YURTHABER

Kapat

Aziz Yıldırım Beraat Etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen “gizli kalması gereken...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen “gizli kalması gereken bilgileri temin ettiği” iddiasıyla yargılandığı davadan berat etti. Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu, 7 sanıktan 5’in beraatine karar verilirken, 2 sağına ise 1 yıl 8’er ay hapis cezası verildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu, 7 kişinin “gizli kalması gereken bilgileri temin ettikleri” iddiasıyla, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasında karar açıklandı.

Kararda, sanıklar Aziz Yıldırım, Sezcan Yalkın, Serdar Özgür, Kemal Atilla ve Atilla Özdemir’in beraatine karar verildi. Sanıklardan Erkal ve Yoldaş ise 1 yıl 8’er ay hapse mahkum edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat