Tac Nevresim Takimi Haberleri

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 2024-02-23 20:53:12

Yatağınızda daha fazla vakit geçirmek istemenize neden olacak en iyi nevresim takımı modelleri

Nevresim takımları, yatak odalarının en önemli unsurlarından biri. Kaliteli bir nevresim takımı, rahat bir uyku deneyimi sağlar ve yatak odanıza şık bir görünüm kazandırır. Yumuşak dokuları ve şık tasarımlarıyla yatak odalarımızı rahat ve estetik bir şekilde döşememize yardımcı olurlar. Yatak odanızın havasını değiştirmek istiyorsanız, tarzınıza uygun bir nevresim takımı seçerek yatak odanızı yenileyebilirsiniz. Bu yazı, yatak odasının havasını değiştirmek isteyenlere...

Haber 2023-04-26 00:36:39

Depremzede kadınlar aynı kaderi yaşadıkları insanların ihtiyaçları için mesai yapıyor

Nurdağı Halk Eğitimi Merkezi binasının depremlerde hasar görmesi üzerine faaliyetlerini geçici barınma merkezinde kurulan çadırda yürüten usta öğretici ve kursiyerler, kendileri gibi depremzedeler için perde, nevresim, kıyafet ve iç çamaşırı üretiyor.

Yurthaber 2023-03-28 11:33:14

Kastamonu’dan deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 110 adet baza, yatak, başlık, yorgan, nevresim ve yastık sevkiyatı deprem bölgesine gönderildi.

Yurthaber 27-03-23 09:06

BİM 10 Mart aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Ev, mutfak eşyaları ve nevresim ürünlerinde fırsat

BİM merakla beklenen 10 Mart aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Alışveriş severler için birbirinden güzel eşyaların yer aldığı katalogda birçok ev, mutfak, tekstil eşyaları bulunuyor. İşte BİM 19 Mart aktüel ürünler kataloğu tamamı...

Finans 08-03-23 09:42

A101'de 23 Şubat'ta büyük indirim! Duyan A101'e koşacak: Zeytinyağı 67,50 TL, piliç baget 39,90 TL!

A101 mağazalarında 23 Şubat Perşembe itibarıyla geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Elektronik, nevresim, gıda, mobilya, beyaz eşya, temizlik, cilt bakım, ev eşyası gibi çeşitli kategoride birçok ürün A101'de müşterilere sunulacak. İşte A101 23 Şubat indirimli ürünler kataloğu...

Finans 24-02-23 17:25

Ünlü bir yerden nevresim sipariş etti, paketten çıkan hayatının şokunu yaşattı

Afyonkarahisar’da internetten alışveriş yaparak 300 TL'ye nevresim takımı satın aldığını sanan kadın paketi açınca hayatının şokunu yaşadı. Alışveriş sitesi nevresim takımı bekleyen kadına 3 adet bez parçası gönderdi. Nejla Sarıçiçek başına gelen olaydan ders çıkardığını ifade ederek, "Ben bunları ünlü bir yerden sipariş ettim ama bundan sonra güvenilir olmayan sitelerden alışveriş yapmam. Herkesi uyarıyorum lütfen güvenilir olmayan sitelerden alış veriş yapamayın" dedi.

Haber 15-12-22 12:29

Kış boyunca sizi yatağınızda sıcacık tutacak yorgan ve nevresim takımı çeşitleri

Soğuk kış aylarında sıcacık ve rahat yataklarda vakit geçirmeyi kim sevmez ki? Dışarıda buz gibi rüzgârlar esip sağanak yağmurlar yağarken içinizi ısıtacak kaliteli yorgan ve nevresim takımına ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz! Farklı materyallerle elde edilen ürünlerin yer aldığı harika bir liste hazırladık. Kış aylarınızda sizi sıcacık tutacak yorgan ve nevresim takımlarını incelemeye ne dersiniz?

Haber 06-12-22 16:01

BİM 1 - 4 Kasım aktüel ürün kataloğu yayınlandı! Mont, televizyon, tuvalet kağıdı...

BİM mağazalarında geçerli olacak 1 - 4 Kasım aktüel ürün kataloğu ayrı ayrı yayınladı. 1 Kasım itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünlerde gıda ürünleri yer alırken 4 Kasım itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda mont, nevresim seti, televizyon gibi ürünler yer aldı.

Finans 31-10-22 10:06

Değerlendirmelere göre en rahat ve şık nevresim çeşitleri

Kaliteli uyku, kaliteli yaşam demek. Dolayısıyla uyuyarak geçirdiğiniz saatleri ne kadar verimli değerlendirirseniz günün diğer anlarında da daha dinç ve hatta mutlu olabilirsiniz. Bunun yolu ise kaliteli, rahat ve şık nevresim takımlarından geçer. Öyleyse gecenize konfor, gündüzünüze enerji katacak nevresim takımlarını incelemeye ne dersiniz?

Haber 27-09-22 17:07

Her tarza hitap eden en iyi yatak nevresim takımları

Sağlıklı kalabilmenin en önemli şartlarından biri, iyi uyku uyuyabilmek. Yatağın ortopedik ve kullanılan nevresimin rahat olması, uykuya rahat dalabilmenizi ve uykunuzu alarak dinlenmiş şekilde kalkabilmenizi sağlar. Kaliteli kumaştan üretilmiş bir nevresim, hem yatağın kirlenmemesi hem güzel görünmesi için olmazsa olmazlardan biri olur. Yatak odasını yenileyecek olanlar için en kaliteli ve rahat nevresim modellerini inceledik. İşte detaylar!

Haber 08-09-22 15:52

Lise öğrencileri ürettikleri ev tekstil ürünlerini desenlerle süsleyip pazarlıyor

Ardahan'da "Eğitim Meslek Kazandıracak" projesi kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca makine desteği sunulan meslek lisesi öğrencileri, ürettikleri yastık, yorgan, perde, nevresim takımı ve iş önlüklerini artık 450 çeşit desenle süsleme imkanı buluyor - Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Erdem: - "Bundan sonra inşallah talepleri daha rahat karşılamış olacağız. Ayrıca bu işte öğrencilerimiz de daha çok çeşit konusunda kendilerini yetiştirmiş olacak ve para kazanacaklar"

Yurthaber 12-08-22 13:08

Nevresim ve çarşafları ne sıklıkta değiştirmek gerekir?

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre bekar erkeklerin neredeyse yarısı yatak çarşaflarını dört aydan önce yıkamıyor; bazıları için bu süre çok daha uzun bile olabiliyor. Uzmanlara göre bu, hijyen ve sağlıklı bir uyku için yeterli değil. Peki yatak çarşafları ne sıklıkta değiştirilmeli?

Haber 06-07-22 18:09

Batı Karadeniz'deki afetzedelere Türk Kızılaydan yardım

Ekipler bölgede günde 4 öğün sıcak yemek dağıtıyor, yatak, yastık, battaniye, nevresim ve giyim desteği sunuyor

Yurthaber 28-06-22 16:42

Nevresim ve çarşafları ne sıklıkta değiştirmek gerekir?

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre bekar erkeklerin neredeyse yarısı yatak çarşaflarını dört aydan önce yıkamıyor; bazıları için bu süre çok daha uzun bile olabiliyor. Uzmanlara göre bu, hijyen ve sağlıklı bir uyku için yeterli değil. Peki yatak çarşafları ne sıklıkta değiştirilmeli?

Haber 15-06-22 20:14

Nevresim ve çarşafları ne sıklıkta değiştirmek gerekir?

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre bekar erkeklerin neredeyse yarısı yatak çarşaflarını dört aydan önce yıkamıyor; bazıları için bu süre çok daha uzun bile olabiliyor. Uzmanlara göre bu, hijyen ve sağlıklı bir uyku için yeterli değil. Peki yatak çarşafları ne sıklıkta değiştirilmeli?

Haber 24-05-22 06:26

Yatağında her zaman kaliteden yana olanlara en iyi nevresim takımı markaları

Güzel bir uyku çekmek için nevresiminizin yumuşak olmasına dikkat etmelisiniz. Doğru seçilmeyen nevresim takımı uykunuzun bölünmesine neden olabilir. Eskiyen, terleten ya da üşümenize neden olan nevresim takımınızı değiştirmek istiyor ama hangi ürünü seçeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız en iyi nevresim takımı markası araştırmamıza göz atarak markalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hazırsanız sizi böyle alalım!

Haber 20-05-22 14:25

Nevresim ne demek? Nevresim kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Nevresim kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Nevresim ne demek?

Egitim 18-05-22 22:38

Nevresim ve çarşaflarımızı ne sıklıkta değiştirmemiz gerekir?

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre bekar erkeklerin neredeyse yarısı yatak çarşaflarını dört aydan önce yıkamıyor; bazıları için bu süre çok daha uzun bile olabiliyor. Uzmanlara göre bu, hijyen ve sağlıklı bir uyku için yeterli değil. Peki yatak çarşafları ne sıklıkta değiştirilmeli?

Haber 02-05-22 14:16

İnternetten sipariş verip iade edenler dikkat! 4 yıl sonra icra şoku yaşadı

Beylikdüzü’nde 4 yıl önce internetten sipariş ettiği nevresim takımını kapıda iade eden kadın, 4 yıl sonra aynı firma tarafından 120 lira borcu olduğu gerekçesiyle icra şoku yaşadı. Yaşadığı durumu anlatan kadın, ''Bir şirketten bana mesaj geldi. ‘Bir ürün almışsınız ve icraya verileceksiniz’ diyordu. Almadığım ürünün parasını istiyorlar. Eşim bana ‘Uğraşma bunlarla şikayetçi olma’ dedi. Orada hata ettim ve şikayetçi olmadım. Pek çok şikayetin sonucunda takipsizlik kararı verilmiş'' dedi.

Haber 14-04-22 11:55

Yastık yüzünü temizlemek için çamaşır suyuna gerek yok! Çok basit yöntemlerle çamaşır suyu kullanmadan temizleyebilirsiniz!

Beyaz çamaşırlarda veya yastık, çarşaf, nevresim gibi sık kirlenen açık renk kumaşlarda çoğu zaman çamaşır suyu kullanılıyor. Hijyenik olması için pek çok kişi çamaşır yıkarken makinenin deterjan gözüne biraz da çamaşır suyu ekliyor. Peki, yastık yüzlerini çamaşır suyu kullanmadan temizlemenin sırrı bizde desek?

Kadin 28-02-22 15:26

Her türlü kumaşı boyamanızda yardımcı olacak en iyi kumaş boyaları

Kumaş boyamak hem mevcut ürünleri renklendirmek hem yeni bir stil oluşturmak isteyenlerin en sık başvurduğu işlemlerden biri. Siz de kıyafet, nevresim, çanta gibi birçok kumaş yüzeyi kolayca renklendirmek ister misiniz? Üstelik bu işlem için profesyonel olmanıza da gerek yok. Cevabınız "Evet" ise en kaliteli kumaş boyalarının yer aldığı yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Haber 07-02-22 13:44

Uyku kalitesini arşa çıkarmak isteyenlerin sahip olması gereken ürünler

Düzenli ve kaliteli uyku hem beden hem ruh sağlığı için oldukça önemli. Yastıktan yorgana, nevresim takımından battaniye ve yastığa kadar kullanılan ürünler uyku kalitesini etkiler. Bu nedenle konforlu ürünlere hayatınızda yer vererek uyku kalitesini arttırabilirsiniz. Siz de enerjik bir gün için iyi bir uyku deneyimi yaşamak istiyorsanız uyku kalitenizi arşa çıkaracak ürünleri listelediğimiz yazımızı incelemelisiniz.

Haber 18-01-22 13:54

Tac Mahal: Hindistan'da bir iş insanı eşine sevgisini göstermek için anıtın replikasını yaptırdı

Burhanpur kentinde yaşayan 52 yaşındaki Anand Prakash Chouksey, eşi için 20 milyon rupiye (260 bin dolar) yaptırdığı "aşk anıtı"nın aynı zamanda kente de bir armağan olduğunu söyledi.

Haber 07-01-22 00:08

Tac Mahal: Hindistan'da bir iş insanı eşine sevgisini göstermek için anıtın replikasını yaptırdı

Burhanpur kentinde yaşayan 52 yaşındaki Anand Prakash Chouksey, eşi için 20 milyon rupiye (260 bin dolar) yaptırdığı "aşk anıtı"nın aynı zamanda kente de bir armağan olduğunu söyledi.

Haber 17-12-21 13:18

Tac Mahal: Hindistan'da bir iş insanı eşine sevgisini göstermek için anıtın replikasını yaptırdı

Burhanpur kentinde yaşayan 52 yaşındaki Anand Prakash Chouksey, eşi için 20 milyon rupiye (260 bin dolar) yaptırdığı "aşk anıtı"nın aynı zamanda kente de bir armağan olduğunu söyledi.

Haber 29-11-21 16:37

Hintli adam, eşi için 3 yılda kendi Tac Mahal'ini yaptı

Hintli öğretmen eşine olan sevgisinin bir sembolü olarak Taj Mahal’in bir kopyasını inşa ettirdi. Taj Mahal’in üçte bir büyüklüğünde olan yapı, 3 yılda tamamlandı.

Haber 25-11-21 07:11

Yatak odasına bambaşka bir hava katan 200 TL altı nevresim takımları

Nevresim takımları, yatak odalarını güzelleştiren vazgeçilmez parçalardan. Üstelik estetik görünümlerinin yanı sıra, dokularıyla da uyku konforumuzda büyük bir etkiye sahip. Yatak odasına bambaşka bir hava katan 200 TL altı nevresim takımlarına göz atmaya ne dersiniz?

Haber 16-11-21 10:32

Sizi bulutların üzerinde hissettirecek aşırı yumuşak nevresim takımları

Yatak odalarımızın vazgeçilmezi olan nevresimlerin onlarca çeşidine neredeyse her yerde rastlıyoruz. Her zaman ihtiyaç olan yastık, yorgan ve çarşaftan oluşan nevresim takımları; bazen de yatak odamızın tamamlayıcı parçaları olabiliyor. Peki, sizi bulutların üzerinde hissettirecek aşırı yumuşak nevresim takımlarını incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-10-21 18:48

Berfu Yenenler nevresim takımına kendi yüzünü bastırdı!

Berfu Yenenler kendi yüzünü nevresim takımına bastırdı. Oyuncu Eser Yenenler ile evli olan Berfu Yenenler, eşiyle yatakta çekilen pozlarını da paylaştı. Paylaşımına gelen "Abla sen Türkiye güzelisin ne yapıyorsun" yorumu da dikkat çekti.

Magazin 15-09-21 22:57

Yazın gelişini rengarenk ve çiçekli nevresim takımlarıyla kutlayın

Yazın gelişini ve çiçekleri yatağınıza taşıyacak 10 tane nevresim takımını sizler için derledik.

Kadin 01-07-21 15:52

Nevresim seçerken bu detaylara dikkat edin

Kaliteli bir uyku, güne güzel başlamak demektir. Yatak odanızın ışık dengesi, oda sıcaklığı, yatağın rahatlığı ve yastığın konforu gibi şeyler uyku kalitenizi arttıran etkenlerdir. Peki kullandığınız nevresim takımı uykunuzu ne derecede etkiliyor?

Kadin 27-05-21 10:15

Kahramanmaraş’ta 2 ayda 2 ton tekstil atığı işlendi

Kahramanmaraş ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilen geri dönüşüm kumbaralarıyla 2 ayda yaklaşık 2 ton tekstil ürünü geri dönüşüme kazandırdı.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Şubat 2021 tarihi itibariyle 84 adet geri dönüşüm kumbarası yerleştirildi.Her türden kıyafet, ayakkabı ve çantanın yanı sıra nevresim, perde ve benzeri tekstil ürünlerinin bırakıldığı kumbaralara 2 ton tekstil ürünü geri dönüşümünü sağladı.Merkezi cadde, bulvar ve meydanlara 300 adet yerleştirilmesi planlanan kumbaraların, yıllık kişi başı yaklaşık 40 kilograma kadar tekstil ürününün dönüşümünü sağlaması hedefleniyor.Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Projeyle birlikte hem tekstil ürünlerinin üretimlerinde kullanılan kimyasalların ve gereken enerjinin tasarrufu sağlanarak karbon ayak izi azalıyor, hem de ihtiyaç sahipleri dönüştürülmüş ürünleri kullanabiliyor” ifadeleri kullanıldı.

Yurthaber 26-03-21 13:05

Yenişehir Belediyesinden onkoloji hastalarına moral ziyareti

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi.Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde yatmakta olan 50 kanser hastasını ziyaret ederek, Yenişehir Belediyesi bünyesinde bulunan Aile Destek Merkezlerinde üretilen pijama ve nevresim takımları ile terlikleri kanser hastalarına hediye ederek moral verdi.Belediyeciliğin yol, su, kaldırım, altyapının yanında sosyal yönden ele alınması gerektiğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "Günümüzde sosyal belediyecilik söylemi ciddi anlamda önem kazanıyor.

Yurthaber 17-03-21 10:10

Tac Mahal bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi

Hindistan’ın simgelerinden Tac Mahal, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yapılan bomba ihbarı nedeniyle tahliye edilirken, polis bölgede geniş güvenlik önlemler aldı.Hindistan’da turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden biri olan Tac Mahal, bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi.

Haber 04-03-21 10:34

Şehit Aileleri Koruma Derneği’nden “0” atık projesi

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği, Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan kampanya doğrultusunda Erzincan için de “0” sıfır atık projesini hayata geçirdi.ROPA tekstil ile anlaşma imzalayan Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Zengin, ülkede kimsenin dikkate almadığı tekstil atıklarının tekrar ekonomiye döndürülmesi için başlattıkları çalışmaya Erzincanlılardan destek istedi.Eski ve giyilmiş eşya, nevresim, yatak, yorgan, yastık kılıfı, ayakkabı ve okul çantası gibi tekstil ve tekstil bazlı ürünleri kapsayan sıfır atık projesiyle Erzincan ve bölge illerinde tekstil anlamında birçok çalışma yapacaklarını belirten Abdülkadir Zengin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini kapsayacak olan çalışmalara Erzincan’dan start verileceğini söyledi.

Yurthaber 14-02-21 12:19

Şehit Aileleri Koruma Derneği’nden “0” atık projesi

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği, Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan kampanya doğrultusunda Erzincan için de “0” sıfır atık projesini hayata geçirdi.ROPA tekstil ile anlaşma imzalayan Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Zengin, ülkede kimsenin dikkate almadığı tekstil atıklarının tekrar ekonomiye döndürülmesi için başlattıkları çalışmaya Erzincanlılardan destek istedi.Eski ve giyilmiş eşya, nevresim, yatak, yorgan, yastık kılıfı, ayakkabı ve okul çantası gibi tekstil ve tekstil bazlı ürünleri kapsayan sıfır atık projesiyle Erzincan ve bölge illerinde tekstil anlamında birçok çalışma yapacaklarını belirten Abdülkadir Zengin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini kapsayacak olan çalışmalara Erzincan’dan start verileceğini söyledi.

Yurthaber 14-02-21 12:19

Salgınla artan ev tekstili satışları, Denizlili ihracatçıyı sevindirdi

Kovid-19 sürecinde evde geçirilen zamanın artması ve hijyenin önemiyle havlu, çarşaf ve nevresim talebinde görülen artış, Denizli'nin ihracat rakamlarına yansıdı - Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu: - "Yılın 11 ayında pandemiye rağmen 2 milyar 863 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Bu dönemde havlu, bornoz ve nevresim ihracatı yüzde 20'nin üzerinde artış gösterdi" - "Tekstil ve hazır giyim ihracatımızın genel ihracata oranı geçen yıl yüzde 43 seviyelerindeydi. Bu yılın11 aylık döneminde bu, yüzde 53'lere çıkmış durumda. Yani 1,5 milyar dolarlık ev tekstili ihracatı yapmış olduk"

Yurthaber 23-12-20 11:04

TikTok'ta paylaştı! Ter dökmeden nevresim örtüsünü değiştirmenin formülü

Bir nevresim örtüsünü kendi başınıza değiştirmek, herkesin bildiği gibi zor bir iştir. Yorganı nevresimin içine yerleştirirken kan ter içinde kalırız. Ancak, bir anne TikTok'ta çok daha az yorucu bir numara paylaştı.

Kadin 02-12-20 15:18

İlik nakli olan çocuğun ihtiyaçları için nevresim diktiler

KO-MEK İlimtepe Kurs Merkezi’nin duyarlı kursiyerleri, ilik nakli olan çocuğun günlük ihtiyacını karşılamak üzere nevresim takımları dikti.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) bir eğitim kurumu olmasının yanı sıra, sosyal projeleriyle de umut oluyor.

Yurthaber 08-11-20 13:23

EsminyaTürk'te kontrollü sosyal hayat sürecinde ziyaretçi eksik olmuyor

Eskişehir'deki "Türk Dünyası Şaheserleri Esminyatürk Parkı"nı gezenler, Uluğbey Medresesi, Tac Mahal, Mostar Köprüsü, Orhun Anıtları gibi yapıtların minyatürlerini görme imkanını buluyor - Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı: - "Virüsten korunmak için seyahatlerini iptal edenler, gidip göremedikleri eserlerin burada birebir yapılmış minyatürlerini inceleyerek keyif alıyor"

Yurthaber 28-10-20 11:26

İnfaz koruma memurunun lojmanda sır intiharı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde kapalı cezaevinde görevli infaz koruma memuru, lojmanda nevresim kumaşı ile asılı halde bulundu.Edinilen bilgiye göre, İslahiye T Tipi Kapalı cezaevinde görevli infaz koruma memuru Faruk A.(35), nöbet tuttuğu esnada görev yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Haber 16-10-20 23:17

Tac Mahal, altı ay aradan sonra ziyarete açıldı

Hindistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ziyarete kapatılan tarihi Tac Mahal, altı ay sonra kapılarını açtı.

Haber 21-09-20 10:06

Asırlık çini desenlerini, tekstil ürünlerine işliyor

Nevşehir'de çalışmalarını sürdüren çini sanatçısı Nida Olçar, geleneksel desenleri, şal, yaka mendili, kol düğmesi, kravat, nevresim ve yastık kılıfı gibi çeşitli tekstil malzemelerine nakşediyor - Nida Olçar: - "Biz her zamanki gibi yapılmayan bir uygulamayı hayata geçirmek istedik. Geleneksel el sanatlarımızı tekstilde de yaşatmaya karar verdik"

Yurthaber 20-09-20 11:10

Şanlıurfalı kadınlar mikro kredi desteği ile kendi işlerinin patronu oluyor

Şanlıurfa’da kadınlara yönelik birçok çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi başlattığı mikro kredi desteği ile kadınların iş hayatında söz sahibi olmalarını sağlıyor.2020 yılında 530 kadın girişimci Büyükşehir Belediyesinin mikro kredi desteğinden faydalanarak kendi iş yerini açma imkanı buldu.Büyükşehir Belediyesinden Mikro Kredi desteği alarak kendi iş yerini açan Hatice Fidanoğlu, kendi ürettiği çeyiz ve nevresim ürünlerini pazarlama imkanı bularak aile ekonomisine katkıda bulunuyor.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ve CARE International Türkiye Temsilciliği arasında imzalanan protokol kapsamında, kadınlar iş hayatından söz sahibi oluyor.

Yurthaber 23-07-20 12:30

Şanlıurfalı kadınlar mikro kredi desteği ile kendi işlerinin patronu oluyor

Şanlıurfa’da kadınlara yönelik birçok çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi başlattığı mikro kredi desteği ile kadınların iş hayatında söz sahibi olmalarını sağlıyor.2020 yılında 530 kadın girişimci Büyükşehir Belediyesinin mikro kredi desteğinden faydalanarak kendi iş yerini açma imkanı buldu.Büyükşehir Belediyesinden Mikro Kredi desteği alarak kendi iş yerini açan Hatice Fidanoğlu, kendi ürettiği çeyiz ve nevresim ürünlerini pazarlama imkanı bularak aile ekonomisine katkıda bulunuyor.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ve CARE International Türkiye Temsilciliği arasında imzalanan protokol kapsamında, kadınlar iş hayatından söz sahibi oluyor.

Yurthaber 23-07-20 12:30

DPÜ GSF Öğrencisi Sümeyye Bozağaç’tan anlamlı başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Görsel İletişim Tasarımı öğrencisi Sümeyye Bozağaç, Menderes Home’un sosyal sorumluluk projesi kapsamında açtığı tasarım yarışmasında en çok oy alan üç tasarımdan birine imza attı.Menderes Home Firması tarafından düzenlenen ’Hayalindeki Deseni Yarat Biz Üretelim’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan tasarım yarışmasına katılan Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencisi Sümeyye Bozağaç’ın nevresim takımı çalışması, sosyal medya üzerinden yapılan oylamayla değerlendirilen çalışmalar arasında en çok beğeni alan 3 tasarımdan birini hazırlayarak önemli bir başarıya imza attı.İlk üç sırada yer alarak tasarımın üretilmesi hakkını da kazanan Sümeyye Bozağaç’ın bu başarısı Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından da tebrik edildi.

Yurthaber 18-06-20 13:11

Yastıklarınızı atmayın! Bu yöntemle ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak...

Nevresimleri sık sık değiştirip yatakları havalandırıyoruz ama yine de yatakta tam hijyen sağlamaya yetmiyor. Uyku saatlerini daha temiz bir ortamda geçirebilmek için yastıkları da güzelce temizlemek gerekiyor. Eğer işin püf noktalarını bilmiyorsanız yastık temizlemek size külfet gibi gelebilir. Elbette bu işlem bir nevresim değiştirmek kadar kolay değil. Ama zannettiğiniz kadar zor da değil.

Kadin 02-06-20 16:16