Spor Toto Süper Lig’de 11 Mart akşamı Eskişehirspor ile Bursaspor arasında oynanacak karşılaşma için bu kente gidecek yeşil-beyazlı taraftarların biletlerini önceden alması gerektiği bildirildi.
Bursaspor’un kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 11 Mart 2012 Pazar günü saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak Eskişehirspor -Bursaspor müsabakası için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nden kulübe bilgilendirme yazısı gönderdiğine dikkat çekildi.
Açıklamada bildiride şu ibarelerin yer aldığı vurgulandı:
“11.03.2012 günü saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig Eskişehirspor – Bursaspor futbol müsabakası ile ilgili olarak Eskişehir’e gelecek olan taraftar gruplarına maç biletlerinin temini, il girişinde oluşturulacak arama noktasında sağlanacaktır. Yapılan kontroller sonucu bileti olmayan ve alkollü olduğu tespit edilen taraftarlar il merkezine alınmayacaktır. Ayrıca Eskişehir Atatürk Stadyumu’nun Misafir Tribünü 840 kişilik kapasiteye sahip olduğundan bu sayıdan fazla gelen taraftarlar stada alınmayacaktır.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz