YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Kütahya ve Afyonkarahisar illerinde suluk vişne fiyatının maliyetlerin altında açıklanması ile ilgili belediye başkanları ortak yazılı açıklama yaptılar.Yazılı açıklama, Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Afyonkarahisar Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve Derecine Belediye Başkanı Ömer Yıldız tarafından yapıldı.Ortak yazılı açıklamada, "Vişne sezonunun açılmasının arifesinde ’suluk vişne’ açılış fiyatının olması gerekenin çok altında olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Kütahya ve Afyonkarahisar illerinde suluk vişne fiyatının maliyetlerin altında açıklanması ile ilgili belediye başkanları ortak yazılı açıklama yaptılar.
Yazılı açıklama, Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Afyonkarahisar Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve Derecine Belediye Başkanı Ömer Yıldız tarafından yapıldı.
Ortak yazılı açıklamada, "Vişne sezonunun açılmasının arifesinde ’suluk vişne’ açılış fiyatının olması gerekenin çok altında olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Üreticinin, çiftçimizin alın teri ekmek parası olan ürünlerimizin maliyetine dahi yaklaşmayan bu fiyatı kabul etmemiz mümkün değildir.Tarımsal Üretimin ne kadar değerli olduğunun bilinci ile ve milletin efendisi olan çiftçimizin asla mağdur olmaması gerektiği gerçeği ile sonuna kadar çiftçimizin yanındayız. Yasal çerçeveler içinde ve tüm yetkilerimizi kullanarak çiftçimize destek olacağız ve bu mağduriyete asla izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler