YURTHABER

Kapat

Belediye işçileri sağlık taramasından geçti

Tekirdağ Belediyesi'nde çalışan 361 işçi personel sağlık taramasından geçirildi.

Belediye işçileri sağlık taramasından geçti

Tekirdağ Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen yıllık periyodik sağlık taramasının sonuçları Tekirdağ Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne gönderilecek.

Tekirdağ Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Deniz Bozdoğan sonuçları değerlendirildikten sonra sağlık sorunu bulunan personele tedavi uygulanacağını söyledi.

Personelin sağlıklarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç sağlık taramalarının bundan sonra da belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat