Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla'da bulunan Gümüşhaneliler, Erzurumlular, Ağrılılar, Ordulular ve Karabüklüler derneklerini ziyaret etti.
Gümüşhane - Şiran - Telme Köyü Derneği'nin, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak, Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği kahvaltı programına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, daha sonra Erzurum - İspir - Maden Köprübaşı Köyü Derneği'nin İçmeler'deki dernek lokalinde düzenlenen etkinliğine katıldı. Başkan Yazıcı, daha sonra da, Mimar Sinan Mahallesi Ağrılılar Derneği gecesine katıldı.
Ordulular Derneği'nin kahvaltı programına iştirak eden Başkan Yazıcı, daha sonra Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Karabüklüler Derneği'nin geleneksel bandırma yemeği programına iştirak etti.
Sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileriyle belediye yönetimine katılmalarının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan yazıcı, “Öneri, düşünce, görüş, proje kimden gelirse gelsin, hepsine, herkese açığız.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz