Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bozahane mevkisindeki balıkçı lokantaları polis gözetiminde mühürlendi.
Ereğli Belediye Zabıta ekiplerini 29 Eylül 2011 tarihinde, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığı gerekçesi ile tutanak tutmasının ardından konu Kdz.Ereğli Belediye Encümeni'nin 6-10-2011 tarihinde görüşülmüş ve yasal olmadığı gerekçesi ile mühürlenmesi kararı verilmişti. Bu karar balıkçı lokantalarına tebliğ edildi ve ticari faaliyetlerine 'ruhsat alıncaya' kadar son verildi.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden de yaklaşık 15 kişilik polis ile Bozhane'de bulunan balıkçı lokantalarına giden zabıta ekipleri mühürleme işlemini gerçekleştirirken işyeri sahipleri de çalışanları ile biraraya gelerek basına açıklamada bulundu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz