Çorum'un İskilip İlçesine bağlı Karaburun köyünde Obruk Barajı'na attığı balık ağlarını toplamak için baraja açılan karı-kocanın bulunduğu balıkçı kayığı alabora oldu. Olayda kadın baraj sularında kaybolurken kocası yüzerek kurtulmayı başardı.
Olay Karaburun köyün Kanlı Harmanlar mevkisinde meydana geldi. Üç çocuk babası 41 yaşındaki Kamil İpek ve eşi 35 yaşındaki Meryem İpek, tekneyle Obruk Barajı'na daha önce attıkları balık ağını toplamaya gitti. Aşırı rüzgar sebebiyle alabora olan tekneden düşen Kamil İpek kendi imkanlarıyla kıyıya yüzerken, eşi Meryem İpek ise suda kayboldu.
Yaklaşık 200 metre yüzerek karaya çıkan Kamil İpek, yoldan geçenler tarafından şoka girmiş halde bulundu. Kamil İpek, vatandaşlar tarafından İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Meryem İpek'i arama ve kurtarma çalışmaları ise havanın kararması nedeniyle yapılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Kaynak:www.osmancikgundem.com
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz