Beşiktaş Meydanı’nda 1 Mayıs nedeni ile toplanan bir grup eylemci, polise sapan ve kaldırım taşları ile saldırdı.
Polis, saldırıya biber gazı ve tazyikli su ile cevap verdi. Emniyet güçlerinin müdahalesinin ardından eylemciler ara sokaklara dağıldı.
Olaylar sırasında biber gazından polislerin etkilendiği, gazetecilerin de taşlardan korunmak için kafasına tabure geçirdiği görüldü. Emniyet güçlerinin müdahalesine sinirlenen bir kadının da duruma isyan ettiği gözlendi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz