Atletizm Milli Takım Sporcusu Dilek Esmer, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ederek 2013 yılında 4 şampiyonada 4 madalya sözü verdi.
19 Kasım - 10 Aralık 2012 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Bermeken kentinde kamp yapacak olan Atletizm Milli Takımı Disk Atma sporcusu Dilek Esmer, Antrenörü Sevinç Esmer ile birlikte İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti. 2013 yılında Akdeniz Oyunları, Avrupa Milletler Kupası, Üniversiade ve Dünya Şampiyonalarına katılacak olan Dilek Esmer, disk atmada hedefinin tüm yarışmalarda madalyaları toplamak olduğunu belirterek, İl Müdürü Kaplan’a 4 şampiyonada 4 madalya alacağının sözünü verdi.
İl Müdürü Metin Kaplan, “Sporcumuza faydalı bir kamp dilerim. 4 şampiyona da 4 madalya hedefini tutturacağına inanıyorum. Kendisine şimdiden başarılar dilerim” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz