aşk iddialarına yanıt
Duy Beni'nin başrol oyuncusu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde ünlü rapçi Sefo ile görüntülenmişti. Soytürk, aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 07-10-2022 10:02
Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk bornozlu pozunu paylaştı! 'Miss'
Başrollerini Caner Topçu, Helin Kandemir ve Sümeyye Aydoğan ile paylaştığı Duy Beni dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Kişisel bakım yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunan Soytürk, paylaşımına 'Miss' notunu düştü.
Yayın Tarihi: 05-10-2022 10:40
Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk ve Sefo yakalandı! Güzel oyuncu panikledi
''Bilmem Mi?'' ve "Isabelle" şarkısıyla oldukça popüler olan şarkıcı Sefo, Duy Beni'nin başrol oyuncusu Rabia Soytürk'le pizza yerken yakalandı. Yakalanınca panikleyen Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk ne yapacağını bilemezsen ünlü rapçi Sefo ise "Olay yok!" demekle yetindi.
Yayın Tarihi: 05-10-2022 09:10
Şarkısıyla ünlenen çocuğu sahneye çıkarmıştı! Sefo ve Ufuk Beydemir arasında yetenek kavgası: Sıfır yetenek bir çocuğun...
Son dönemde Isabelle, Tutsak, Kördüğüm gibi şarkılarıyla bilinen rapçi Sefo, geçtiğimiz günlerde kendi şarkısıyla ünlenen Fevzi isimli çocuğu sahneye çıkarmıştı. Gerçek ismiyle Seyfullah Sağır, olarak bilinen rapçi ile Ufuk Beydemir arasında yaşanan söz kavgası sosyal medyada olay oldu.
Yayın Tarihi: 21-09-2022 12:24
'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!
Babasının orgu ile çalıp söylediği şarkılar milyonlarca tık alarak, izlenme rekorları kıran 12 yaşındaki Fevzi Kaan son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında. ‘Isabelle’ isimli parçayı farklı bir şekilde yorumlayarak seslendiren Fevzi Kaan, gelen yoğun ilginin ardından Sefo ile konserde buluştu ve fenomen olan performansını sergiledi.
Yayın Tarihi: 20-09-2022 11:29
Şarkıcı Sefo, Sakarya'da konser verdi
Şarkıcı Sefo, Sakarya'da konser verdi
Yayın Tarihi: 25-08-2022 22:49
Sefo konserinde ortalık karıştı! Ünlü rapçi kavgaya sahneden müdahale etti
Ünlü rapçi Sefo'nun Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde düzenlenen konserinde kavga çıktı. Konseri dinlemeye gelen gençler birbirine girince, Sefo sahneden uyarmak zorunda kaldı.
Yayın Tarihi: 15-08-2022 20:13
fizy'de temmuzda en çok dinlenen sanatçı Sefo oldu
fizy'de temmuzda en çok dinlenen sanatçı Sefo oldu
Yayın Tarihi: 12-08-2022 13:11
Yenikapı'daki Sefo konserinde kavga! Sopa ve yumruklarla birbirlerine girdiler
Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nde sahne alan Sefo’nun konserinde, izleyiciler arasında birçok kez kavga çıktı. Tarafların sopa, yumruk ve tekmelerle birbirlerine saldırdığı kavgaları güvenlik görevlileri ayırmakta zorluk çekti.
Yayın Tarihi: 09-08-2022 20:05
Sefo'nun konserinde yumruklar havada uçuştu
Sefo Körfez'de konser verdi. Konserde gençler arasında kavga çıkarken, o anlar ve yaşanan izdiham kameralara yansıdı. Bir hayran ise, Sefo'ya sarılabilmek için kendisini sahneye attı.
Yayın Tarihi: 31-07-2022 14:52
Zonguldak'ta Sefo, Gülşen ve Edis konser verdi
Zonguldak'ta Sefo, Gülşen ve Edis konser verdi
Yayın Tarihi: 23-07-2022 00:47
Sahneden indirilen şarkıcı Sefo sosyal medyadan isyan etmişti! Bodrum Kaymakamlığı açıklama yaptı
Sefo adıyla bilinen rapçi Seyfullah Sağı Bodrum’daki konserinde gece 00.30’da sahneden indirildiğini ifade ederek isyan etmişti. Sosyal medyadan video paylaşan Sefo "Arkadaşlar saat 00.30, Bodrum’dayız ve ben valiliğin talimatıyla sahneden indirildim" demişti. Bodrum Kaymakamlığı ise şarkıcının paylaşımının ardından açıklama yaptı.
Yayın Tarihi: 21-06-2022 20:44
Şarkıcı Sefo valilik talimatı ile sahneden indirildi! Sosyal medyadan isyan etti
Şarkıcı Sefo, Muğla'nın Bodrum ilçesinde verdiği konser sırasında valilik talimatı ile sahneden indirildi. Saat 00.30'da apar topar konser sahnesinden indirilen Sefo, sosyal medya hesabından duruma isyan etti. 'Bilmem mi' şarkısıyla geniş hayran kitlesine sahip olan ünlü isim "Ben bu ülkede çok sıkıldım" diyerek isyan etti.
Yayın Tarihi: 21-06-2022 12:08
Manga, Fatma Turgut ve Sefo’yu dinlemek için saatlerce sıra beklediler!
Samsun’da Manga, Fatma Turgut ve Sefo’yu dinlemek için konser alanına giden gençler kapıda yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu. Gençler içeri girmek için saatlerce sıra bekledi.
Yayın Tarihi: 16-06-2022 22:21
Voleybol'un yıldızlarından Zehra Güneş'ten şaşırtan çıkış! Hayat bize çorba yapıp elimize çatal verdi
VakıfBank SK ve Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusu Zehra Güneş, Mehmet Demirkol'un YouTube programına konuk oldu. Zehra Güneş'in açıklamaları programa damga vurdu. Ünlü voleybolcunun "Playlistinin ilk sırasında hangi şarkı var" sorusuna verdiği yanıt izleyenleri gülümsetti.
Yayın Tarihi: 26-03-2022 20:55
Çocukların okuldaki dansı gündem olmuştu! Sefo ve Edis'e izin çıktı
Küçükçekmece'deki bir okulda, Sefo ve Edis'in şarkılarını dinleyip hep bir ağızdan söyleyerek dans eden ilkokul öğrencileri, sosyal medyada gündem olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izin isteyen Sefo ve Edis'e olumlu yanıt geldi.
Yayın Tarihi: 19-11-2021 13:41
Çocukların dansı 'Bilmem mi?' şarkısıyla viral olmuştu! Sefo'ya konser izni çıktı
İstanbul Küçükçekmece'de bulunan bir okulda, öğrencilerin şarkıcı Sefo'nun 'Bilmem mi?' şarkısıyla dans ettikleri anlar sosyal medyada gündem olmuş milyonlarca kişi bu anları izlemişti. Görüntülerin ardından o okulda konser yapmak için izin isteyen şarkıcı Sefo'ya belediyeden sonra, Milli Eğitim Bakanlığı da olumlu yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 19-11-2021 09:45
Öğrenciler Sefo ve Edis şarkılarıyla coştu, sosyal medyada gündem oldu! Sefo'nun konser istediğine belediyeden cevap geldi
İstanbul Küçükçekmece'de bir okulun teneffüs saatinde okul yönetimi tarafından çalınan, son günlerin trend şarkısı 'Bilmem mi' öğrencileri adeta coşturdu. Teneffüse çıkan çocukların haykırırcasına hep bir ağızdan söylediği şarkı sosyal medyada defalarca paylaşılırken, Edis de kendi şarkısıyla oynayan çocukların görüntülerini paylaştı. Bununla birlikte okulda konser vermek isteyen Sefo'ya Küçükçekmece Belediyesi'nden konser daveti geldi.
Yayın Tarihi: 17-11-2021 11:18