Antalya’da Gebiz beldesi Haskızılören köyünde kayıp olduğu bildirilen 6 kişiden Ayşe Beşbaş’ın cesedine ulaşıldı.
Antalya’daki felakette kaybolanların kimlikleri belli oldu. Haber alınamayan kişilerin Hasan Bulut, Hulusi Kutlu, Fatma Kutlu, Ayşe Beşbaş, Süleyman Çelikve Meryem Çelik olduğu belirlendi. Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, kayıp kişilerden Ayşe Beşbaş’ın cesedine ulaşıldığını bildirdi. Haskızılören köyüne ulaşımı sağlayan köprülerin yıkık olması sebebiyle bölgeye karadan ulaşılamıyor. Yıkılan Değirmenönü köprüsünün yanına kadar gelen vatandaşların endişeli bekleyişleri sürüyor. Haskızılören köyü muhtarı Hüseyin Göde’nin çocukları da bekleyenler arasında. Muhtar Göde’nin 8 çocuğu da yıkık köprünün başında karşıdan gelecek haberi bekliyor. Endişeli olduklarını anlatan Gülten ve Ayten Göde kardeşler, “Bütün kardeşlerimizle bekliyoruz. Endişeliyiz. Ailemizin yanında olmak isterdik. Babam ‘burası bitti’ dedi.” diye konuştu. Tura Yılmaz ise köyde kardeşinin ve ailesinin mahsur kaldığını söyledi. İki çocğu olan kardeşinin evlerinin yıkıldığını haber verdiğini anlattı.
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ın sahil güvenliğe ait helikopter ile Haskızılören köyüne ulaştığı da gelen bilgiler arasında.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz